Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 973
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • на Мелмак
Селесте, жив и здрав още дълги години да е!
Да го радвате много Hug
Але, стискам палци 🤞
Мари, мисля, че беше Обучение от Разстояние в Електронна Среда Simple Smile

# 196
Селесте, честит да е баща ти! Да е край вас още дълги години!
Але, дано да не се окаже вярно предположението им. Стиснати палци.
Деси, честито ти началничество, а на ТМ нова работа. Да се чувствате щастливи и удовлетворени.
Мони, лек полет, няма да стачкуват утре.
Лина, честито ти возило. Аз от доста време съм на автоматик, но като карам кола с ръчни скорости и не искам да се връщам на автоматика.

# 197
Али Flowers Four Leaf Clover

Деси,, честити ви нови работи и на двамата. Ще се справиш!

И аз си обичам ръчката. Удоволствието при шофиране е голямо. Харесва ми, но избягвам да го споделям, че повечето хора ме гледат странно Joy
Иначе с автоматика е лесно, спор няма. С него съм, но много се радвам, като покарам някоя кола с ръчни скорости Blush

# 198
Не знам оплаквах ли се, но последните два месеца карам автоматик. Много стрес ми причини прехода, но поне не сядам зад волана като новобранец вече:)
Деси, честито! Да почерпиш с локум:)
Селесте, много здрав и щастлив да е баща ти!
Але, гуш🤗.

# 199
  • Germany
Селесте, честит да е татко ти!
Але, всичко при баба да е наред!
Висим при ендокринолога. Стискайте палци всичко да е наред!

# 200
  • гр.София
Благодаря момичета🤗
Мони, стискам палци🤞 и завиждам благородно за пътуването ти 🥰
Тути, защо локум😁
И аз обичам ръчка, аз да си контролирам 😅 иначе за градско автоматика си е перфектен!
Селесте, честит да е татко ти🌷
Але и за теб палци🤞

# 201
  • на Мелмак
Мони, стискам Hug
Да кажеш после.
Деси, ами честито! Simple Smile

# 202
да се разтяга и расте заплатата Simple Smile

# 203
  • София
Тути, сефте чувам лафа, но много ми хареса. Grinning

# 204
Бе истина е, изпробвано е:)

# 205
Селесте,  здрав да е баща ти.
Мони, мина ли?
Деси, браво.
Очаквано днес проблемите ме чакаха да си ги оправям.

# 206

И аз си обичам ръчката. Удоволствието при шофиране е голямо. Харесва ми, но избягвам да го споделям, че повечето хора ме гледат странно Joy
Иначе с автоматика е лесно, спор няма. С него съм, но много се радвам, като покарам някоя кола с ръчни скорости Blush
Абсолютно така съм и аз. Бубу е с ръчни.
Толкова съм им свикнала, че изобщо не ми е проблем. По-тегаво е в задръстване, особено ако започне от Либхер, докато се добереш до кръговото на Метро 2 до Пловдив, си е 50 минути и е нонстоп 1-2, 1-2🤦♀.
В електричката автопилота си следи дистанцията и спира и потегля без да я ръчкаш. Пък на кръстовища се изнася със скоростта на светлината и е много, много удобна.
Селесте, да е здрав баща ти!
Добре сме ние.
Изцедени от ваканцията на учениците. Утре са на училище, нямам търпение, че да отдъхна 2 дена без тях.
За 2 нощувки бяхме в Пампорово.
Добре си изкарахме.

# 207
  • Germany
Благодаря за палците!  На ултразвука всичко е изглеждало идеално. Няма възли или изменения по жлезата. Пуснаха още изследвания и след 2 седмици при личният.

# 208
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събуди ме алармата...
От днес присэствено на училище.
Мари, Ети ти е обяснила точно абревиатурата.
Реформата в образованието е в промяна на наименованията, увеличаване на обема материал..... Не ми се говори рано...
Мони, радвам се, че е минало добре при ендокринолога. Лек полет днес.
Дано няма стачщи.
Марти се прибира в понеделник.
Деси, успех и удовлетворение на новата позиция.
Тути, и аз сега чух това....
Но ми се иска скоро да почерпя с локум....
Али, дано се отхвърли сиогнозата.
Преди години водих татко със съмнения за подобна диагноза в болницата на 4 км в София. Много добри специалисти има там.
Днес чакам ММ.
Мисреше да спи 2-3 часа и да кара, за да избегне фермерските протести.
Хубав ден!

# 209
Добро утро!

Мерси, момичета! Ще видим, днес брат ми ще я закара в Плевен. 

Днес ще идват майсторите да слагат остъкленията на навесите. След това трябва да се измаже и ще може да се каже, че сме готови с ремонтите. На тоя етап. В средата на месеца ще дойдат и мебелите за апартамента, заедно с вратите и там ще стане обитаемо. Много се вълнувам. Е, за апартамента има още стотина неща да се купуват, но това ми спада вече към приятната част, щом няма да избирам фуги и да се занимаваме с майстори.  Макар че, пу - пу, там попаднахме на хора. Работят си момчетата без да трябва да ги пасем, ходят купуват неща и после само плащаме. И добре че, защото ако трябваше да търчим до морето за всяко болтче щяхме да сме си подали оставката.

Мони,  радвам се, че жлезата е добре!

Аз вчера бях на очен. Освен,  че съм слепок всичко е точно 😁 Другата седмица АГ.

Спокоен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт