Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 976
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен.
С нетърпение чакам слънцето да се покаже.
Хубав ден от мен.
Мони, днес си летите? Всичко да е ок.

# 211
  • На брега на реката
Добро утро!

Чета ви на пресекулки, но съм в отпуск и помагам на снахата, та едва намирам време да дишам. Много сладка умора  е това! Heart

Селесте, да е здрав татко ти, още дълги години!

Лина, честито ти возило! Дълго и безпроблемно да ти служи и на хубави места да те вози!

Съни, прекрасни снимки! Благодаря!

Мони, браво за резултатите на младежа!

Али, дано всичко с бабет е наред!

Деско, поздравления! Много хубаво ми става, като чуя, че някой, който от скоро е в чужбина, бива оценен и му предлагат повишение! Казвам го, защото явно не е мит трудолюбието на българина, а и защото там си чужд, но веднага те оценяват, а при нас каквото и да можеш, нямаш ли гръб, никой не ти предлага повишение!  Браво, момиче! При брат ми се получи същото и е много приятно и мотивиращо!

Хубав ден, момичета!

# 212
  • Бургас
Добро утро!
Хубаво ми е сутрин,а и не само, да чета толкова позитивни постове!
Алечко,морско чедо ли ще ставаш? Или само за релакс?
Мони,лек полет! Чух,че днес нямало да стачкуват.

# 213
Добро утро!
Ети, ти ли питаш за мен? 😘 Тук съм, но нямам много време. Това онлайн обучение ни взе здравето. 🤣 Сутрин ставах, пускам й лаптопа, ако има проблем Синеочето не може да се справи. Седя поне  до като са БЕЛ и математиката, за физическо и музика не  държах да присъства. 🤣 Та до към 11 си бях вкъщи, после тичах да отварям, после куриери, после обяд, пускам пак за  занималнята, отивам пак на работа, накрая в  16 притичвах да взема детето при мен... Ей така минаха последните дни. След работа готвене, чистене, перални.. лудница някаква. НО оцелях. 🤪
Днес ще ми е по-спокойно.
Друго няма при мен.
Честита кола на Лин! 😍
Палци за прегледите! 🍀
Друго не запомних. 😅
Хубав ден!

# 214
  • Бургас
Добро утро!

Фонс, честит ти рожденик! Здрав и щастлив да е! Остана сега от много питане да съм объркала пак датата Simple Smile

Мони, лек път! Без излишни нерви да си дойдете!

Але, страхотен късмет е това с майсторите.

Ени, за ден-два бива, а ние месеци наред бяхме така, дано не се повтаря никога повече.

Още първи ден след ваканцията ми надойдоха един куп мили думи по линия на образователната система. В начален етап часовете по компютри минаха горе-долу като свободен час, миналата година по две-три деца на компютър мъчеха нещо и снощи хоп, домашна с код за програмиране. Отворих учебника, гледах го, четох, пак гледах и го затворих. Добре че ММ покрай онлайн магазин знае доста неща, че направиха уж домашната.

На зъболекар съм днес, профилактика, зъбен камък, дано няма друго.

Хубав да е денят ви!

# 215
  • На брега на реката
Мислех да поздравя Фонсчето, ама и аз се зачудих! Ако и аз не съм объркала, Фонсче, честит да ти е младежа! Здрав, щастлив и послушен!
Онзи ден каза, "децата си заминаха...", новина ли имаме или пак съм пропуснала нещо?

# 216
  • Canada
Добро утро!

Селесте, днес е младежа, почти пълнолетен става, на 50 😁

Бубе, няма новини, децата от спа-то имах предвид 😁 Ма пак започна да се пълни.

Благодаря за милите пожелания 🤗

Але, всичко да е наред при бабет!

Мони, лек полет!

Ще се поразходим, май сборихме бацила дето ни се беше залепил 😁

# 217
  • Germany
Добро утро!
Фонс, да е здрав младежа! Весел празник!
Чак вечерта пътуваме ние и уж няма да има вече стачка. Полета е овърбукнат и ни предложиха да сменим срещу обезщетение, но ние вече имаме хиляди неща за петък и няма как. Излязоха ми резултатите от теста и вътрешният изпит съм го взела с максимален резулат Simple Smile Дано и утре се справя на сертифицирането.
Хубав ден на всички!

# 218
  • Бургас
Браво, Мони! И утре да си така горда от себе си!

Фонс, за децата и аз имах друг прочит Wink

# 219
  • София
Привет!
Мони, прекрасно си се справила! Чакаме те на наша земя!
Фонсче, да ти е здрав и честит младежа! В разцвета на младостта си е точно!
Сънувах майчето си снощи. Според тълкуванието съня е на добро! Майките отвсякъде помагат. Heart

# 220
Фонсе, честито да е другарчето ти! Здрав, щастлив и теб да прави щастлива! Признавам си, "децата" ги приех като новина и аз.
Али, до лятото ще сте готови. Супер.
Ени, по- леко да ти е вече.
Мони, да почерпиш! Честито.

# 221
  • някъде ... тук ...
Фонс, то си е юбилей :Simple Smile Здрав да е, а и ти покрай него!
Което ме подсеща, че освен за абитуриентската на дреб, трябва да мисля и организирам и юбилея на Златото...

Мони, браво и лек път!

Нищо интересно при нас. Работа и селски уикенд се очертава.

# 222
Което ме подсеща, че освен за абитуриентската на дреб, трябва да мисля и организирам и юбилея на Златото...
Лесна си- една бригада на село или някъде с кемперчето. Simple Smile

# 223
  • някъде ... тук ...
Ааа, той иска с голяма компания на плажа. Аз трябва да измисля къде, че да е удобно и на некъмпингуващите, а и кого да поканя. Абе, голяма маймуна е Simple Smile Ще го измисля.

# 224
Фонс, честит рожден на твоето момче! Да пътешествате и да се наслаждавате на живота заедно още дълги години!
Мони, лек път и весел престой!  Браво за теста!
ЕлиТ, много хубава идея с рожден ден на плажа. Последния ми рожден ден го празнувах на плажа и беше много хубаво.

Днес започна карнавала при нас. Пиратския ми костюм не беше оптимален за температурите навън, но това не ми попречи на купона, пък и се мачвахме с ММ. Но аутфитът ми за довечера избива рибата - леопардово боди с леопардов клин, бежови боти на ток и златисти накити на богато. Всяка жителка на Столипиново би ми завидяла на тоалета. Sunglasses Но това е един от малкото дни, в които колкото по-кичозно, толкова по-добре.  Grin

Общи условия

Активация на акаунт