Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 987
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Ем, да си допълниш поста, моля те! Не си описала нито един коктейл, нито едно ястие или десерт! Весело да ви е!

# 226
Защото по време на карнавала се набляга основно на пиенето и то не на коктейли, ами на бира, задължително Kölsch, и в никакъв случай Paulaner.  Иначе рискуваш да си имаш сериозни проблеми. Grin

# 227
  • София
Защо така пренебрегват Пауланер? Blush

# 228
Фонс, здрав да ти е мъжът.
И аз трябва да организирам юбилея на мъжа ми. От него чакам списък с гостите, за да продължа нататък.
Ем, забавлявай се и заради нас.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 19:50 от Sunny29

# 229
  • Бургас
Но аутфитът ми за довечера избива рибата - леопардово боди с леопардов клин, бежови боти на ток и златисти накити на богато. Всяка жителка на Столипиново би ми завидяла на тоалета. Sunglasses
Искаме снимка! Искаме снимка!
Допи ми се тъмна бира сега. Ем, ако можеш, удари една за мен, че аз чак утре вечер ще имам възможност.

Като се разговорихте за тези юбелии...ми той и моят след три години прави 50, леле. А аз младичка Joy
Татко вчера стана на 75 и е решил, че иска тази година да го отбележим подобаващо, с много гости, все едно е юбилей. За края на месеца трябва да го организираме, че и сестра ми да дойдат.

Доволна съм от часа при зъболекаря днес, за година и нещо малко зъбен камък и мини кариес, бива.

# 230
  • някъде ... тук ...
Твоят е далече - 3 години. Виж за края на месеца ще трябва да се напънеш, ама си оправна, ще се справиш Simple Smile
Съни, ти си добре. Аз трябва да реша, че ако оставя на него ще минем 100 човека.
Ем, забавлявайте се. Страхотно звучи, ама и цветно си те представям с тоалета Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 21:22 от ЕлиТ

# 231
  • при моите деца .....
Привет!!!
Фонсче, честит да е младежа.
Дълго да младеете, живеете, лудеете, пътувате.
Мони, браво за изпита.
ММ се прибра...
Добре ми е.
Хубава вечер!!!

# 232
  • на Мелмак
Ооо, Ем, много добре Grinning

ММ миналата година беше юбиляр, лесно се организира Wink само настроение да има.
Фонси, жив и здрав да ти е! Още дълги години да се гледате и глезите Simple Smile
Мони, добре си дошли, надявам се всичко да е наред. Браво за теста, за детето!
Боби Simple Smile

# 233
Мони, браво за изпита.
Фонце, честито да ти е момчето. Влиза в най-прекрасната възраст.

Ние преди 2 години правихме 60г на ММ. Бяхме си към 100 човека, още се говори за.... трите Мерлинки (става дума за Мерелин Монро- точно като се е раждал ММ е изпяла "Happy Birthday Mister President", та с дружките ми се облякахме като Мерелин Монро ( една бърза тренировка в кухнята на ресторанта)и бяхме гвоздея на програмата
И т.к. вече  сме в такава възраст решихме да празнуваме и междинните РД, къде ще чакаме юбилеи, та от сега съм в размисъл какво да е този път. Идейна съм и нямам проблем с измислянето на глупости, хубавото е, че има хора дето ми се вързват на акъла...

# 234
Честит да е рожденикът Фонс, много здрав и щастлив да е! Заедно с теб, разбира се.
Ем, ти и Алето сте ми глътката свеж въздух в темата, много ви се радвам на стила на писане и на всичко, което споделяте. Винаги цветно си го представям.
Мони, добре дошли на родна земя. Хубаво да си изкарате!

# 235
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Така се случи тази вечер, че не съм заспивала.
Дано изкарам до обяд Simple Smile
Тит, пращам ти ММ за идеи. Миналата година искаше да празнуваме некръглата ни годишнина от както сме заедно. Не случи на жена обаче Simple Smile

# 236
  • Germany
Добро утро!
Хич не можах да спя и ме боли глава...След около час ми е последният изпит. Стискайте палци, моля. Нервно ми е...

# 237
  • София
Честит петък!
Лек и успешен да ви е деня!

# 238
  • Бургас
Добро утро!
Мони,успех!🍀 Ще се справиш!
Фонс,здрав и щастлив да е мъж ти! Много да се обичате и глезите!
Ем,представих си те и аз! Но,Селесте хубаво е написала ,,Искаме снимка!"
Тит,щура си,признала съм те! И ти трябва да пускаш снимки!
Хубав петък,прекрасни!

# 239
Добро утро.
Мони, стискам ти палци.
Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт