Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 993
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • Canada
Добро утро!

Благодаря още веднъж за милите пожелания, да ви се връщат 🤗 Овършахме всички музеи и стаи на Рилския манастир вчера, качихме се и до пещерата на Иван Рилски. Рожденика беше мн доволен, доразмазаха го с бутилка розе комплимент от хотела 😁

Мони, дишай, това е просто един изпит.

Ем, обра ли овациите?

# 241
  • Бургас
Добро ви утро!

Ем, чакаме отчет Wink

Мони, Flowers Four Leaf Clover

Ети, да избуташ леко деня!

Нямах време да затворя лазарета даже и айде пак обичайният заподозрян с 41 градуса Т. Следобед сме при личната за пореден опит за лечение, имам чувството, че вече на проба-грешка го караме.

# 242
Добро утро!

Ооо, Селесте, ненапати се този Мартичко Sad Дано бързо да минава!

Мони, успех на изпита!

Аз тази сутрин бях училищен автобус и от зор да не закъснеем детето, полу заспало, се озова 20 минути по-рано в училището Grinning Предложих и ако иска да подреме в колата, ама тя каза, че и е по-спокойно, като не е в последния момент там. Пък аз от де да знам, че толкова рано сутрин трафик няма. Следващата ми много важна задача за деня е да не забравя да я прибера от училище, че майка и ще ме очисти Grinning

Удържах на напъна да си купя мазна баница за закуска и се паркирах и аз рано в офиса. Спи  ми се, че снощи късно легнахме, днес рано станах... Ма поне е петък.

# 243
Селесте, да минава вече, че се напатихте....
Ем, представям си как изглеждаш и съм убедена, че си обрала овациите. Може ли малко снимки, предполагам,ч е костюмите са уау
Ети, само кажи какво би го зарадвало, изненадало приятно и ще го спретнем.
С тази работа от вкъщи, не мога да разбера кога е понеделник и кога петък. В понеделник съм на РД на чаено парти и се чудя какво да спретна на рожденичката. Че ще има чаша за чай, ясно, ама друго какво да взема се чудя

# 244
Селесте, бързо оздравяване.
Титина, може и някакви по- специални чайчета и подправки за такъв да купиш. Някаква книга на тази тематика, свещи, поднос.

# 245
  • Germany
Благодаря за палците! Взех сертификата с отличие! Много съм доволна Simple Smile
Сега се отдавам на мързел, а от утре почваме изпразването на апартамента, че другата седмица идват майстори за освежаване. Ако имате познати в София, които търсят жилище под наем, свиркайте.

# 246
  • на Мелмак
Ах, бе Селесте Hug то много ви се събра!
Аз отново съм болна. Тази година какво стана? От болест на болест?
Тит, ще те използвам Grinning

# 247
Изнежили сме се. След многото пазене по ковид и ние вкъщи почнахме пак рязко да боледуваме. Бе щом и аз прихващам, значи е сериозно положението с вирусите:)
Браво, Мони!
Селесте, съжалявам искрено, дано бързо я свалите и е било еднократно, че уикенд идва.

# 248
  • на Мелмак
Повече от 15г не съм боледувала толкова често Confused
Мони, честито!
Децата да са ни здрави, ние ще избутаме Simple Smile

# 249
  • Germany
Селесте, да му минава на Мартичко бързо и да спира тази серия при него!
Ети, да ти размине и на теб бързо!
Ходих на фризьор и след това полегнах за малко и сега не мога да отлепя, а трябва да се приготвям за театър.

# 250
  • Бургас
Личната каза да спирам да изследвам всякакви бактерии, заради които го тъпчем после с АБ. От май месец насам пие АБ на всеки три месеца и все тая. Каза ПКК и по нея и състоянието на детето да лекуваме симптоматично. В понеделник сме на УНГ, накрая може и да преосмислим ваденето на трета сливица. Минаваме на климатолечение и започвам да се оглеждам за Сандански през пролетната ваканция. Други планове имах, но и там хич няма да ми е зле 10 дни на чист въздух.

Ети, и ти ли? Ама и серия! Бързо да минава!

Мони, какво ще гледаш?

Тит, вече 7 години съм хоумофис и съм скарана и аз с календара. Ако не бях така, сигурно щях да съм безработна заради малкия кекльо, не знам кой би ме търпял. Ама те децата и без това не са наясно какво и дали работя Joy

# 251
Петък вечер е!
Мони, браво!
Писна ми да пиша за опашката на моя вирус, но тя е упорита кашлица. Вчера пак ходих на пулмолог, всичко чисто. А аз си кашлям. Купих едното от изписаните хапчета, снощи изпих едно и не спрях да кашлям цяла нощ.
Днес джинджифил, клеева тинктура и едно спрейче с прополис. Никакви хапове повече!

# 252
Ети, оправяй се и ти.
Селесте, климатът в Петрич и Сандански е един и същ. Wink Просто на времето до Сандански се стигаше свободно, а за Петрич трябваше да има открит лист.

# 253
Селесте,  да се оправя Марти. Извинявай за въпроса, но защо се дърпаш за сливицата? Ети, оправяй се и ти.
Мони, забавлявай се.

# 254
  • Бургас
Марѝ, аз ще съм сама с децата, но ако има удобен транспорт, ще дойда този път аз да те видя.

Съни, отлагаме толкова време, защото знам, че не дават гаранция, че няма пак да израсте. Отделно към 7-8 години повечето деца израстват проблема, засилва им се имунитетът с възрастта. Не съм се заинатила да не я вадя, просто трябва УНГ да ме убеди, че това е решението.

Общи условия

Активация на акаунт