Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 996
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Селесте, всяка пролет и есен бяхме дежурни в Сандански с Монката поне за 5 дни. И сама съм оставала с нея, че баща ѝ да ходи на работа. Хубави дни бяха, въпреки че и там ми се разболяваше.
Обикаляхме си с кеф, басейнче, кафенца, Боже, как минава времето.
Не мога да обещая, че ще съм свободна, но ако се събирате с Мари, пишете, да видя дали мога да скокна и аз.
Новинка, от многото кашлица на моето дете, запомних да не давам сироп или таблетки за отхрачване вечер, че още повече се разкашляше. На твое място, след прегледи и при положение, че е чисто дишането и аз бих карала на домашни лекове и евентуално противоалергично.

# 256
  • югозапад, под "Марков камък"
Селесте, Сандански е много добра идея, но поне за десет дни. Аз си бях абонирана като малка всяка пролет там, даже толкова си го обикнах града та и там учих четири години.
Ако е през почивен ден бройте ме и мен за кафе в парка.

# 257
Ще се съберем. Само елате.

# 258
Сега и аз искам да дойда 😁
Иначе бързо да се оправяте.

Голямата се обади преди малко. Ударила колата на паркинг. Важното е, че е добре, ламарините ще ги оправим.

# 259
  • На брега на реката
Добро утро!

Пия кафе вече час, а ми се искаше да поспя, поне през уикенда. Явно няма да е в този живот!

Руми, слава Богу, че ѝ няма нищо!

Селесте, измъчихте се с детето. Дано мине по-бързо, този път!

Мони, поздравления!

Ети, ти поръча ли от онези кремчета?  
Скрит текст:
Аз поръчах от два сайта и още чакам. В Stilevana, пишеше, че са налични и изпращане до 24 часа /до превозвач/, но още не са пристигнали. От другия сайт Yesstile поръчах на 10,01 и ги изпратиха на 3,02, но е с Бг пощи, та и там чакам.
Не ми е спешно, но ако одобря всичко, ще трябва, като започна опаковка, да поръчам следващата! Grinning
Така или иначе, от Бг няма да ги купя на тройна цена!

За днес нямам план, но като се знам каква съм, пак няма да е почивка! Може би, ще изпера пердетата или пък не?!?

Хубав уикенд, момичета!

# 260
  • при моите деца .....
Добро утро!
Селесте, надявам се, че тази нощ е била спокойна и не е имал тжлкова висока Т 🍀
Мони, браво!!!
Руми, ламарини се оправят. Дано не се е изплашила. На всеки може да се случи.
Днес ще водя Митето на турнир по шах....
От скоро играе -1 месец, но турнирът е да ропуляризира спорта в града.
Днес се почерпете, а вечерта пийнете за здравето на Марти.
Времето минава като миг...
Вече е 20-годишна....
Пожелавам й да е здрава, щастлива, обичана. Да постига всичките си цели и да сбъдва всичките си мечти.
Хубав ден!

# 261
  • На брега на реката
Боби, да ти е здрава и все така успешна и упорита! Ех, че хубава възраст! Heart Eyes

# 262
Честита да е Марти! Да има здраве, да бъде все така целеустремена, за да постига мечтите си и винаги да бъде заобиколена от хора, които я обичат и подкрепят.
Селесте, днес да му е минало на Марто.
Руми, важното е, че каката е добре.
Хубав ден от мен!

# 263
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Руми, добре, че само се е изплашила Hug

Боби, честита да е Марти! Здрава, успешна и много щастлива!

Селесте, как сте?

Ние двамата с ММ си боледуваме и си се жалваме взаимно Simple Smile След малко ще ходим до аптеката, за спрей за нос Laughing

Бубе, поръчах малки опаковки други кремчета, не се спогодих с тях. Ще си изхарча моят и ще поръчам още някои. Иска ми се с мостри да се снабдя от някъде, да си купя, за да не ставам козметичен магазин Wink

Хубав да е денят ви!
Ще правя агнешки котлети, дано ми се получат Yum

# 264
  • Canada
Добро утро!

Боби, честита да е Марти! 🍀

Руми, малкият дявол е било 🤗

Селесте, Етти, стига ви толкова 🤗

Кои вируси са актуални сега? Един ден сме кукуряк, на следващия се появи нещо 😕

Мони, честито!

Вчера пробвах флотационна вана, хареса ми. Днес още една процедура на муцунката и утре към София потегляме.

# 265
Добро утро!

Честита да е Марти!

Ети, да се оправяте!

Селесте,  как е Мартичко?

Аз вече съм направила мекиций, днес ще сме прасета. Планът е тесто и СПА 😆

Монтираха ни остъкленията, много хубаво стана. Щеше да е още по-хубаво ако не трябваше да се бършат прозорците... Официално слагаме точка на ремонтът по къщата, остана брат ми да завърши коридорчето. Всичко друго (щото то има) ще чака по-добри времена 😆

# 266
  • Germany
Добро утро!
Честита да е Марти! Да е здрава и да сбъдва мечтите си!
Чакам да докарат новите мебели и пия кафе. Не сме се оливали снощи, но пак ме боли глава... Постановката беше забавна, но като цяло очаквах повече. "Хайде да се трепаме" на Теди Москов гледахме. След малко почвам да пакетирам и да подготвям разни неща за хвърляне. Има доста работа и най вероятно няма да успеем да свършим всичко и ще се наложи мъжа ми да си дойде още веднъж другият месец. Има и доста неща, които не искам да хвърлям, а въобще не знам къде ще побера в Германия... Като се дава апартамент под наем и мазето ли се предоставя? Трябва ли да няма никакви чинии, чаши и т.н? Имам разни чисто нови сервизи и се чудя какво да ги правя..

# 267
Добро утро, честита да е прекрасната Марти! 🎂🎉 Аз допивам кафето и ще излизаме да пазаруваме.Вчера едвам се прибрах от работа, кръста много ме боли.Как ще я карам не знам,явно май и танците ще отпаднат.Щерката пътуват до Букурещ, дано всичко е наред.А планът ми е за кафе с приятелка.Хубав съботен ден!💕🌷

# 268
Мони, аз в квартирите, в които съм била е имало посуда, но не си длъжна. Ако сервизите са ти хубави и не си готова да ги прежалиш не ги слагай.

Мекиците са в историята и сега трябва да облека банскин😆

# 269
  • Бургас
Добро утро!

Честити 20 на Марти! Да е здрава, успешна и красивата ѝ усмивка да не слиза от лицето ѝ!

Руми, дано не се е изплашила много.

Нощта беше спокойна, висока Т не е вдигал. Няма да е точно днес оздравяването, ама айде дано е утре Simple Smile Май превъртяхме скалата на термометъра Joy, днес мери едно към гьотере, а на ръката си определено имам вяра, доказано точна е. Ще ходим до лабораторията ей сега и ще купувам нов. Живачните как хубаво си мереха, тези електронните са на късмет.

Мони, за мазето не съм сигурна, че си длъжна да го отдаваш. За посудата според мен е както се договориш с наемателя. Сестра ми дават обзаведен апартамент, но без нея, докато приятели И това осигуриха.

Фонс, в момента има грип, ковид, стомашен с висока Т (Марто май него кара), скарлатина, вероятно и други.

Мекици, СПА, лоша Алечка, лоша. Wink

Сави, бързо да те отпусне кръстът. Свекърва ми е забелязала, че при нея такива схващания се облекчават, макар и минимално, със затопляне (краката във вода с морска сол, затоплящ колан).

Общи условия

Активация на акаунт