Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 40 001
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честита юбилей на Марти! Да има все така голям късмет в живота си и всички близки да са около нея, за да й помагат! Весел празник! Sparkling Heart
Честито и на имениците ако има такива!
За болките в кръста аз знам, че ако е възпален нерв е противопоказно загряването. Може би трябва да се знае точната причина първо.
Да се оправят всички болни! Стига толкова за тази зима вече!
Ние снощи извадихме кърлеж от кучето след разходката му. Тъкмо се опитваше да се забива. Добре, че едното дете го забеляза. Доста голям беше за това време от годината.
Сутринта ние бяхме на баничка с боза. Цяла седмица я мислих. Grinning
ММ заведе тъкмо най-малката на рожден ден на съученичка.
Дребния и той е на рд следобед на съученик.
Остана аз и кака им да измислим какво ще готвим за вечеря.
И ние имаме доставени плоскости за мебели. Трябва да намерим време да го сглобим скоро.

# 271
Честита да е Мари Flowers Four Leaf Clover

Мони, на малката квартирата не се предоставя мазе или таван. Обзаведена, но само мебели, уреди, пералня и т.н
Дреболии - посуда, прахосмукачки, парцали, метли - не. Имаме протокол с опис.

Благодаря момичета. Вярно, малкият дявол Blush

# 272
Мони, ако отдаваш апартамента за по няколко дни- трябва си и посуда. Ако е дългосрочен наем- без.
Селесте, в олх се продават живачни термометри. А в аптеките има подобни, но с друга течност, не само електронни. Приятелка скоро се оплака от такъв при ЛЛ, според който детето нямало температура.

# 273
  • София
Честита да е Марти, здрава, щастлива и с много късмет!
мони, браво за изпита!
руми,  щом детето е добре, всичко е наред!
селесте, днес за последно да имаш нужда от термометър!

# 274
  • Бургас
Дано, Бъни! Ти как си? Пооправи ли се кашлицата?

Марѝ, галиев се води, мисля, че за такъв говориш. Засега сме на едно мнение с него за показанията му Wink

Роди, да, ако е възпаление, не се загрява/масажира.

# 275
  • София
Бромхексинът ми помогна, вече кашлям само сутрин Sunglasses
Пак тръгвам на физиотерапия, защото крака си ме боли. От първата нямаше ефект, освен върху портфейла ми. Сега съм на ново място, да видим.

# 276
  • Бургас
Бъни, няма ли как по ЗК да ходиш на физиотерапия?

# 277
  • Бургас
Сутринта писах,писах,но защо така 🤔не съм публикувала поста ...
Та,наново!
Честит юбилей на Марти! Все така весела и щастлива да бъде!🍀
Мартичко и другите болни,бързо да оздравяват!
Руми,радвам се,че девойката е добре! Ламарините ще се поправят!

Аз съм яхнала яко метлата напоследък! Не мога да сляза от нея! Адски ми е нервно и напрегнато!

# 278
Здрава, щастлива и успешна да е Марти и все така широко усмихната.
Руми,  дано няма повече такива ситуации ида не се е изплашила много.

# 279
  • София
селесте,  касата покрива терапии като ултразвук и магнити, поне на мен това предложиха. При моето състояние са напълно неефективни. Поради тази причина трябва да плащам. Центровете, които предлагат работещи терапии по отзиви на хора, не работят с касата.

# 280
  • Бургас
Бъни,дано поне да имат ефект!🍀

# 281
  • Бургас
Бъни, в центъра, в който ходех аз по ЗК, освен изброените от теб предлагат и някаква гимнастика. Виждала съм шведска стена, допускам, че има и други уреди за раздвижване, не знам всъщност на теб какво ти правят. Лятото нали сте в Несебър обикновено, може в Слънчев бряг или Поморие да пробваш процедури с кал и луга в някои от санаториумите там.

# 282
  • на Мелмак
Карзче, чета те напоследък и все нещо се Идосваш. Дано скоро премине.
Мони, аз в моя апартамент бях оставила посуда. Ама няма къде да я сложа, а ми беше жал да хвърлям. Не знам дали я ползват Simple Smile
Бъни, аз бях много доволна, когато ходих на физиотерапия за рамото. Там имаше и доста други болежки, синузит примерно. По ЗК бях. Не знам за какво ти трябва, дано намериш своето.

# 283
  • София
ети, дай ми моля координати на мястото, където си ходила.

# 284
  • Бургас
Благодаря ти,Ети! И аз се надявам да премине по-скоро!

Изгледах пак Дяволското гърло. Много го харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт