Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 40 712
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Честита да е Марти! с лекота да и се случват нещата.
Марто е крайно време да оздравява ( имам приятелка бяха влезли в порочен кръг след скарлатина, извадиха сливиците и детето се оправи)
Руми, дано шерката не се е стреснала много и да каже няма да карам.
Moni, ако отдаваш през платформите ти трябва посуда. Иначе не. При първият вариант трябва и регистрация и категоризация мисля от общината.

# 286
Ооо, Тит, абсурд. Единственото, което я стряска е времето, което ще бъде без кола 😆
То глупава ситуация. Огромен, празен паркинг, маневра назад и ниско колче. Ама така се трупа опит. Друг път ще знае. Само не знам парктроника защо не е изпищял.

# 287
Аз последно време паркирам само назад, но с камера. Така виждам всичко. Иначе колата е висока и видимост никаква

# 288
  • при моите деца .....
Привет!
Ще вечеряме, ще пийна чаша вино.
Днес Митето се представи добре на турнир по шах, мислеше, че ще завърши последен (само от 1 месец ходи на шах), но победи едно момиче 6 клас и се класира за срещите за определяне на победителя, там загуби няколко партии беше тъжен и от другите се отказа.
Но аз определям представянето му като успех, а и не е важно класирането.
Марти снощи е събирала приятели в квартирата, посрещнала е рождения ден хубаво, днес ще ходят компанията на дискотека в Мюнхен.
Наздраве!
Една снимка от преди 20 години....
14.02 - изписването

# 289
Здрава и щастлива да е Марти!
Аз си легнах, цъкам си на телефона,  после  ще си търся някой филм да гледам.

# 290
Купих си нова книга с желание да я чета, обаче така ми се приспа, че едвам гледам.

# 291
Очаквах и като бебе да я видя нахилена Марти:)
Здрава и щастлива да е, Боби!
Браво и на Митето.

# 292
Да е здрава Марти, с късмет!
Ние се връщаме от едни новодомци, много хубаво им се е получило, много съм щастлива за тях!

# 293
Добро утро.
Снощи заспах в 9 и успях да се наспя. Доволна съм. За днес планирам чистене,  разкрасяване и, като си научи детето, ще ходим на фризьор и до някой мол, че трябва да купи подарък на гаджето.
Хубава и спокойна неделя.

# 294
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Събуждах се няколко пъти от запушен нос Worried
Съни, и моят беше вчера на фризьор, с чисто нова прическа е. Смела. Ако не знаех за тоталната липса на женско присъствие около него, щях да си помисля, че иска да впечатли някоя мацка Simple Smile Май си е чист, истински пубертет. Ще ходя да си купя свещи после.
Агнешките котлети, бяха от дърта овца. След 3 часа под фолио, с пара бяха жилави. Няма да се връзвам повече. Поне картофите към тях са чудесни.

# 295
Добро утро. Снощи също си легнах рано, но не съм наспана. Запушен нос и гърло ме мъчат. Днес програма ми е като на Съни без частта с мола.
Хубав ден!

# 296
Добро утро!

И аз в 9 аварирах на дивана, после само се преместих,  та съм наспана. Вчера преизпълнихме петилетката, даже свалих лепенките от остъклението и изчистих. Е, не съм  му бърсала стъклата, ма ней спешно. Силно се замислям да извикам фирмата, дето чисти в офиса,  че много искам да са чисти, ма нямам желание 😆

Днес щяхме да палим барбекюто, ама то пък времето е гадно. Така че ще направим една градска, ще чистим и почивка.

# 297
  • при моите деца .....
Привет!
И аз наспана....
Пия второ кафе, въртя втора перална....
Планирам разходка сред природата....
Имам и домакинска работа....
Хубав ден!

# 298
  • Бургас
Добро утро!

# 299
Добро утро!

Да е здрава, щастлива и успешна Марти 🥰!

Болните да се оправят бързо! Селесте, как е Марто?

И аз се наспах, нищо, че легнахме късно. Детето е при мама и нямаше кой да ме вдигне още в 7:30 😃. Поръчах ѝ тъкмо рокля за рд и трябва да видя в кой детски център ще е събитието.

Хубава неделя от мен!

Общи условия

Активация на акаунт