Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 40 720
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Аз си мислех, че не съм за боя все още, ама се огледах на светло и се стреснах:)
Ау, Бел, много хубава новина. Дано да е твоето място и да ходиш с кеф!
Почивам днес и още съм по пижама, то не било лошо:)
Утре обаче ще трябва да работя двойно, че да наваксам.

# 331
И аз почивам днес. Омазах косата с масло против косопад, къносах (не се смейте) веждите, правих маска на лицето с някаква индийска глина.
Бел, с хубава новина идваш! Да имаш добър колектив на новото място и да се харесате взаимно!

# 332
  • Бургас
Бел, супер, дано е твоето местенце!

То аз като се боядисах, че кел файда. Купувайки си боята, се чудех дали да не се върна към по-тъмния нюанс, или да си запазя този, с който съм от месеци. Имам спомен, че реших да си задържа цвета, даже майка ме пита дали ме маже със сегашния ми цвят и аз потвърдих без грам съменение. Излизам сега от банята и хоп, изненада, все пак съм купила по-тъмния тон.

# 333
  • София
Бел, честита ти бърза позиция! Дано да си нацелила перфектното за теб място и колектив!

# 334
Селесте, се не ядосвай, то с миенето ще изсветлее.

# 335
Ех, този Марто, много му се насъбра. Да не стане накрая резистентен към лекарствата. Уф.
Иначе коса, ще изсветлее, ще порасне или пак ще стане за боядисване Joy
Аз като я боядисам точно седмица се чувствам супер и пак почва да просветлява отпред. Взела съм си тониращ спрей за бели коси, като стане нетърпимо. Иначе всеки месец клепотя темето. Но не се оплаквам, важното е че расте бързо и все още е сравнително гъста. Имаше един период беше започнала да окапва, чак се бях уплашила много здраво.

Бел, супер! Да се харесате взаимно и с желание да ходиш на работа Flowers Four Leaf Clover

При нас се наваля и пак се показа слънчицето.

# 336
  • Бургас
Бел,дано е твоето място!🍀

# 337
  • Бургас
Аз всъщност съм по-скоро доволна от това недоглеждане Simple Smile Харесвам се повече с тъмния тон, просто на светлия личеше една идея по-малко побеляването, а моята коса, точна като на Руми, много бързо просветлява отпред. ММ и майка ме одобряваха повече със светлото, което тъкмо бях докарала вече в приличен вид след няколко месеца, но какво да се прави, да не ме гледат, ако искат Joy

# 338
  • Бургас
Важното е ти да се харесваш!

# 339
  • някъде ... тук ...
Дзак Simple Smile
Добре изкарахме и ние. В събота вечер откарахме до три. Много весело се получи!
И работа отметнахме. Насадих и грах. За първи път. Да видим какво ще излезе.

Боби, здрава и щастлива да е Марти!
Бел, успех и добър колектив!
Болните да оздравяват!
Тит, кога каза, че си рожденичка?
Четох три дни назад и не вдянах датите.

# 340
  • Canada
Бел, попътен вятър 🤞

Селесте, тон, два нагоре-надолу са лесно постижими 😁

Минах днес профилактични прегледи, не ме изненадаха нито приятно, нито неприятно. Броя ги успешни. Ходих след това на очен, разширяваха ми зениците, още съм като зомби-къртица 😁 Ма настояват да направя очила за далечно разстояние и да ги нося нон стоп като не работя 😁

# 341
  • при моите деца .....
Добро утро!
Бел, дано е твоето място. Да е удовлетворяваща и с добри колеги.
Съни и аз често пробвам нюанс по-светло, но се връщам към по-тъмното....
Надявам се днес всички болни са добре 🍀
Вчера ходих на танци. Толкова ми липсваха, имах нужда.
Не спах добре....
Вчера Митето докато пишел и слагал химикалка в устата глътнал мъничката капачка....
Нямаше проблеми вечерта, но аз не спах добре.
Дано днес се появи синьото капаче...
По-малко е от костилка, но в майчината душа....
Днес чакам Марти.
Хубав ден!

# 342
  • На брега на реката
Добро утро!

Бел, много се радвам за теб! Нека е твоето място, да случиш на шефове и колеги и да ходиш с кеф на работа!

Боби, всичко ще е наред.

Руми, браво на вас. Така се прави. Винаги ми се е искало да забегнем на някъде с женска компания, но нямам с кого. Едната ми приятелка е пенсионерка /млада/, а другата е залепена на мъжа си.

Фонсче, щом си доволна е добре! Избери си модел очила, които няма да ти се иска да сваляш.

Селесте, пожелавам това да е последното боледуване на Мартичко и да ти олекне на душата!

Хубав ден, момичета!

# 343
Добро утро!
Боби, днес да с успокоиш с Митето и с Марти.
Фонсе, много ми хареса пожеланието на Буб за очилата. Но защо ще ги носиш постоянно? Би ли обяснила гледната точка на офталмолога?
Хубав ден от мен!

# 344
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Изчетох ви Grinning
Първо да ви кажа, че среща без снимки не се брои Wink Фонси, сигурна съм, че ще си прекрасна с очилата. Без минусовите очила не мога да шофирам. А ако не ги нося, от многото присвиване на очите започва да ме боли главата и е доста дискомфортно.
Бел, успех и да почерпиш с локум Simple Smile
Боби, ще излезе, всичко ще е наред!
Руми, весело да ви е 😉 Приятели ще ходят по тази пътечка през Април.
На кичури съм, но не знам дали да ги подновявам. Засега белите коси са ми само отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт