Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 40 718
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
О, това звучи много вкусно, Ем!

# 316
Ем, аз правя нещо подобно, децата много го обичат.
Варя картофи обелени и нарязани на дребно. После ги прехвърлям в тава, обърквам ги със сол, черен пипер и готварска сметана и ги поръсвам с настърган кашкавал. Пека до зачервяване на кашкавала.

# 317
  • София
Огретен и аз обожавам, а скоро не съм се сещала да правя.
Преди малко кърлеж вадих пак от кучето. Плъзнаха отново.
Прекрасни планове за екскурзии имате, момичета! Hug

# 318
  • Бургас
Като ви чета,значи хубаво сте си изкарали денят! Напук на намръщеното време и силният вятър.Много се радвам!

Огретен и аз не съм правила от много време. Обожавам картофи!

# 319
  • Бургас
О, тъкмо навреме ми идват споделените идеи за огретен.

Фонс, Тути, радвам се за срещата ви.

# 320
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
При нас вали дъжд.
Днес Марти се прибира, но ще я посрещнат приятелки и ще остане при тях в София.
Започва работната седмица, за мен ще е натоварена....
Хубав ден!
Спорна и спокойна седмица!

# 321
Добро утро!

Колкото беше хубав уикенда, толкова и беше къс. От днес пак в боя.

Спокойна седмица,  банда!

# 322
Добро утро и от мен. При нас се изваля, но и още чакаме.
Хубав ден от мен!

# 323
  • Бургас
Добро утро!

# 324
  • София
Добро утро!
Спорен дъждовен ден!

# 325
  • Бургас
Добро утро!

При нас няма дъжд засега, даже е доста приятно време, със слънчеви моменти. Минахме рано-рано през УНГ да си поговорим пак за Марто, който взе и да не чува, проводи ни с нова рецепта и направление за физиотерапия. След последната пак ще си говорим. Малко ми разклати намеренията за Сандански, понеже въздухът там бил по-сух. Трявна, която ми беше другият вариант за чудодеен въздух, пък била по-нависоко, а в нашия случай не е добре да се сменя надморска височина. Тук на Нефтозавода и Кроношпан сме си най-добре Joy

Днес трябва спешно да се боядисам и е време да влизам в ролята на детски учител, то се е видяло, че скоро няма да има градина. Между филмчета и конструктори ще има и учене, че бабите на кафето само си мерят уменията на внуците и свекърва ми е притеснена, че нашият още не може да чете. Book

Сядам да рАботя сега, за днес имам какво.
Хубав да е денят ви! Последвайте примера на Руми и се запишете за някоя екскурзия Simple Smile

# 326
  • Germany
Добро утро!
Имам чувството, че дъжда ме преследва Simple Smile Дано не вали целият ден, че имам доста обикаляне по центъра. Доста работа из вкъщи свършихме, но няма да успеем с всичко и ще се наложи другият месец мъжа ми да се прибере още веднъж.
Хубава седмица на всички!

# 327
  • Бургас
Селесте,измъчи се това дете с боледуванията.... Дано лекарката е предписала правилното лечение и да има ефект! Бързо оздравяване му желая!

Ужасен вятър чувам навън!😱

# 328
Селесте, дано вече се успокоят нещата и лечението проработи, че се измъчи детето 🤗.

И при нас времето е чудно, беше мокро сутринта, ама сега добре напича. Ходих на интервю за работа и май ще се обаждам, че ме устройва и ще започвам. Много бързо се случиха нещата, а се бях настроила за дълго търсене и сега ми е странно. Дано се харесаме взаимно и да е моето място поне на този етап.
И аз съм за боя, ама сега ще става по-трудно съчетаването, поне маникюр отметнах днес.

Успешна седмица!

# 329
Иии, Бел,  браво! Хайде дано да е твоето място!

И аз за боя, ама чак почивните дни, които ми се виждат километрично далеч.

Общи условия

Активация на акаунт