💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 692
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Аз исках и да питам ползват ли биберони вашите бебета? На мен много ми се искаше да не го научавам, но наистина не знам как да го успя понякога или успокоя.
Спането май ще ни е драма. Или иска на ръце, или с бибата...
Междудругото луната влияе на съня.  На големия ми син винаги се отразяваше пълнолунието, оня ден имаше пак и виждам че и бебето два дни спи много зле. Явно и при него се отразява. Забелязали ли сте?

# 361
О, всичко е период. Въпросът е, че един кофти период се сменя с друг. След 2г.е доста по - лесно . Баткото е на 3г сега и отдавна го водя с мен като възрастен навсякъде. И сега с бебето се чувствам вързана.
Има успокояващ чай за бебета, ако много реве пробвай. Също бял шум...моя се успокоява като му махна памперса и полежи гол на повивалника .
Ох...поне се надявам някои от периодите да са по-леки, че до 2г. има доста време...😆🙄
Имам бял шум, понякога помага, но основно вечер....денем трудно.Като сме голи...да не ти казвам къде ни чуват...общо взето май е до характер също...и трудно адаптиране към всичко...

# 362
Аз се опитах да давам чай от копър, но не искаше да пие. Давам по малко вода когато се сетя

# 363
Педиатъря ми каза да давам по две лъжички за изплакване на устата но е такова мъчение да ги глъне дори и тях и през повечето време дори не му предлагам защото заспива на гърда 😅 не харесва и бял шум изобщо... На биберона също не е голям фен но аз си му я предлагам когато е изключително неспокоен и понякога го успокоява

# 364
  • София
Нашия юнак плаче от биберон. Цокне 2 пъти и се осъзнае, че нищо не пуска и почва един рев, едно дране.

# 365
Нашия клепач се оправи...крусти нямаме ..да чукна на дърво за сега никакви проблеми с кожата ..даже зачервено дупе не сме имали ...за нокти аз се родих с тази електрическа пила ..има приставки за различната възраст на бебето и да го търнеш по кожата е като гъделичкане...
При нас минаха  70 дни от както съм родила и все още имам лохии...3 дни нищо и на четвъртия съвсем мъничко и по скоро са жълтакави...те си ми бяха такива и в началото...особено когато бебка суче по интензивно и често веднага ми прицапва...било нормално ходих на преглед гледаха ме и с вагинален ехограф...цикъл не ми е идвал..
За залъгалката...ако се пробвам да я бутна на бебка прави физиономия все едно и бъркат в гърлото и ще повърне и я плюе...даже вече има сила и направо я изстрелва 😁
Мен все още ми е много дискомфортно когато правим секс...едно такова боли ме..не операцията,Ами сякаш влагалището ..ужасно е...
Момичета помагайте какво да пия от седмица някъде косата ми не просто пада,а вали...всичко е в косми...навсякъде ги ръся...ще остана без коса...и кожата ми е много суха...взимам б12 под езика и бирена мая пия...друго нищо...
А имате ли представа защо бебка гледа зърното и започва едно облизване на зърното,хили му се,лапа го и го плюе без да засмуче ...но не е нервна изглежда по скоро като игра ...
Ето я пилата която ползвам
https://art-gift.net/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B … vAEQaAh-fEALw_wcB

# 366
Аз се опитвам да давам като се сетя чай, само че той е смес от копър, анасон и кимион на Хип, една позната била доволна и реших да опитам.Понякога пие, понякога се плюнчи..
Залъгалка и аз давам, успокоява я, освен ако не е див рев...дано после нямаме проблеми с махането му..
По повод помощта, че е важно мъжът да помага съм на 100% съгласна. За съжаление не работи от вкъщи и се прибира късно..когато е уикенд ми е много по-спокойно и е доста различно всичко...но няма как да е постоянно така..

# 367
Някоя забелязала ли е около седмица след погачата бебетата да реват силно вечер? Седмица след погачата беше приказка- бебето ядеше, играехме си, спинкаше. Изведнъж от 4дни привечер е кошмар- рев рев рев рев... и страшно много й се увеличи апетита.  Толкова плаче, че чак не мога да повярвам, че това е моето дете. Иначе яде, ака, не вярвам да е здравословен проблем. Много сме зле със съня през деня уж следя интервали на бодуване, уж приспивам с ритуал, бял шум, щуротии. Извода ми е, че като й се спи ляга и заспива независимо при какви условия, а ако не й се спи каквото и да направя пак е безсмислено и безрезултатно

# 368
Мирела, звучи ми като скок на растежа това

# 369
Мирела, звучи ми като скок на растежа това
На мен също и на това ми и изглежда, но по календарите изобщо не съвпадат датите трябвше скока да е около 5март. Дано бързо отмине

# 370
Те са само приблизителни . И с големия ми син много не съвпадаха,но ги познавах. Изчисляват се по термин, не по дата на раждане.

# 371
Те са само приблизителни . И с големия ми син много не съвпадаха,но ги познавах. Изчисляват се по термин, не по дата на раждане.
   Бихте ли ми казали как се изчислява ако не ви затруднявам.

# 372
В сайта на нани,нани бебе ги гледам, въвежда се термина на раждане.

# 373
При нас горе долу съвпадат, но понякога има няколко дни отклонения, но е нормално, те не са на 100% точни..

# 374
Според вас от какво може да е обрива сутринта и капвах физиологичен разтвор и капки за нос и я мазах с крем за лице на бочко дали не е алергия по клепачите също има и са и подути утре сме на лекар ..

Общи условия

Активация на акаунт