💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 645
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Наде, и на нас така ни изписаха гранулките. Ти в деня на ваксината дава ли или но следващия ден вече?
Да кристалче давах и в деня на ваксината...общо 7 дни давам...
Момичета пробвах памперсите литъл Ейнджъл и съм приятно изненадана...тънки,меки ,еластични...сега поръчах 3ка от този сайт доста изгодно излизат 400 бр за 90лв
https://pampiland.bg/produkt-kategoriya/peleni-gashti/bebeshki-p … ni-little-angels/

# 526
Еййй, няма спане след 4ч.. вече съм като зомби. Такова пъшкане и ръмжене, все едно имам мечка.. мамите с по- големи бебета- кога мина това при вас? Ние сме на месец и половина. Не знам какво да го правя, на всичкото отгоре напоследък заспива в 00ч , после от 4ч почва ръмженето и няма сън..

# 527
При нас от 9та седмица нещата се подобриха значително откъм пъшкане сутрин. Сега става между 6.30 и 7.30, даже с усмивка се буди.

# 528
Здравейте, мами! След 75дни ходене по мъките, приветствахме Калина у дома! Още свиква с новата обстановка, но когато няма постоянни игли, вливания и мъчения, мъничето е страшно спокойна. Спи спокойно и по много, особено през нощта! За съжаление поне месец няма да може да излиза навън, но най - важното е, че сме вкъщи. Simple Smile)

# 529
Здравейте, мами! След 75дни ходене по мъките, приветствахме Калина у дома! Още свиква с новата обстановка, но когато няма постоянни игли, вливания и мъчения, мъничето е страшно спокойна. Спи спокойно и по много, особено през нощта! За съжаление поне месец няма да може да излиза навън, но най - важното е, че сме вкъщи. Simple Smile)

Урааааа! Нека всичко страшно е зад вас вече и малката да расте здрава и щастлива! Гушкайте се сега и се радвайте на времето заедно, пък за разходки навън има време. Нека малко вирусите да поотминат, цялото лято е пред вас.

# 530
Ехааа, Аниии супер!
Разкажи ни какво стана, аз спрях да питам защото ми беше неудобно и жал да те разпитвам.
Много се радвам, много! Душички колко се измъчихте
Мнооого се гушкайте да наваксате! Heart

# 531
Еййй, няма спане след 4ч.. вече съм като зомби. Такова пъшкане и ръмжене, все едно имам мечка.. мамите с по- големи бебета- кога мина това при вас? Ние сме на месец и половина. Не знам какво да го правя, на всичкото отгоре напоследък заспива в 00ч , после от 4ч почва ръмженето и няма сън..
И аз се чудя това кога ще спре...освен че и съня й съвсем се разбута и въобще няма никакъв сън и при мен, после ми е супер криво и тя като мрънка за всичко...направо...видях че даматане написала 9та седмица, почвам да стискам палци и за нас, въпреки че всичко е индивидуално..ние сега сме 9та седмица, ноо не виждам подобрение...

# 532
Дано. Странното е, че през деня е супер спокоен и спи много добре, но аз тогава съм около баткото и не мога да легна.
Някой следи ли скоковете на растежа? Как се променя съня при вас?

# 533
Ние и деня не спим, ама това си е от ден едно..не може да се успокои и това е...единствено спи с моя помощ...ерго раница/слинг и навън в количката/кола...на нас скоковете ни се отразиха в яденето, ядеше по-често /кърмя/ и естествено рев повече...от няколко дни и съня през нощта стана странен...а уж минахме буреносните дни (от календара със скока в растежа) и то 2-3 след това...нямам идея защо...

# 534
Те са ориентировъчни, плюс минус една седмица. Поне при баткото така беше. Защо е неспокойно бебето? Пиеш ли желязо,да не го боли корема от това? Но то като цяло щом през деня не спи добре нормално да е кисело детето. Има тема тук с консултант по детски сън, ако искаш питай ..

# 535
При прием на желязо не трябва да се кърми ли? Вие какви витамини приемате след раждането?
Те са ориентировъчни, плюс минус една седмица. Поне при баткото така беше. Защо е неспокойно бебето? Пиеш ли желязо,да не го боли корема от това? Но то като цяло щом през деня не спи добре нормално да е кисело детето. Има тема тук с консултант по детски сън, ако искаш питай ..

# 536

Много, много се радвам Blush
Тъкмо ще се постопли хубаво и ще излизате.

# 537
Не искам да ви натоварвам, защото беше наистина много тежко.. 60дни (без 6, престоят в Токуда, преди да я върнат обратно в Пирогов) в кувьоз и след това 15 дни с мен в отделението. Беше много мъчително и за двете ни, когато ме приеха, тъй като тя не ме познаваше и постоянно плачеше от мен, но след това свикна и когато ме изгуби от поглед, настава паника хаха. Тамън се закрепи детето и хоп - повръщане на фонтани. Спиране на храна, нон стоп смяна на местата на абокатите, накрая и централен път във вратлето.. но въпреки всичко запазих самообладание, намерих страхотна приятелка в същото положение и прекарвах време със страхотен медицински персонал! Невероятни хора! За всичко ми помагаха, особено докато се опознавахме с малката, тъй като за нея сестрите бяха майки.. Това е накратко, аз си ви четях през цялото време и вече официално мога да се включвам за вашите съвети Simple Smile

# 538
Да, желязото дразни стомаха на бебето. Аз на моя му докарах диария преди да ми каже доктора
Пия В12, В комплекс, вит. Ц, вит.Д, омега 3.

# 539

При нас беше така и то не само след 04:00, а цяла нощ докато не започнах да я повивам.  Повивам само ръцете и така спи много спокойно. Приспиваме я след като се нахрани вечер гушната и като заспи дълбоко я оставям в кошарата. Спи до следващото хранене като едното нощно вече отпадна. Ползвам Анти стрес пелена от тези с лепката като не й мушкам краката в това, което е като чувалче, а я слагам отгоре върху нейното чувалче за сън и само й прибирам ръцете отстрани към тялото.

Общи условия

Активация на акаунт