💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 598
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Газ бимби давах 4х5 капки след ядене винаги...сега вече давам понякога като се сетя,защото имам още в шишенцето...слънцезащита на мустела използвам ...от аптека субра взех този комплект...колкото и да не я излагам на слънце понякога я напича в количката
https://subra.bg/bg/kozmetika/slyncezashtitni-produkti/deca-i-be … -ranichka/4/42241
Пуки можеш ли да ми покажеш снимка на турските премиум кеър...аз така и не намерих точно премиум в Турция ..има актив бейби... гащички...

# 661
Здравейте, аз се подготвих със слънцезащитен крем за бебо, но още не съм го мазала , мисля да изчакам още поне 1 месец , сега е на 3 месеца и 18 дена

# 662
Газ бимби давах 4х5 капки след ядене винаги...сега вече давам понякога като се сетя,защото имам още в шишенцето...слънцезащита на мустела използвам ...от аптека субра взех този комплект...колкото и да не я излагам на слънце понякога я напича в количката
https://subra.bg/bg/kozmetika/slyncezashtitni-produkti/deca-i-be … -ranichka/4/42241
Пуки можеш ли да ми покажеш снимка на турските премиум кеър...аз така и не намерих точно премиум в Турция ..има актив бейби... гащички...

Да, Наде. Ето ги:

# 663
Благодаря ти pukii на мен Турция ми е на 40 минути

# 664
Момичета след като изтече и последния болничен от личния лекар. Някаква молба или декларация попълва ли се към или от работодателя или НОИ за да започне вече майчинството?!

# 665
Момичета след като изтече и последния болничен от личния лекар. Някаква молба или декларация попълва ли се към или от работодателя или НОИ за да започне вече майчинството?!
И моя болничен изтича на 20ти април...разпитах и ми казаха,че трябва да попълня някакви декларации при работодател

# 666
И моя болничен изтича на 20ти април...разпитах и ми казаха,че трябва да попълня някакви декларации при работодател
Благодаря,аз също мисля че бях чула нещо такова но не бях много сигурна.

# 667
Попълва се, да. Една декларация и при нас се пуска заявление за отпуск по майчинство (не знам дали не са вътрешно фирмени правила това), но декларацията със сигурност се пуска.

# 668
Как обличате бебоците навън ...вече е доста топло...аз я обличам с боди дълъг ръкав и клинче...в количката не я завивам,а използвам само покривалото на самата количка...даже понякога го разкопчавам да я напича в късния следобед

# 669
Това с обличането на мен ми е голям проблем, за щастие до сега не се е изривала от претопляне. Аз я обличаам с боди с дълъг ръкав и грейка, а отгоре слягам покривалото на количката за да може да го вдигна да й пази сянка, не я завивам

# 670
  • София
Обличането ми е болна тема и на мен още повече сега като сме с лятната седалка. Коша вече му малее на господина и от миналата седмица е със седалката, която се сваля в легнало положение. Освен това имаме и лек рефлукс и за два часа в парка имаме поне едно преобличане ( не че се повръща целия, но колкото да му мокри). Вчера беше по боди с дълъг ръкав, панталонче и чорапки, но като го вдигнахме от количката беше потен...та и аз не знам как да го обличам.

# 671
Какви термометри използвате и от къде сте закупи? Много ми е трудно с тези аналог на живачните. Малкият изобщо не стои мирен, за да я измеря, а когато спи се буди.

# 672
Аз използвам безконтактен термометър който има доста функции и за проверка на температурата на млякото на стаята ..
Редактирам се за да дам линк на термометъра
https://www.emag.bg/termometyr-easycare-6-v-1-s-infracherveni-ly … tm_medium=android

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 18:53 от Надежда Х

# 673
Момичетаа, ще давате ли ротавирусната ваксина или ако сте я дали имаше ли странични ефекти Thinking

# 674
Момичетаа, ще давате ли ротавирусната ваксина или ако сте я дали имаше ли странични ефекти Thinking

Вчера сложихме втората доза ротавирусна заедно с още една,  не беше много спокоен . Без да е спал и имаше лека температура . Днес си е още нервно детето, чудя се как на такива малки бебета им се слагат по две и три ваксини наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт