Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 570
  • 458
  •   1
Отговори
# 150
Ние сме били няколко пъти  в Аура,заради разкошната минерална топла вода. Наистина ми възстановява кръста,(вълшебна е за мен).
Но и ние заложихме тази година на Елбрус през първата седмица на февруари. Дано водата в басейните е достатъчно топла.

# 151
Ние традиционно заложихме на Олимп за края на януари. Любим хотел❤️

# 152
И на нас ни беше любим преди години.Може ли да кажете след ремонта дали е разширено спато, че беше ужасно малко за капацитета на хотела.Дали все още са само инфрата за двама, сауна и парна баня?

# 153
  • Берлин
Ние бяхме в Аура 22-30.12. Бях се зарекла да не стъпвам там, но... родителите ми са възрастни и там им е добре, защото хотелът е абсолютно непретенциозен, храната е горе-долу. Имахме 5 резервирани стаи - 3 на 4я етаж и 2 на 2я. Аз не видях нищо реновирано. В стаите си е същото, басейните са си същите /с ръжда навсякъде, клатещи се парапети и компромисна хигиена. В ресторанта всяка вечер "пеят" двама роми, както и преди- няма песен, която не са оср@ли. Та...аз никога и на никого няма да препоръчам мястото.
За да не звуча като хейтър, споменавам 2 положителни неща: 1.хигиената в стаите и общите части беше на ниво; 2.украсата - много мислена и с внимание към всеки детайл.
А, солната стая също към позитивите добавям.
Ако някой нещо го интересува, питайте.

# 154
Папурче, заедно сме посрещали Коледа Wink
Аз като плюс ще добавя и фитнеса - две са залите, за кардио и силов. Никой не засичахме там, идеално 😊

# 155
  • Берлин
Не знаех, щях да те заговоря,ако имаше индикации 🤣
За фитнеса съм съгласна, но и ние жива душа не видяхме, реших,че не е интересно да го пиша.

# 156
Преди дни се върнахме от Аура и да споделя впечатленията си и аз. Хотела е добре, предимно се посещава от хора над 50. Подновени са финландската сауна и парната баня. Стаите са малки, но беше чисто и много топло. Спахме на отворена тераса защото отоплението е централно. Впечатление ми направи, че липсват стандартните шишенца с козметика. Единственото имаше сапунче и пликчета с шампоан. Та и тоалетната хартия накъсана на парчета в кутийка:)
Халатите тип вафлени. Храната беше горе-долу добре, гладни няма да останете, има два фитнеса, единият е за кардио упражнения, другия за силови
Като заключение с удоволствие бих отишла отново, за по-дълго време.

# 157
"Певците" в "Аурата" са от години... Как пък не ги смениха с други... Лятото се "спасяваме" на масите навън, зимата е много тегаво вечер - не можеш да си чуеш приказката! Не ми харесва и това, че направиха задължителна  вечерята в пакета!

# 158
  • Берлин
А за мин 3-те хранения в пакета са супер облекчение. Татко е трудноподвижен, не мога да го водя извън хотела. Абе...затварям очите за много неща и се концентрирам върху хубавото - семейството ми е на едно място за няколко дни.
Изровила съм нета за подобно на Аура място, но не съм открила , за съжаление.
Важно ми е нашите да се чувстват добре, аз личните си почивки правя на по-добри места. Баланс.

# 159
Момичета, Елбрус има ли климатизация на помещенията за настаняване? Питам за резервация евентуално в летните жеги дали става или да търся нещо в по-високия ценови клас за такива удобства?

# 160
  • София
За Аура, външния басейн топъл ли е ? И ако може да кажете горе долу как бяха цените на напитките които не са влючени в цената /алкохолни, вода и тн / ,ако сте обърнали внимание.

# 161
Външните басейни са два малки. Топила,единия е нещо като джакузи. Топли са достатъчно. От широка тръба потича 70 гр. вода. Около 37-38 градуса са.
За напитките не помня цени,но са нормални. Не са фрапиращи.

# 162
  • Берлин
Аура - външните басейни са 4 /3 малки - солен, детски, джакузи/ и 1 голям, разделен на 2 части, като в по-голямата става за плуване. През зимата е закрит с подвижен стъклопакет, който отстраняват лятото. Има и вътрешен басейн. Навсякъде водата е топла /аз съм зиморничава и ми беше идеална/, а в 3те малки външни си е гореща дори. За напитките:
Водка абсолют 100 мл - 10 лв,
Чаша вино - 5 лв
Безалкохолни 3-3,50.
Не помня друго, но съвсем прилични.

# 163
  • Пловдив
Някой скоро да е бил в Санте с пресни впечатления?

# 164
Не си го причинявайте този месец!
Хотела е претъпкан с тумби от “братята” и е нещо страшно!
Не можеш да се доредиш до басейните.

Общи условия

Активация на акаунт