Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 549
  • 458
  •   2
Отговори
# 135
Имаше винаги таксита.Не съм заглеждала тарифите, но са по -евтини от във Варна.Аура ви е близко от гарата, няма да е фрапираща сума.
Може после да споделите как е след ремонта хотела.
Здравейте! Не съм ходила преди ремонта, така че незнам как е било. Ще споделя моите впечатления за хотела. Басейните определено плачат за реновиране, децата вадиха от водата отчупени парчета мозайка,стълбичката на единия басейн се клатеше. Иначе топли и ни харесаха. Стаята (икономична) на нас ни хареса. Няма климатик, с централно парно,  имаше и вентилатор, като ни ставаше твърде топло го пускахме. Матраците бяха удобни.Кърпи и халати се сменяха всеки ден, също почистване на кошчето и пода.Храната- около 6-7 вида ястия,има избор и е вкусна. Бяхме със закуска, обяд и вечеря. На закуска има напитки, за обяд и вечеря си купуваш. Персонала изключително отзивчив и любезен (от рецепция до камериерки). Кърпите бяха захабени. Общата ми оценка за хотела е много добра. Бих посетила отново.

# 136
Здравейте! Има ли редовно такси пред жп гарата? Отиваме в Аура, ако някой има информация за ориентировъчна цена.
Да, има таксите, а също така може да потърсите в интернет таксита Велинград.

# 137
Здравейте! Има ли редовно такси пред жп гарата? Отиваме в Аура, ако някой има информация за ориентировъчна цена.
Да, има таксите, а също така може да потърсите в интернет таксита Велинград.
Вече ходих,има редовно такси. Мерси, все пак!

# 138
Весела Коледа от "Аура"!
За втори път сме тук, предния път бяхме в апартамент,  сега - в двойна стая. Трети път не знам дали ще има...
Който търси лукс, да не идва. Стаята е тесничка. Имам доста забележки, но не искам да си развалям светлите празници.
Басейните плачат за обновяване на плочките, парапет на стълбата се клати, дръжка остана в ръката на един от гостите, а прозорците на големия басейн са отвратителни - вярно, че е влага и пара, но това не значи, че не трябва да се мият. Изобщо, откъм хигиена в СПАто е... трагедия. Хавлии за СПА също няма. Сауните и парната баня са слаби. Утре си записах спортен масаж,  дано е добър. Цените на масажите са приятни, този, който избрах е 80 лв за 60 мин. Мисля, че са едни от най-изгодните в СПАхотел.
Храната... имаме закуска, обяд и вечеря.  Храната е като в студентски стол - няколко салати, три-четири супи и няколко готвени. Обслужва те жена зад витрина. Някои неща са вкусни, други изобщо не стават за ядене.
Най-много ми харесва, че водата в басейните,  особено тези навън, е гореща. Идеално е около теб да има сняг, а ти да си се напарил в горещо джакузи.
След малко ще търся фитнеса.
Усещането ми е, че хотелът се посещава от предимно по-възрастни хора. Като цяло гостите са тихи и  възпитани хора. Липсват тумбите от големи тъмнокожи семейства.
Ако някой се интересува от нещо конкретно,  да пита,  насреща съм.

# 139
  • Пловдив
Изчетох последните две теми и се насочих към Гранд Хотел Велинград .Не открих дали Life club с музика работи  всеки уикенд ?Интересно ми е дали напитките са с нормални цени ,както и свободната обедна консумация ,защото съм била на редица места ,в които заради едни 5☆ цените са безбожни ,без покритие .

Изобщо не съм фен на Велинград ,но не откривам друго подходящо място за един Януарски уикенд с деца на 11 и 8г . Целта е не толкова тиха СПА почивка ,колкото да се позабавляваме .От всички изгледани СПА хотели ,този ми се видя най-ориентиран към деца и забавления .Силно се надявам да има доста малчугани .Не държа да е супер лукс .Любимият летен хотел на децата е Орфей Пампорово ,но за зимата ще ни дойде скучно да сме по цял ден навън в снега .Там басейнът е отчайващо хлориран .

# 140
Здравейте! Някой скоро бил ли е в Роял Спа Велинград? Последните отзиви са за липса на вода и авария на съображенията, дали са ги оправили?
Във Велинград съм била във Вела Хилс и останахме доволни от СПА центъра, от ресторанта горе-долу, бяха доста завишени цените и не бих казала че беше много вкусно.

# 141
Да, ние бяхме от 27.12 за 3 нощувки.
Предпоследния ден водата във външните басеини беше студеничка за сезона. Към следобяда я постоплиха. Всъщност от външните топли басеини основно работеше единия. Така и не можахме да разберем какъв точно е проблема - липса на топла минерална вода + авария, не съм сигурна. И други зими ни се е случвало нещо подобно - тоест да не са топли всички басеини. Този път обаче пък всички сауни и парни бани бяха топли, даже много. Та, възрастен човек има къде да се стопли.
Иначе - храна, обслужване са си на ниво. Харесвам хотела, защото е с голямо спа и разнообразно, фитнесът е добър /Пулс/. Само трябва да си отстранят авариите.

# 142
Изчетох последните две теми и се насочих към Гранд Хотел Велинград .Не открих дали Life club с музика работи  всеки уикенд ?Интересно ми е дали напитките са с нормални цени ,както и свободната обедна консумация ,защото съм била на редица места ,в които заради едни 5☆ цените са безбожни ,без покритие .

Изобщо не съм фен на Велинград ,но не откривам друго подходящо място за един Януарски уикенд с деца на 11 и 8г . Целта е не толкова тиха СПА почивка ,колкото да се позабавляваме .От всички изгледани СПА хотели ,този ми се видя най-ориентиран към деца и забавления .Силно се надявам да има доста малчугани .Не държа да е супер лукс .Любимият летен хотел на децата е Орфей Пампорово ,но за зимата ще ни дойде скучно да сме по цял ден навън в снега .Там басейнът е отчайващо хлориран .
И аз се бях насочила към Гранд хотел Велинград за началото на януари. В крайна сметка обаче резервирах в Инфинити. Препоръча ми го приятелка, която е с отлични впечатления от хотела като цяло, от храната, и най-вече от спа-то. Ние сме двама възрастни с дете на 15 г. Ще ползваме делничен пакет с 2 нощувки.
Ще съм ти благодарна ако споделиш отзиви за Гранд хотел Велинград🙂

# 143
  • Пловдив
beauty_blue ,моето 8 годишно си иска игра и що видеа на хотели изгледах ,за да може да се угоди и на него ...Като цяло ,май се поотказах от Велинград .Засега умувам върху други хотели .
1)  Гранде Виста Ризорт -Цигов чарк ,най-вече  защото има вероятност да е снежно и да посетим пистата свКонстантин ,която не е толкова далече  .Там мненията са на двата полюса .
2)Кингс Валей СПА -Казънлък .Със сигурност е в пъти по-луксозен от първия  ,с много положителни мнения ,но ми е доста студен  интериор като излъчване .И съм сигурна ,че ще е претъпкан .

# 144
Преди десетина години ходих в "Акватоник", но тогава нямах деца. Имам резервация за 2 нощувки след празниците в началото на март. Как е цялостното състояние на хотела? Дали ще е пълен, храната става ли, ресторантът им работи ли на свободна консумация за обяд (имаме закуска и вечеря), стаите чисти ли са, детски басейн, солна стая, детски кът - има ли човек, който наглежда децата?

# 145
Много е топло в хотела. Има малко
детско басейнче, солна стая. Работи си ресторанта, хубава беше храната. Дано не е лудница ако сте по трети март.

# 146
Не, след това ще отидем. Цените и мисълта за препълнен хотел леко ме напрегнаха, за съжаление имаме семеен повод точно по тези празници и всяка година празнуваме след като мине периодът, та в това ми е надеждата. Децата искат просто да киснат като жабчета, а аз искам време заедно, така че не търся кой знае какви занимания, просто прилични условия.

# 147
Моето мнение за Акватоник леко се различава.
Първо,най-доволна бях от солната стая. С халогенератор е,който разпръсква фини частици сол. С детето всеки ден я посещавахме. Спа -то ми хареса,но басейните не бяха от най-чистите които съм посещавала. А и този който бе предпочитан от децата е и по-хладен. Аз лично бях много разочарована от топлата кухня на вечеря. Не сме претенциозни,но за нас беше изключително безвкусно приготвена.
Детски кът (силно казано) има между двата басейна. Пространство с малка оградка, с нахвърлени няколко пуфа,две готварски печки и няколко още дреболии. Детска анимация няма.
Ние бяхме края на март-началото на април. Поне случихме много хубаво време и изкарахме доста време на външния малък басейн.
Честно казано бих повторила само заради солната стая.

# 148
Благодаря ви, полезни сте ми, да знам да регулирам очакванията. 🙂 Зачудих се малко и за "Аура", че има добри мнения за него в темите (а има и включен обяд), но май като цяло е за ремонт, така че идеално няма, ще се пробва.

# 149
И на Аура няма детски кът, както и на Акватоника.Просто децата се забавляваха във фоайето.Иначе на Аурата стаите са след ремонт, но басейните май не са пипани.
Ние сме заложили пак на Елбрус!Разкошни са ми там басейните, но аз ползвам само топлия, на който всяка вечер се сменя водата и външния.Ходим заради масажите и физиотерапията.

Общи условия

Активация на акаунт