Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 622
  • 458
  •   2
Отговори
# 120
Страхотно! Много ви благодаря ❤️
За Елбрус, бяхме в апартамент с дете на 11, чисто и удобно беше, в банята обаче има само вана няма отделен душ, за къпането на бебето имам предвид. Храната е вкусна , разнообразна и обилна, има столчета за бебета. Останах много приятно очарована от храната понеже цялото семейство сме доста претенциозни и обикновено навсякъде намираме кусури,но не и тук. Има бебешки басейн на ръка разстояние от този за големи. От масажа също останахме много доволни. Взех си пакет с процедура масаж,лице и някаква детоксикация в едно легенче в друг сектор от медицинските кабинети. Единствен минус за мен беше че не се отопляваха коридорите и стаите , края на септември не беше комфортно по мокър халат да се ходи до спа център ,басейн т.н помежду. Камериерките са супер любезни и отзивчиви,ако имате нужда от нещо съм сигурна че ще помогнат. Като цяло останахме много доволни.

# 121
Здравейте, имате ли представа къде могат да се ползват минерален басейн и балнео процедури с истинска минерална вода (а не разредена) във Велинград, като ще спим на друго място?

# 122
Здравейте, имате ли представа къде могат да се ползват минерален басейн и балнео процедури с истинска минерална вода (а не разредена) във Велинград, като ще спим на друго място?
В Елбрус

# 123
Принципно в балнеохотелите и санаториумите. https://bgholiday.com/hotels/bh-velingrad
https://www.kamena.bg/

# 124
  • Някъде в Матрицата
Какво означава неразредена минерална вода? Минералната вода във Велинград се води хипертермална, което означава че температурата е над 37 градуса. Те изворите, от които идва минералната вода в хотелите са повече от един. Знам, че много ползват водата от извор Власа, чиято температура е над 80 градуса. За да я охладят до поносима температура, вероятно я разреждат със студена вода.
В хотелите обикновено има някъде информация от къде черпят вода и за температурата на извора.
Друг е въпроса, колко често я сменят тази вода в басейните.

# 125
В "Камена" някай правил ли е масажи, че търся отзиви?

# 126
В Свети Спас има ли безплатни халати? В този сезон работят ли външния басейн и джакузита?

# 127
  • София
Никога не съм ходила в Арте. Запазих ца следващата година, март месец. Но едното дете  изглежда по-голямо за възрастта си. Другата година, май месец, става на 12г. От хотела ще ми искат ли копие от акта за раждане или ще е достатъчно да кажа егн?

# 128
Никога не съм ходила в Арте. Запазих ца следващата година, март месец. Но едното дете  изглежда по-голямо за възрастта си. Другата година, май месец, става на 12г. От хотела ще ми искат ли копие от акта за раждане или ще е достатъчно да кажа егн?

Вероятно е въпрос на преценка на служителя на рецепция. Може да си носите акт за раждане.

# 129
Или поне сниман с телефона.

# 130
За определения хотел не зная, но в Елбрус и Акватоник не са искали актове за раждане на децата.

# 131
Здравейте! Има ли редовно такси пред жп гарата? Отиваме в Аура, ако някой има информация за ориентировъчна цена.

# 132
Имаше винаги таксита.Не съм заглеждала тарифите, но са по -евтини от във Варна.Аура ви е близко от гарата, няма да е фрапираща сума.
Може после да споделите как е след ремонта хотела.

# 133
Има стоянка за таксита срещу Била или Лидл (не помня веригата)
До Аура е някъде под 5 лв.
Може да питате и за телефон на таксита на гишетата (ако има такива)
Автогарата и ж.п. гарата май са една до друга, аз с автобус съм пътувала и това е цената (тази година)

# 134
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт