Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 668
  • 458
  •   2
Отговори
# 210
  • Пловдив
Благодаря за отзива за Арте! Ние сме на същото мнение като вас .Бяхме миналата година там и не ни хареса. Сега след няколко дни заминаваме за Санте и се надяваме, че там ще е по-добре. Ние също отиваме за три нощувки. Да се надяваме, че ще изкараме добре.

# 211
Не съм била в Аква вива, но по принцип в хотелите вечерята е без включени напитки. Изключвам ултра ол инклузив.

# 212
Във Велинград май няма ОИ хотел, или аз не зная да има.
За Аква Вивата шефката ми преди две години беше страшно разочарована, дано се е променило нещо.

# 213
Здравейте. Търся хотел във Велинград, който да има джакузи в стаята. Благодаря

# 214
Здравейте,момичета.Четох из велинградските теми, но не видях скорошни мнения за Аква Вива.До утре трябва да заплатя резервацията си, но като се зачетох из мненията в нета леко се притесних.Наистина ли в хотел 4 звезди се заплащат халати?И за храната и ресторанта като цяло имаше кофти мнения.Това ще е дълго жадувана и чакана почивка и ще пътуваме от другия край на България.Наистина не искам да вярвам, че съм направила грешка.Пакета е с вечеря без напитки, така че ако някой има идея дали цените са високи.
Звънях в хотела,но никой не ми вдигна.Служителката от туроператора ми препоръча именно този хотел пред Холидей.
Попитайте дали не може да ви замени с Аура резервацията. Не съм била в Аква Вива, но съм влизала вътре и ресторантът е като в подземие ми се стори. Местонахождението му е добро, точно срещу парка и Двореца. Близо е до Аура, там басейните са поне по-добри и ресторанта. Не знам какво е качеството на храната иначе, но напитки се плащат. Холидей е в самия център и е по-нисък клас хотел, често ходят и деца организирано, та... Аква сравнено с него е по-добър избор. Може  и Здравец да погледнете или искате замяна...там също е в центъра, няма тераси обаче. Външния басейн на Аквата е...еми не става. Вътрешния на снимки е добре, не съм го виждала, стаите са добре иначе. Ако не стане не се притеснявайте предварително, то времето все пак предполага да сте повече вътре, та...важно е вътрешното спа и басейн.

# 215
  • Някъде в Матрицата
Здравец имат и стаи с тераси. Гледат към външния басейн на хотела.

# 216
Според Вас кой хотел е по-добър - Олимп или Двореца? Колебая се  между двата...
В Олимп има ли външен топъл басейн по това време на годината или не ?

# 217
Здравец имат и стаи с тераси. Гледат към външния басейн на хотела.
Имат но се водят луксозни или не помня и са малко на брой и доста по-скъпи.

# 218
  • София

Има, но е малък. Вътрешният е огромен обаче.

# 219

Има, но е малък. Вътрешният е огромен обаче.
А топъл ли е вътрешният басейн на Олимп?
От няколко години го заглеждам този хотел и все в Свети Спас си ходим заради температурата на водата в басейна.

# 220
  • София
Топъл е, да. На мен дори ми дойде малко по-топла водата, та влизах постепенно.

# 221
Здравейте! Някой посещавал ли е скоро Кашмир?
Интересуваме външното спа - има ли целогодишно басейн и топила?
И като цяло - държи ли все още това високо ниво, което  да оправдава  и премиум цената? Наистина ли е толкова уникално и различно?Знам, че всичко е и до лично усещане, но все пак...

# 222
  • There I was on a July morning
В началото на февруари се разходихме около езерото Клептуза и х-л Кашмир. Отвън се виждаше единият външен басейн, който има топла връзка с вътрешното СПА, както и топилата тип кладенчета в гората. Съоръженията работеха и се ползваха активно. Забелязах и, че паркингът беше изцяло запълнен, т.е. вероятно има посещаемост, въпреки цените и факта, че в темата почти никой не е писал за него.

# 223
  • Пловдив
Велина, не може да ми обърне езикът да му кажа Кашмир, и аз го омбислям като вариант заради външншя басейн, който остана единственото, което не успяха да съсипят и най-вече, че няма да има деца под 14 години. От година, на година става все по-зле, а аз искам тишина и релакс, а не скачащи, тичащи, плискащи, викащи и оставени на самоотглеждане отрочета, с удобно изтегнати родителски тела, които се правят, че това не са техните деца. Ако все пак отида, ще пиша. Още, май не съм готова да предам своята преданост към Велина. 😜😎

# 224
Аз съм от доволните от престоите ни в "Кашмир". Всичко ми харесва - от посрещането до изпращането. Чисто, спокойно /въпреки, че хотелът беше пълен и двата пъти/, служителите мили и усмихнати, с много гостоприемно отношение към нас, все едно им е приятно да сме им гости, а не досадно, както ни се е случвало в други скъпи хотели.  В спа центъра всичко работи, външните съоръжения също / бяхме през септември ноември/. Сауната в гората много ми допада, също и външните топила. Като цяло нямам нито една забележка и планираме следващо посещение.
След престоите ни, от хотела се свързаха с нас по телефона, за да ни попитат дали сме доволни от посещението си и дали имаме забележки или препоръки към тях, което за мен означава, че искат да се развиват и надявам се да запазят и надграждат нивото, което имат.

Общи условия

Активация на акаунт