Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 726
  • 458
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Относно Кашмир, все още ли опцията за вегетарианци е пица Маргарита?

Това определено ме спира. Не върви да платиш тези пари и на вечеря да ти предложат сет меню, в което няма какво да си избереш. Тоест, плащаш за разядки и салати.

Иначе джакузитата им в гората изглеждат много романтично.

# 226
Сет менюто, от което избираш, беше различно за всеки от дните. Не помня да сме попадали на пица Маргарита, може и да е имало. Ако нищо не ви допадне от сет менюто, може да си поръчате от основното меню срещу заплащане.

# 227
  • Пловдив
За мен персоналът не е добре обучен, но аз не съм там заради него. Няма как да си отворя сама вратата, при наличие на портиер зад нея. Няма как да говоря на рецепция, права, а девойката срещу мен да стои седнала. Дребни подробности, но съществени. Диаелекта ще го приема. Хора, при толкова реклама и хлебствия, поне фронт офиса трябва да е безупречен. Та, аз няма да отида там заради тях. Интериорът, концепцията, това не е моята естетика. Боря се сериозно със себе си заради един басейн. 🫣

# 228
Благодаря ви за коментарите!Резервирах в Кашмир.
Първоначално мислех 2  нощувки,но пакета с три излиза доста по - изгодно и запазих такъв през месец март.
Не искат депозит,което вече е рядкост, плаща се на място.
Дано наистина намеря това, което не откривам отдавна вече в спа хотелите в България - последно разочарование , също доста прехваления  "Кингс Валей" , а именно - лукс и качество, но и уют, топлина / не буквална Laughing, това е задължително /, усет към детайла - изобщо да има вложена душа и отношение.

# 229
Кашмир и аз го обмислям, слушах интервю с техния мениджър продажби - видя ми се много адекватна и амбициозна дама с добра визия как да се развива хотелът.

# 230
Благодаря за отзива за Арте! Ние сме на същото мнение като вас .Бяхме миналата година там и не ни хареса. Сега след няколко дни заминаваме за Санте и се надяваме, че там ще е по-добре. Ние също отиваме за три нощувки. Да се надяваме, че ще изкараме добре.

Санте, ще ви хареса повече. Спа центърът им е в пъти по-добър. Всичко е супер широко и персоналът е читав. Не знам защо все още хората се бутат в тази теснотия - Арте.

# 231
  • Пловдив
Благодаря за отзива за Арте! Ние сме на същото мнение като вас .Бяхме миналата година там и не ни хареса. Сега след няколко дни заминаваме за Санте и се надяваме, че там ще е по-добре. Ние също отиваме за три нощувки. Да се надяваме, че ще изкараме добре.

Санте, ще ви хареса повече. Спа центърът им е в пъти по-добър. Всичко е супер широко и персоналът е читав. Не знам защо все още хората се бутат в тази теснотия - Арте.
Днес заминаваме  за три нощувки .Надявам се, да ни хареса и да си изкараме добре.Ще дам отзив от престоя ни там .

# 232
Аз също съм заглеждала Кашмир, това, което не ми харесва е мястото му. За да стигнеш до центъра ти трябва кола, а аз искам да мога свободно да стигна до там.
Иначе ми изглежда интересен и да си призная най-ме блазни концепцията за 14+ години. Така ми е писнало вече от безхаберни родители, отишли на хотел с деца и живеещи на принципа "щом си плащам, мога да си правя каквото си искам". В почти всички хотели е пълно с такива викащи, тичащи деца, неспазващи елементарни правила на мястото, където са. Последно бяхме в  Гранд ризорт Павел баня-еми същия кошмар. Спасителя, горкия, се опитваше да въведе някакъв ред, уви, дори не успя да ги накара джапанки да ползват, а не да търчат боси из целия хотел и да се пльоснат в басейните.
Не бях такава вкисната бабичка, но определено съм ЗА да направят повече хотели с концепция adults only.

# 233
  • Пловдив
Точно мястото на Велина е уникално. Какво да правя по центъра на Велинград. Повече от 25 години почивам там, нито веднъж не съм отишла по-далеч от Клептуза, но сега и там не става....

# 234
Точно мястото на Велина е уникално. Какво да правя по центъра на Велинград. Повече от 25 години почивам там, нито веднъж не съм отишла по-далеч от Клептуза, но сега и там не става....
Супер. Само че всички хора сме различни и искаме/харесваме различни неща. Няма нужда да ме убеждавате да харесам Вашия начин на почивка.

# 235
  • Пловдив
Така е, права си. Някак не съобразих, че някой може да харесва Велинград.

# 236
И ние се моткаме из центъра. Имаме си и любимо заведение за обедното кафе. Grinning По уличките се разхождаме, къщите им са най-различни стилове. Обожавам старите къщи въпреки, че ми носят носталгия, защото доста от тях са празни. Къде куче видиш, къде котка /за тях имам и храна/. Малко са лудите като нас. Joy То си е казано: свят шарен, хора разни. Grinning

Иначе, по темата - бяхме в Макси парк и спа - от петък вечер, за 3 нощувки. Екстра си починахме. В петък беше най-пълно, събота - почти същото, вече в неделя следобед - хората доста оредяха. Външният басеин е 34 градуса, та за студа, който уцелихме си беше хладничко навън. То въздухът беше много студен. Но една агитка деца вилнееха вън в петъка. Grinning Обслужване - топ. Храна - също. Единствено не ми харесва когато решат, че ще има диджей с музика. /Да уточня, че последната година доста посещаваме Макси и то не по официалните празници. / Защото рядко става някой да танцува, а музиката е силна и се налага да викаш за да се чувате, и то с хора на съседен стол. Добре, че само едната вечер бяхме с диджей. Grinning

# 237
Очаквам отзива от Санте. И ние ще се насочваме натам началото на март месец.  Дори ми казаха по телефона че в цената ще влиза и обяд  през седмицата. Не знам дали е стандартно това?

# 238
  • Пловдив
Очаквам отзива от Санте. И ние ще се насочваме натам началото на март месец.  Дори ми казаха по телефона че в цената ще влиза и обяд  през седмицата. Не знам дали е стандартно това?
Първи ден ни е днес.
Впечатленията ни са добри .😀Басейна е много добре устроен .Има различни зони ,спа-то също е доста добро. Стаите са големи чисти ,приятни, уютни ,а храната е топ.
Ако нещо конкретно ви интересува питайте.
Нашият скромен опит от Велинград е Роял спа, Гранд хотел Велинград ,Олимп, ,Акватоник, Свети Спас, Арте, Селект, Клептуза, Инфинити.😀

# 239
Първи ден ни е днес.
Впечатленията ни са добри .😀Басейна е много добре устроен .Има различни зони ,спа-то също е доста добро. Стаите са големи чисти ,приятни, уютни ,а храната е топ.
Ако нещо конкретно ви интересува питайте.
Нашият скромен опит от Велинград е Роял спа, Гранд хотел Велинград ,Олимп, ,Акватоник, Свети Спас, Арте, Селект, Клептуза, Инфинити.😀
Колко градуса е температурата в басейна?

Общи условия

Активация на акаунт