Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 733
  • 458
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Очаквам отзива от Санте. И ние ще се насочваме натам началото на март месец.  Дори ми казаха по телефона че в цената ще влиза и обяд  през седмицата. Не знам дали е стандартно това?
Първи ден ни е днес.
Впечатленията ни са добри .😀Басейна е много добре устроен .Има различни зони ,спа-то също е доста добро. Стаите са големи чисти ,приятни, уютни ,а храната е топ.
Ако нещо конкретно ви интересува питайте.
Нашият скромен опит от Велинград е Роял спа, Гранд хотел Велинград ,Олимп, ,Акватоник, Свети Спас, Арте, Селект, Клептуза, Инфинити.😀
Колко градуса е температурата в басейна?
Има два басейна вътре единият е по-хладен 35° той е ѝ по-голям ,а другият е по-малък има хидромасажни дюзи и е 38°.До този малкия има две топила топъло и студено.
От вън има едно топило с 40°и един леден басейн,който в момента има лед .
Ние сме за три нощувки с закуска ,обяд и вечеря.Престоят ни завършва с обяд.

# 241
Много благодаря!
35 градуса ми е идеален. Ще резервирам няколко дни през пролетта.

# 242
А детският басейн? И случайно да има надуваеми пояси и т.н за свободно ползване?

# 243
  • Пловдив
А детският басейн? И случайно да има надуваеми пояси и т.н за свободно ползване?
Да има и дет.басейн.
Всеки си носи надуваемото животинче ,но продават също .Обществени няма.

# 244
Благодаря ви, насладете се. И последен въпрос, хотела е зает изцяло през седмицата. Как се усеща навсякъде, отрупано от хора или има "въздух" ?

# 245
  • Пловдив
Благодаря ви, насладете се. И последен въпрос, хотела е зает изцяло през седмицата. Как се усеща навсякъде, отрупано от хора или има "въздух" ?
Целият хотел беше фул ,но не се усеща в ресторанта.На басейна е друго 😂 Слагат си хавлиите и няма много места.

# 246
Е те тези от колко часа си носят хавлиите "да си пазят място"? Хахах смях, ще видим как ще е.

# 247
  • Пловдив
Е те тези от колко часа си носят хавлиите "да си пазят място"? Хахах смях, ще видим как ще е.
8 часа сутринта отварят басейна 🤣

# 248
Сега сериозно питам, вие не ги ли махате тези хавлии , ако не се завъртят скоро хора около шезлонгите?

# 249
Аз, в чужбина на морето, не си позволявам да махам хавлии от шезлонги, а тук, в БГ, без да знам "контингента" чиито хавлии са, оставаше да ги махам.

# 250
Сега сериозно питам, вие не ги ли махате тези хавлии , ако не се завъртят скоро хора около шезлонгите?
Понеже не ми трябва шезлонг, не ги махам. Но ако ми трябваше, бих ги махала. Grinning Мисля, че в Роял спа си пишеше, че с хавлия шезлонг не се запазва. Не точно с тези думи, но това беше смисълът. Grinning

# 251
Здравейте, искам да направя подарък на майка ми за 60 годишния юбилей. Двоумя се между няколко хотела и моля да ме насочите към най-добрия. Единия е Олимп - там сме били преди 10 години, хареса ни, но бяхме с кола. В случая тя е без и местоположението му малко ме спира. Другия е хотел Акватоник, като цяло ми харесва, но чета доста негативни мнения напоследък. И третия е Двореца, за който също мненията не са много добри. Затова моля да ме насочите. За 3 нощувки ще е бюджета, като краен вариант е да бъде Гранд хотел Велинград, но там бюджета ще стигне за 2 нощувки.

# 252
Моя колежка на 53 г. беше в Акватоник преди месец. Каза, че басейна е страхотен, беше много доволна като цяло.

# 253
Акватоник е позападнал поне отвън, отделно е далече от центъра, до Клептуза е точно, щом е без кола...
Защо не видите Кашмир? Имат добри оферти, аз тук като писахте го погледнах и ако са делнични  дни може цената да ви е почти еднаква. Пак е до Клептуза, ама е ...класи над Акватоник.
Иначе от изброените...може би Двореца, но там повечето стаи май  са без тераси. Погледнете и Рич, не го харесват тук  много-много, но е близо до центъра, правиха му ремонт, да   не е  над механата ,  с изглед към Двореца обаче искайте и с тераса (ако на него се спрете) То и други има де..но както разбирам искате да е до  център, парк, да се поразходят вечер...

# 254
  • Пловдив
Понеже не ми трябва шезлонг, не ги махам. Но ако ми трябваше, бих ги махала. Grinning Мисля, че в Роял спа си пишеше, че с хавлия шезлонг не се запазва. Не точно с тези думи, но това беше смисълът. Grinning
Ние не сме махали хавлии.
На басейна има спасител,но дори  ѝ на него не му направи впечатление. Явно няма такава забрана.

Общи условия

Активация на акаунт