Хотелите във Велинград - 15 тема

• 39 506
  • 340
  •   1
Отговори
# 330
Дойдохме в Роял спа.

Потвърждавам мнението по-горе. Не е супер мизерия, но е много захабено, определено има нужда от стягане този хотел и базата му. Циганите са си навсякъде. Неприятно е, но поне не са от твърде шумните и невъзпитани. Снощи на вечеря, 40 минути чакахме някой да ни донесе една вода и една бира. Накрая просто отидох до бара и търпеливо стоях, докато някой ме забележи. Не се получи. 🤣 Затова изнаглях и просто си поисках бирата и водата.. 13лв за гадна голяма бира и 1л вода, чакани почти час. Не, мерси. Довечера ще си нося моя вода. Но тъй като съм работила като сервитьорка и съм обслужвала събития с хора от ромски произход, мога донякъде да оправдая сервитьорите.
Като цяло бях подготвена за нещо доста по-ужасно, но съм приятно изненадана, че не е чак толкова зле.
Стаята ни е доста захабена, но беше сравнително чиста. Днес сутринта дори дойде жена, за да почисти, така че имат + 😀

# 331
Брат ми се беше за няколко дни в Аква тоник и му харесва, за втори път ходи.

# 332
Здравейте, някой скоро да е ходил в арте? Има ли кафемашини в стаите? С капсули ли са или с дози?

# 333
Здравейте! Може ли отзиви за хотел Инфинити, благодаря предварително.

# 334
  • София
Някой бил ли е на Хелоуин тематичните вечери в хотелите във Велинград? Миналата година бяхме в Арте и много ни хареса, но тази година са сложили минимум три резервации за периода и се опасявам, че ще ни втръсне. А тематичните вечери, анимацията и украсата бяха страхотни.

# 335
Група, помагайте!
Актуални отзиви за Maxi?
Отдавна му бях хвърлила око и знам, че беше с добри отзиви преди време…

# 336
Често ходим там, но излязоха в ремонт юни, а след това не сме ходили. Аз съм си много ок с този хотел. Grinning

# 337
Често ходим там, но излязоха в ремонт юни, а след това не сме ходили. Аз съм си много ок с този хотел. Grinning
Благодаря!
Надявам се да ни хареса.
Държа спа-то да не е малко и да има разнообразие на басейни. Не обичам да е лудница от хора и при по-голямо спа, някак не се усеща напрежение.

# 338
  • Някъде в Матрицата
Вътрешният басейн на Макси все още е в ремонт, Очаква се да бъде готов към края на Септември. Двата външни работеха през уикенда. Спа-то също е реновирано. едната от сауните (кедровата) май са я префасонирали на арома. Има някакви нови пана на стените на сауната.

# 339
Доста обикаляме - споделям впечатления - но впечатленията ми са за двойка без деца със себе си.         
Но сега имам нужда от помощ  защото  :  искам да направя тържество  за юбиляр-  ще бъдем 10-15човека с деца, но не искам маса в ресторанта на  хотел ,  а да има напр. отделна самостоятелна зала към ресторанта на хотела... или  като вариант неголяма вила / семеен хотел или......... може би къщички към хотел,  който изцяло да наема  и който да осигурява изхранване на всички гости . А хотела / къщата да имат и някоя глезотия с топла минерална вода - напр.  вътрешно джакузи, сауна , защото се отнася за средата на декември

# 340
Доста обикаляме - споделям впечатления - но впечатленията ми са за двойка без деца със себе си.         
Но сега имам нужда от помощ  защото  :  искам да направя тържество  за юбиляр-  ще бъдем 10-15човека с деца, но не искам маса в ресторанта на  хотел ,  а да има напр. отделна самостоятелна зала към ресторанта на хотела... или  като вариант неголяма вила / семеен хотел или......... може би къщички към хотел,  който изцяло да наема  и който да осигурява изхранване на всички гости . А хотела / къщата да имат и някоя глезотия с топла минерална вода - напр.  вътрешно джакузи, сауна , защото се отнася за средата на декември
Нещо такова - https://www.booking.com/hotel/bg/villa-vuchev.bg.html?aid=311984 … type=total&ucfs=1& с кетъринг, но нямам лични отзиви от мястото

Общи условия

Активация на акаунт