Хотелите във Велинград - 15 тема

• 39 493
  • 340
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, някой със скорошен отзив за Роял Спа? Ходили сме преди 3 години и ни хареса спа, басейни и храна, но чета  доста негативни отзиви в гугъл сега и се чудя дали да отменя. Цената беше примамливо ниска, 490 лв - 2 нощувки закуска и вечеря🤔

Аз вече съм резервирала, именно привлечена от що годе добрите отзиви в Буукинг и ниската цена. Обаче в последните 1-2 седмици отзивите в Гугъл направо са плашещи... Така или иначе нашата резервация не търпи отмяна, но ще се радвам на още мнения и тук, да знам какво да очаквам.. 😀

# 316
Да, особено конентарите за роми на тумби, мръсна вода в басейните и амортизация на стаите, силно ме притесниха, дано преувеличават😂

# 317
  • Берлин
Едва ли...работещите в чужбина роми идват на почивка. Няма лошо, хора като хора,ако се държат нормално.

# 318
Да, особено конентарите за роми на тумби, мръсна вода в басейните и амортизация на стаите, силно ме притесниха, дано преувеличават😂

Аз честно казано повече се изплаших от буболечки в стаите, неадекватен персонал, непочистени стаи с дни наред и кърпи миришещи лошо, както и за силно занижена хигиена в СПА-то 🫣😬 Ромите ще ги преживея, особено ако са цивилизовани хора, няма проблеми, ноо липсата на хигиена би саботирала жестоко почивката ни. 🫤

# 319
Не зная има ли такова понятие “цивилизовани роми”. Вчера се връщаме от Санте и ще ви кажа, че и там имаше. Идват си от чужбина с много пари и плъзват навсякъде. Проблемът е, че парите не са им променили манталитета за добро. Не можете да си представите какво беше в ресторанта след тях. 15 Мин отсервираха и почистваха масите след тях. Персоналът и посетителите бяха потресени. Съжалявам, че не направих снимков материал.

# 320
  • София
То да бяха само ромите... Просто целият град е изоставен и западнал! Не знам какъв е този зор и наплив точно за там. Жалко за природата в района!

# 321
Обадих се за Елбрус-всичко заето за моите дати.
За Аура направо ми се събраха очите-едно пише на рецепция цени, друго ми говорят по телефона.
Да не говорим, че са като петзвездните вече цените им.
То бива-бива, отделно външни пускат цели тумби в Аура от сутрин до вечер с разни надуваеми големи неща и ги пускат ту в басейна с дюзите и лежанките (той е малък) или в големия после със замах  и хвърляния , скачания в големия басейн и нищо нередно видиш ли. Изобщо...бебета с памперси и без, направо го отписах за пръв път тази година Велинград. Мислех за Двореца, ама там пък няма тераси и ...не знам вече. Май пак на море, поне има и минерален басейн и морска вода , да имат да взимат тези във Велинград, където и бездомничетата си отровиха масово и безмилостно. Още миналата година се бях отвратила от това, ама нали традиция и отидох, тази обаче...нищо няма да видят от мен поне. Нека си стоят с циганите и отровите, бясна съм им. И на рецепцията в Аурата една важна , ти му обясняваш, че гледаш сайта и цените са други, то те пуска по пързалката , накрая "ама ако утре дойдете ще сте по тази цена" Хайде де.
ПП. Забравих, че миналата година всеки ден (7дни) виках техник да ми оправи телевизията и рутера. Като изключи после трябва нещо да му се прави. Това всеки следобяд за почивка, като се качвам и пускам...няма, хайде техник идва, хайде чакаш, изпращаш (човекът любезен, но..) Накрая реши да вземе друг рутер от друга стая и се оправиха нещата , ама чак на петия ден.

# 322
Ами то на сайта си пише, че до 18.09 важат само цени уикенд, да не би да гледате делник вие?И не, не са като за пет звездни хотели цените им.Даже и са същите като миналогодишните.Нямат актуализация.
Иначе сте права, въпреки че са на един собственик, мениджмънта е различен на двата хотела.Ние лично в Аура не бихме повторили...

# 323
  • София
Родителите ми бяха миналата седмица в Роял.
Казаха, че като проект хотелът и спа-то са чудесни. Но всичко е било захабено и за обновяване. Чисто, но захабено.
Храната е била ок, но персоналът доста по-намусен от този в Санте.
Турски роми на тумби. С дрехите, с пареото, с памперсите, в басейн, в джакузи... Манталитет. Персоналът е правел забележки, но не винаги е можел да се намеси.

# 324
Малее, направо да го закриват този Велинград! Катун е.

# 325
Те вместо да го закриват още и още хотели строят.....

# 326
Добре, а вие как си представяте, когато правите резервация за който и да е хотел да ви попитат-вие цигани ли сте? На тумби ли ще дойдете? Културни и възпитани ли сте?
Та какво да направят служителите в хотела-приемат резервации по имейл или телефон и каквото дойде-такова.
Не защитавам никой, не ме разбирайте погрешно. За съжаление и българите станахме същи цигани като манталитет и държание. И нашите деца са ужасни, крещящи, неспазващи правила и нашите бебета с памперси са в големите басейни и ние сме на принципа "щом съм си платил-мога да си правя каквото си искам". И не е само във Велинград-август е месеца на гастербайтерите от едно време-идете и в Павел баня, и в Хисаря, и по морето-навсякъде са просто.

# 327
Да дам мнение за Роял Спа - доволни сме от храната, имаше голям избор и на закуска и не вечеря, персоналът е учтив. Прекарахме си хубаво, но има какво да се желае. Най-вече откъм чистота - водата в басейните не е толкова чиста, колкото трябва да бъде поне за мен. В детския басейн плуваха някакви черни неща. Отвън басейните не бяха чисти. Шезлонги още в 9:30 вече няма налични, шатрите са заети за лукс/вип стаите по думи на спасителя, каквото и да значи това, стоят цял ден празни и са неизползваеми. В стаята не беше почистено добре с прахосмукачка, имаше някакви малки мъниста по пода, които детето ми на година и половина веднага откри и победоносно ми ги даде. Хавлиите и халатите бяха сменени на следващия ден, без да казваме за това, което го считам за + 😂. Масите в ресторанта са явно недостатъчно, още в 18:40 няма свободни маси отвън. Ромите са навсякъде. Сигурно 70% от клиентите бяха роми. Много неприятно усещане ми създават, колкото и расистко да звучи. Не са правили проблеми, бяха по-шумни на моменти, но българите бяхме значително по-малко. В детския кът играчките са прекалено малко. Още при настаняване поискаха да си платим цялата сума на стаята😂 Което ми се слупва6за пръв път в хотел. Като цяло настройката ми беше страшно позитивна, защото имах нужда да си почина малко с мъжа ми, но ако исках да правя проблеми, можех да намеря много.

# 328
  • на земята
Здравейте,бяхме на Велинград в Санте уикенда.Влизам набързо да споделя мнение,лично разбира се.
Почвам от там,че местоположението на хотела не е хубаво,басейните,целия хотел е около много сгради,някак заушено отвсякъде.
Липсва персонал,най големия проблем.
Даже масажиската сподели,че постоянно търсят,което не е добре.
Около басейните е ужасно хлъзгаво,и лошото е ,че никой за три дни един път не избърса огромни локви вода ,които течаха навсякъде и шлапахме като след потоп.
Басейните бяха мръсни,но то няма как толкова хора на едно място.
Сутринта към 9 часа вече всички шезлонги бяха с метнати хавлии,няма шанс изобщо да се вредиш.
Сега положителните:
Апартамента разкош,голям просторен ,чисто беше всичко с комлимент.Никакви забележки.
Храната беше хубава,закуска и вечеря имахме доволни сме от храната гладен няма как да остане човек.
Но за тези звезди като цяло и за тези пари много имат да се постараят и поработят.
Не бих се върнала.Има много по добри хотели от този.
Инфинити,Арте по ми допадат.

# 329
В Санте не бих отишла точно заради липсата на природа. Много ми е стерилно. Лично мнение.

Обаче като ви чета, май август не е за ходене - с толкова много хора няма как всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт