Хотелите във Велинград - 15 тема

• 39 500
  • 340
  •   2
Отговори
# 300
Тъкмо да си дошли гастърбайтерите от Белгия и Германия.

# 301
  • Пловдив
В Санте много им харесва Simple Smile

# 302
Не само там, навсякъде са. На мен не ми пречат, някои от тях са много възпитани. Но на едни екземпляри правих забележка - скачат в басейна като китове, около тях става езеро. Един пък пушеше в СПА-то електронна цигара, даже в асансьора си я беше взел. Хора разни, има и от "нашите" такива, които да ти вгорчат пребиваването на басейна.

# 303
  • София
Аз първо ще си поставя въпроса тук и след това ще чета назад в темата.
Интересувам се от хотел Тото Шанс, Велинград. Дали има хора, които са го посетили/отпочивали там и дали ще ми го препоръчате или отхвърлите?
Благодаря предварително за направените коментари.

# 304
Здравейте! Обмисляме резервация в Санте за началото на август. Някой с пресни впечатления? Видях и доста положителни мнения за Инфинити. Първа почивка ще ни е във Велинград и все още се колебаем.

# 305
  • Пловдив
Здравейте! Обмисляме резервация в Санте за началото на август. Някой с пресни впечатления? Видях и доста положителни мнения за Инфинити. Първа почивка ще ни е във Велинград и все още се колебаем.
Няма да сбъркате за Санте. Хотелът е много хубав,приятен персонал ,храна изобщо без забележка 👍

# 306
  • Пловдив
Спа-то на Инфинити е по-разгърнато.

Храната в Санте е хубава, стаите са комфортни.

И двата хотела са чудесен избор.

# 307
Санте е по-нов и се стараят много!

# 308
Здравейте, опитах се да изчета назад две теми, но все пак ще задам въпроса си, защото малко се обърках сред мненията. Началото на Септември ще посетим за пръв път Велинград за 4 нощувки с детенце на почти 3годинки. Колебаем се между Гранд Хотел Велинград и Арте. Кой бихте избрали между двата и защо?

# 309
Аз Арте, но просто имам много сантимент към хотела : )

# 310
  • София
Може ли мнения за Елбрус? Интересуваме и аквапарка.

# 311
Някой знае ли как ще се казва новия хотел на собствениците на Санте? Накъде до Лидл се строял.

# 312
То не остана минерална вода в тоя Велинград с тези нови строежи! И до Лидл хич не е на добро място впрочем - далеч от центъра, от планината, от всичко, до пътния възел.

# 313
  • Някъде в Матрицата
Някой знае ли как ще се казва новия хотел на собствениците на Санте? Накъде до Лидл се строял.

Срещу ветеринарния център Симба, който е свързан със собственика на Санте, се извършват някакви строително-ремонтни дейности. Но какво ще става там, не знам. И дали е свързано с този собственик също не ми е ясно.
Но днес ми излезе реклама във Facebook, че на територията на Велиленд - цирка извън Велинград - започват да функционира Денгри, комплекс от юрти, сфери и типита. Като минавахме от там се чудех какво се случва, ами това е.
Велиленд и Санте също са свързани.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 15:07 от Ph0enix

# 314
Здравейте, някой със скорошен отзив за Роял Спа? Ходили сме преди 3 години и ни хареса спа, басейни и храна, но чета  доста негативни отзиви в гугъл сега и се чудя дали да отменя. Цената беше примамливо ниска, 490 лв - 2 нощувки закуска и вечеря🤔

Общи условия

Активация на акаунт