Хотелите във Велинград - 15 тема

• 40 175
  • 347
  •   2
Отговори
# 285
  • Пловдив
До колкото разбрах вичерята е варианти с меню, но има салати, които да спасят тийновете, недорасли за Мишлен. Но все пак са над 14 години и имат право да са там. Пици и спагети едва ли предлагат, но пък има "Том и Нези", любим ресторант на децата, като не им хареса вечерята, отиваме там. Съпругът ми, като по-рационален човек, намери решение. 😀 Не отивам там заради кози, Мишлен и прочие. Всеки си има приоритети.

# 286
  • София
Въпросът е, че в цената е включена вечеря. Пък се оказва, че тя не става за всеки вкус и режим. Следва или доплащане за друга храна или направо външен ресторант, което е пак допълнителен разход.

На мен ми изглежда примамливо хотелът, но като сложа допълнителен разход за вечеря и вече не ми се струва оправдано като цена. И честно казано е дразнещо на всичките звезди и претенции, един вегетарианец да трябва да се чуди дали да кара на салата или да доплати за ястие.

Но ги разбирам, имат си достатъчно клиенти, въпреки високите за България цени, няма нужда да си дават зор.

# 287
Здравейте Simple Smile
Дали има скорошни отзиви за Олимп?
Излиза ми реклама, че е реновиран.
Не знам как е бил преди.
Чистота, храна... Ако има мнения, ще съм благодарна 🙂👍

# 288
Здравейте! Някой скоро да е посещавал Роял Спа Велинград и да има актуално мнение?

# 289
Здравейте. Да ми препоръчате добър, чист хотел, подходящ за бебе на 3месеца. Може и друг град освен Велинград. Благодаря

# 290
  • Резерват "Северозапад"
Любим мой хотел във Велиннград е Санте - много чист, хубава храна и много добро СПА.
За бебе на три месеца не мисля, че има значение къде е - важното е на родителите му да им хареса.

# 291
  • There I was on a July morning
Здравейте. Да ми препоръчате добър, чист хотел, подходящ за бебе на 3месеца. Може и друг град освен Велинград. Благодаря
Препоръчвам Гранд хотел Велинград и хотел Макси, и двата са много добри.

# 292
Все му е едно на бебето къде ще бъде. От бебе водя сина ми в Хисаря, хотел Хисар, но все пак беше на годинка, когато отидохме. Тримесечно бебе никъде не бих завела.

# 293
  • Sofia
Здравейте, търся си някое бюджетно хотелче за 3-4 нощувки от типа на хотел Алегра - тихо и спокойно с външен и вътрешен басейн. Ако знаете такова, моля да ми препоръчате. Ще съм с 14 г. ми щерка,  която вечер ще иска да се разхожда.

# 294
Здравейте!
Тази година за първи път ще посетим Велинград,по принцип ходим в Сапарева баня заради топлите басейни,но тази година решихме малко да сменим обстановката.С две деца сме на 4 и 14 години.Може ли препоръки за топли басейни, които можем да посещаваме, благодаря.

# 295
Ще прочета темата, но бих се радвала на скорошни мнения, за което предварително благодаря.
Плануваме кратка починка във Велинград, не познаваме града.
Моля от сърце, препоръчайте ми хубав хотел бюджет около 200 лв с подсигурена закуска и вечеря? Разбира се топъл басеййн също е търсен от нас.

# 296
  • София
Ще прочета темата, но бих се радвала на скорошни мнения, за което предварително благодаря.
Плануваме кратка починка във Велинград, не познаваме града.
Моля от сърце, препоръчайте ми хубав хотел бюджет около 200 лв с подсигурена закуска и вечеря? Разбира се топъл басеййн също е търсен от нас.

Не знам бюджета за колко човека е, но вижте хотел Здравец. На центъра е и има хубави басейни .

# 297
Здравейте. От следните хотели, кой бихте ми препоръчали.
Олимп, Спа хотел Рич, Роял, Макси парк.
Също така ако може да има открит ресторант или барче, вечер да може да се сяда за по едно питие.
Благодаря

# 298
  • Някъде в Матрицата
В Макси, в момента тече обновяване и само един от външните басейни работи. СПА-то - не. По някои стаи също се правят ремонти. Но доколкото знам приемат резервации.

# 299
По това време дали има много хора от малцинството? И в кои хотели отсядат, ако ви е направило впечетление. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт