Хотелите във Велинград - 15 тема

• 40 230
  • 347
  •   1
Отговори
# 270
За посетилите Кашмир, има ли шанс деца на 16 и на 15 години да вечерят. То, хубаво гурме, ама все пак понякога може да ти се яде просто салата. Племеникът ми всичко яде, но дъщеря ми само като ги види тия чинии и намат шанс.....Това ми е друго притеснение с този хотел. Предполагам в този случай поръчваш от меню извън предложенията за вечеря.
Учуден съм какво накара потребител като вас,  който проклинаше затварянето на хотел Велина и появата на този кичозен Кашмир, да промени на 180 градуса мнението си.
Аз наистина не разбирам въпроса ви по отношение на изхранването на двама тийнейджъри. Имате на разположение бюфет със салати и меню. Ако не ви устройва поръчвате от менюто на свободна консумация. На ваше място не бих си причинила този хотел. Пък и клиентелата очеизвадно не е на нивото ви, нито обслужващия персонал. Заради един външен басейн наистина не си струва. Има хотели с доста по - добри външни басейни.

# 271
  • Пловдив
Виж сега, има неща, които никога няма да разбереш, затова не се опитвай. Хотелът е тотално съсипан. Да, ще дам една торба пари САМО заради басейна и разположението. Ще отида с деца отраснали сред тази природа, ще прежаля отвратителния кич, застрояването и цялото това безумие, от което ме боли сърцето. Питах има ли какво да ядат децата, има! Това ми е достатъчно. Мнението не съм го променила, хотелът е кичозен, не е по моя вкус, бих направила огромен компромис.

# 272
  • Бургас/София
Похвалвам Кашмир. Взели са си бележка и в сет менюто има веган опции (които бяха и доста вкусни).

# 273
Melusine какво стана с почивката ви в Акватоник? Може ли да дадеш отзиви?

Продължавам да се чудя Акватоник или Олимп?

# 274
Добре беше почивката, доволни сме. Басейните имат нужда от ремонт и почистване, планирани са в началото на май.
Скрит текст:
Като цяло е поостаряла и износена базата, но ми се стори чисто, нищо твърде фрапантно. Храната беше прилична, не ни е вдигала киселини. Имаше и обедно меню. Слагам снимки с цени на процедурите и обедно меню за ориентир, питай нещо по-конкретно, ако те интересува. Не сме били в СПА зоната, само на басейните. От хотела излизахме само колкото да пресечем улицата и да идем до езерото Клептуза, за да гледат децата патета и гъски и да потичат в паркчето. Бяхме в делукс двустаен апартамент, беше тихо и имаше огромна тераса, не че сме я ползвали. Имахме кафемашина Долче Густо в стаята и 6 капсули, като са платени - 2 лв./капсула. Ядохме фъстъци от минибара - 4 лв., бутилка бира Морети - 5 лв. Мъжът ми си прави процедурата с рибки, аз - машинен лимфодренаж на крака и останах доволна.
Скрит текст:

# 275
  • София
В Акватоник спа зоната е по-добра от на Олимп, в Олимп пък повече ми харесва вътрешния басейн - по-голям е. Храната горе долу е една и съща. Иначе и двете бази са поизносени. Външните басейни и на двата са малки.
Лично аз предпочитам Олимп.

# 276
Е, Олимпа нали е след основен ремонт?

# 277
  • София
Личи във фоайето основно и може би в ресторанта. В стаите - не. С това не казвам, че са лоши.

# 278
Здравейте! Искам да резервирам почивка във Велинград в началото на април. През седмицата, но пък през ваканцията на учениците 🙄 С две деца сме, най-важни са ни басейните май. Към момента се чудя между Арте, Макси (там сме били и като цяло сме доволни), Вела Хилс и Олимп. Някой с препоръки? Нещо друго, дето съм пропуснала и е пак в този ценови диапазон, също може.

Благодаря предварително!

# 279
  • Пловдив
Инфинити, ако не е в ремонт точно тогава.

# 280
Инфинити, ако не е в ремонт точно тогава.

Работят ли външните им басейни по това време на годината? Гледам, че са отбелязани като сезонни, но няма дати или аз не виждам...

# 281
  • Пловдив
Уикенда бяхме в Гранд Хотел Велинград и ми хареса много .Падам  си не толкова по лъскави хотели ,а по такива в които ми е уютно ,разбира се да имат екстри .
 Локацията бе добра ,има простор на гледката .Имаше хора ,но басейните и СПАто не бяха пълни .Винаги си намирахме  свободни шезлонги около басейна (по 2пъти на ден) .От външните работеше нещо като малък  басейн -джакузи ,а водата в него бе супер гореща .Беше чисто ,храната беше добре .Спа екстрите ми харесаха ,досега не бях ползвала ледена стая-нещо ново за мен  . Фитнесът бе един от най-хубавите хотелски ,а боулингът бе много приятно разнообразие вечер ,след вечеря .Имаше табела ,че life club е в ремонт .
Единственото ,което не ми хареса е ,че досега на всички 4 и 5 звезди СПА хотели сме получавали всеки ден нова кърпи при басейните ,а тук имаше оставени 2 в хотелската стая (за децата нямаше),които си ползвахме за двата дни и сушахме на балкона .

# 282
# 283
  • София
Здравейте, на блок масата в Кашмир имаше едно страхотно сирене с боровинки, но забравих какво е, а искам да си намеря такова в София. Ако ходите скоро да видите  какво пише на табелката:) Благодаря предварително и се извинявам за странната молба Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 15:32 от hali4ka85

# 284
В Кашмир изхранването на блок маса ли е или е по меню?

Общи условия

Активация на акаунт