Хотелите във Велинград - 15 тема

• 50 315
  • 461
  •   1
Отговори
# 255
Някой в "Акватоник" сега за празниците да каже как е? Ние заминаваме във вторник, надявам се да е по-спокойно тогава.

# 256
  • There I was on a July morning
Здравейте, искам да направя подарък на майка ми за 60 годишния юбилей. Двоумя се между няколко хотела и моля да ме насочите към най-добрия. Единия е Олимп - там сме били преди 10 години, хареса ни, но бяхме с кола. В случая тя е без и местоположението му малко ме спира. Другия е хотел Акватоник, като цяло ми харесва, но чета доста негативни мнения напоследък. И третия е Двореца, за който също мненията не са много добри. Затова моля да ме насочите. За 3 нощувки ще е бюджета, като краен вариант е да бъде Гранд хотел Велинград, но там бюджета ще стигне за 2 нощувки.
От изброените - мисля, че Двореца е най-близо до центъра. Гранд хотел Велинград е много хубав, но е на баир над Олимп и е дори по-труднодостъпен от него. Ако критерий е местоположението, вижте и Здравец, той е по-централно разположен.

# 257
Местоположението на Инфинити как е за хора без кола ? Цената му е колкото и на Гранда, но ако е Инфинити ще е за 2 нощувки, но пък все пак искам да си изкарат хубаво.
Melusine, с нетърпение очаквам да кажеш как е било в Акватоник, той ми е другия вариант. До другата седмицата трябва да съм взела решение.
Също така със сигурност ще взимам делничен пакет, уикенда и цените и хората са много.

# 258
  • Пловдив
Във Велинград има таксита.

# 259
  • На плажа
И изобщо не са скъпи,преди седмица от центъра до Елбрус ни взеха 3.50лв

# 260
Здравейте, относно Санте - колко зле е точно ситуацията с паркирането? На няколко пъти вече се отказваме от хотела, защото мъжът ми се притеснява, че няма да намери място за паркиране.

# 261
  • Пловдив
Разположението на Санте за мен е пълно недоразумение. Прилича ми на жилищен блок. Как точно да се покажа на терасата и какво ще видя? В най-добрия случай "Том и Нези". На улицата местата са ограничени, ако няма собствен паркинг, но предвид гъчканака около него, трудно си представям паркинг за повече от 20 автомобила. Всъщност, има някакво подобие на паркинг, под терасите, откъм "Том и Нези".

# 262
Санте имат нов паркинг на 2 етажа, но ако не попиташ не ти казват. Намира се през улицата западно от хотела и се минава покрай параклиса Св. Георги. Попитайте пиколото.

# 263
  • Пловдив
Точно до Санте има паркинг ,който е на два етажа. Има достатъчно място за паркиране.
Преди три дени се върнахме оттам. Да ,има много коли, но има и места за паркиране.

# 264
Аз лично не съм впечатлен за 460лв на ден , това което получихме . Има ли друг хотел във Велинград който да е по добре от Санте?

# 265
# 266
Забравих да уточня- с деца.

# 267
  • Пловдив
Аз лично не съм впечатлен за 460лв на ден , това което получихме . Има ли друг хотел във Велинград който да е по добре от Санте?
Ние бяхме двама души за  три нощувки с закуска, обяд и вечеря за 900 лв.

# 268
Ние сме двама възрастни и две деца под 4г. Има разнообразна храна когато има някакво събитие или празник и хотела е препълнен. Иначе през седмицата вечерята я предлагат като обяд на следващият ден.

# 269
  • Пловдив
За посетилите Кашмир, има ли шанс деца на 16 и на 15 години да вечерят. То, хубаво гурме, ама все пак понякога може да ти се яде просто салата. Племеникът ми всичко яде, но дъщеря ми само като ги види тия чинии и намат шанс.....Това ми е друго притеснение с този хотел. Предполагам в този случай поръчваш от меню извън предложенията за вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт