Хотелите във Велинград - 15 тема

• 39 502
  • 340
  •   1
Отговори
# 60
Мнения за Vchalet Residence? 😊

# 61
Здравейте
Пратиха ми от хотел Бор много добра оферта,но прочетох лоши отзиви за там. Може ли да споделите мнения,ако скоро сте го посещавали?
Хотел Спас също ме устройва,но разбрах,че са на едни и същи собственици. Дали и там качеството е толкова занижено,или има и доволни от Спас?

# 62
Ние зимата бяхме в Св. Спас и беше ОК, без да е лусозно.

# 63
Предстои ми почивка във Велинград.Моля ,ако някой е посещавал Рич да сподели.Насочила съм се към него, защото е в центъра на града

# 64
По добре отидете в хотел Здравец, ако държите център!

# 65
Рич беше реновиран, а преди две седмици бях във Велинград и минах покрай него. Мисля добре беше, по-добре от минали години. Освен това Рич е повече звезди от Здравец. Не съм почивала и в двата, но Рич (ако изберете , искайте стая с тераса, май не всички имат, а за Здравец съм сигурна) Но..вижте и Двореца, ако цените са ви сходни изберете Двореца. Там има по-хубави външни басейни. Също е проблем стаите с тераси са ограничени обаче.
При Рич има механа Омар отдолу и ако не обичате шум по-добре с изглед към Двореца искайте или парка (той си е в началото на парка) Външните басейни май не са големи, но имат разни други глезотийки, бе добре изглеждаше и подържан тази година.

# 66
Именно заради Омара не препоръчвам аз Рич.Такива субекти е имало там, че ме е страх да напиша...Както и на шатрите около басейна...Едно време яки партита ставаха в пиано бара им, ма още когато Белия зъб беше с русата Златка, хаха.
Здравец има хубави семейни стаи с тераси също.
В Двореца аз не съм била, но знам, че и там са кът стаите с тераси.

# 67
  • София
Разглеждам Елбрус заради аквапарка. Бихте ли споделили мнения, както за хотела, така и за водата - студена ли е?

# 68
Водата е топла много.Базата не е лукс, но пък е чисто.Храната е вкусна и прясна.Персонала е много любезен.

# 69
Аквапарка не става на Елбрус... Всичко друго са написали вече.

# 70
Никога не съм ходила във Велинград и имам нужда от насока. Търся по-бюджетен хотел и нямам някакви големи претенции. Просто да е чисто, храната да е прилична (със закуска и вечеря) и да има подходящ басейн за едногодшно дете (последният ни опит на Боровец беше много смотан, защото имаше само голям, дълбок басейн, а ние сме доста нисички и изобщо не можахме да го използваме с малкия Grinning)
От офертите за сега се спирам на Св. Спас, но с много разнопосочни коментари.

# 71
Отидете в Аура. Там има плитък басейн голям за мъничета, влизат и възрастни да си ги наглеждат, другите басейни за възрастни също не са дълбоки, освен този за плуване, но той става постепенно такъв. Солният също е плитък, ама да се топиш де, но...има варианти. Разгледайте и вижте цените или се обадете на рецепция, но там е и с обяд, който не е лош и има 4 вида супи (за детето е добре)

# 72
Здравейте,  момичета!
Моля тези от вас, които са по-запознати, да ми разкажат какви са условията за наемане на частен апартамент в хотелски комплекс ☺️ винаги съм резервирала директно през сайт на съответния хотел. Сега гледам през буукинг - частен апартамент в Рич, Св. Спас, Макси и др. комплекси. Изглеждат добре и са на супер цени, та да попитам запознатите - наемайки подобен, ползва ли се безплатно СПА, включена ли е закуска, почистват ли камериерките? Извинявам се предварително за глупавите въпроси,  но ми стана любопитно. Благодаря 🌷🌷🌷

# 73
Прочетете си условията.
Зависи каква е уговорката между собственика и хотела. В Свети Спас се доплаща и за СПА и за храна. Всъщност за храна навсякъде ще доплащате. И като дръпнете чертата, хич не е изгодно, освен, ако не сте решили да “въртите черпака” по време на почивка, за да Ви е евтино.

# 74
  • Пловдив
Първите ми впечатления от V-chalet са положителни. Предпочетохме къща. Двама възрастни с две деца сме. Проектирано е с внимание към детайлите и интересни дизайнерски решения. Изпълнението е прилично. Удобни легла и възглавници. Само гардеробите са ми неудобни. Храната за мен е ОК. Кафето на закуска е еспресо от голяма машина.  СПА-то е малко, но и хотелът не е голям. Наоколо е застроено, продължава да се строи, но са успели да изолират пространството и не се усеща. Водата е една идея по-студена от това, с което съм свикнала, но е добра температура. Персоналът е любезен, стараят се. Гостите ми напомнят Велина. Доволни сме, това е единственото място, което посещаваме във Велинград след Велина. Компромис е, но все пак не е като останалите хотели. Приятно е и въпреки малката площ няма усещане за навалица. То и хотелът не е с пълен капацитет. Допълвам информация. В къщата има вградена фурна и котлони, но без посуда. Добре зареден минибар, кафемашина с капсули. Санитарията е Grohe, климатиците Мицубиши. Има  козметика, комплект четка и паста за зъби, комплект за бръснене за мъжката част. Само батериите са абстракни и първия път всички се окъпахме с тях. 😂

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 10:17 от dazel

Общи условия

Активация на акаунт