Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 249
  • 454
  •   3
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ние направихме резервация за края на февруари в Санте.В Арте бяхме миналата година,но не бях впечатлена. Басейна , тези сепарета са напълно излишни.Храната беше добра .Пригответе се там еспресо кафе е близо 5 лв .
Ще видим как ще е на Санте.

# 181
  • There I was on a July morning
Здравейте, групичка!
Планирам почивка през март във Велинград.
Инфинити ми е слабост, но искам да посетим със семейството(двама възрастни и двама тинейджъри) хотел, в който не сме били.
Колебанията са ми между Арте, Санте и Макси. Давайте препоръки 🙂
В нито един от 3-те не съм отсядала, само външно съм ги разглеждала. Като местоположение, басейни и СПА най-много ми допада Макси. В началото на февруари имам резервация за там семейно с 1 тийнейджър, мога да дам отзиви, ако не е късно.
Гранд хотел Велинград също е много добра опция като СПА и басейни. Има и боулинг зала и игри.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 19:12 от Скубиду

# 182
Ние направихме резервация за края на февруари в Санте.В Арте бяхме миналата година,но не бях впечатлена. Басейна , тези сепарета са напълно излишни.Храната беше добра .Пригответе се там еспресо кафе е близо 5 лв .
В Санте цените са същите.Кафе 5 лева, фрапе 8лв, лимонада 8 лв и т.н.
Нормални цени за хотели в тази категория.

# 183
  • Пловдив
В Санте цените са същите.Кафе 5 лева, фрапе 8лв, лимонада 8 лв и т.н.
Нормални цени за хотели в тази категория.
Благодаря,да съм подготвена .
В стайте имало и кафе машини ,това е добре .
Аз ставам рано и първо кафе пия .

# 184
  • София
И ние харесваме Инфинити, но сега запазих за началото на февруари в Арте. Уж го хвалят, но да не излезе прехвърлен... Ще видим. В Макси също сме били, басейните, спато са хубави. Но не запазвайте в апартаменти към Макси. Бяхме в такъв и не ни хареса.

# 185
  • Бургас
В Макси също сме били, басейните, спато са хубави. Но не запазвайте в апартаменти към Макси. Бяхме в такъв и не ни хареса.
Споделете моля, какво не ви хареса, защото минусите за едни са плюс за други...

# 186
Ние бяхме в апартаментите 3 звезди на Макси миналата година, на нас  ни харесаха много. Въпреки, че бяхме от страната на паркинга, точно пред терасите има борове и е много хубаво. Не съм чувала шумове от другите стаи. Две прилични стаи, обзавеждането е като  на снимките и доста голяма баня. Единствено, като минус мога да кажа, че разтегателния диван "в хола" не беше много удобен за спане, ако ще се ползва. Всеки ден почистваха. Не помня дали са сменяли халати, но  беше толкова топло в стаите, че те си изсъхваха. Приятели пак бяха в такъв апартамент, но в края на коридора, май беше последен и нямаха хубавата гледка на боровете, но за сметка на това "холът" им беше огромен.
Храната беше много добра, качествени продукти.
Престоят ни го помрачи стомашният вирус, който върлуваше тогава  във Велинград. И басейните бяха прехлорирани и аз го отдавам на това.
Иначе е голямо СПА-то, басейна, джакузито. Не се усеща  навалица и не чакаш нещо да се освободи. Има и солна стая. Нямайте големи очаквания за външния зимен басейн, но пък пак е сред боровете.

# 187
  • София
В Макси също сме били, басейните, спато са хубави. Но не запазвайте в апартаменти към Макси. Бяхме в такъв и не ни хареса.
Споделете моля, какво не ви хареса, защото минусите за едни са плюс за други...
Писах коментар, вижте коментар #13 в тази тема.

# 188
Докладвам за Елбрус. От вчера сме тук. Има още един ред шезлонги по дължината на плувния басейн. Сложили са машина за еспресо в ресторанта. Има жестоко смути от техни градини със сини сливи. А бара преди соления басейн е след основен ремонт, много е хубав.

# 189
Докладвам за Елбрус. От вчера сме тук. Има още един ред шезлонги по дължината на плувния басейн. Сложили са машина за еспресо в ресторанта. Има жестоко смути от техни градини със сини сливи. А бара преди соления басейн е след основен ремонт, много е хубав.
Благодаря за споделеното.
От събота ни предстои за пръв път почивка там.
ММ има някакви притеснения относно паркирането. Кажете моля,ако сте в основна сграда дали има достатъчно места на външния паркинг?

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 21:30 от Agila

# 190
Има да, паркинга е на сто метра от хотела, с бариера. След позвъняване на номер се отваря автоматично.

# 191
  • На плажа
И на нас ни предстои за първи път почика в Елбрус.Може ли да кажете дали е спокойно вечер или е шумно и не може да се спи.Дали се чуват почиващите от съседните стаи?Че сме били в хотели,където стените са като вестници ,тънки.

# 192
Здравейте, в хотел Акватоник как са вътрешните басейни, в смисъл със стълбички (бетонови) или от тези железните, ако ме разбирате Simple Smile От снимките в сайта не става ясно, а е важно за нас, че сме с проблеми с краката и трудно излизаме от такъв тип стълби . Вече това се оказва един от водещите критерии при резервация.

# 193
Ако ще спите преди 22 часа няма да ви се получи, защото има жива музика в ресторанта до тогава. Не всяка вечер. Иначе на нас никога не ни е било шумно вечер.

# 194
  • Бургас
Здравейте, в хотел Акватоник как са вътрешните басейни, в смисъл със стълбички (бетонови) или от тези железните, ако ме разбирате Simple Smile От снимките в сайта не става ясно, а е важно за нас, че сме с проблеми с краката и трудно излизаме от такъв тип стълби . Вече това се оказва един от водещите критерии при резервация.
С нормални стъпала са, не са метални. Самите басейни не са дълбоки, а най-много до 1,40 стигат. Не стават за плуване, само за акватонични масажи. Единствено с метални стъпала се влиза в радоновия басейн, който е в средата на основния басейн. Там влизането и излизането ще са ви проблем, но пък няма да влизате в него. Той е доста топъл и при редица заболявания не се препоръчва, а в него се стои до 10 мин. макс.

Общи условия

Активация на акаунт