Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 661
  • 458
  •   1
Отговори
# 195

Здравейте, в хотел Акватоник как са вътрешните басейни, в смисъл със стълбички (бетонови) или от тези железните, ако ме разбирате Simple Smile От снимките в сайта не става ясно, а е важно за нас, че сме с проблеми с краката и трудно излизаме от такъв тип стълби . Вече това се оказва един от водещите критерии при резервация.
С нормални стъпала са, не са метални. Самите басейни не са дълбоки, а най-много до 1,40 стигат. Не стават за плуване, само за акватонични масажи. Единствено с метални стъпала се влиза в радоновия басейн, който е в средата на основния басейн. Там влизането и излизането ще са ви проблем, но пък няма да влизате в него. Той е доста топъл и при редица заболявания не се препоръчва, а в него се стои до 10 мин. макс.
Много Ви благодаря за информацията!

# 196
  • На плажа
Ако ще спите преди 22 часа няма да ви се получи, защото има жива музика в ресторанта до тогава. Не всяка вечер. Иначе на нас никога не ни е било шумно вечер.
Живата музика не е ли само петък и събота? Ние ще сме там от неделя .

# 197
И ние сме тук от неделя и само тогава нямаше музика.Всяка вечер имаше рожденици, снощи предложение за брак, а предната вечер нас ни поканиха за кумове! Да кажа и за бара, че който обича кафе Илли има налично. Цените на алкохола са леко завишени, но в сравнение с варненските са си съвсем нормални за нас.

# 198
  • There I was on a July morning
Ние бяхме за 2-3 дни в хотел Макси в апартамент /3*/. Беше на края на коридора, с голям хол и за нас беше много комфортен. Разтегателният диван е удобен за спане, според детето. Чистеха ни всеки ден, като сменяха и кърпите за баня. Липсваше ми само една отоплителна лира в банята, за да си сушим банските и халатите, защото не съхнеха достатъчно.
СПА-то, басейните, солната стая също са ОК. Освен вътрешните басейни, работеше и единият външен, но малцина се престрашиха да се топят навън. В събота хотелът беше фул макс, в неделя и понеделник се изпразни наполовина. Храната беше хубава и си отговаряше на категорията на хотела, като имаше доста видове основни, мезета, десерти.
Занимания за тийнейджъри, освен басейните и СПА-то: фитнес, билярд, дартс, стая с джаги и някакви ротативки.
Персоналът беше доста любезен, с две думи - доволни сме.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 00:07 от Скубиду

# 199
Ние бяхме за 2-3 дни в хотел Макси в апартамент /3*/. Беше на края на коридора, с голям хол и за нас беше много комфортен. Разтегателният диван е удобен за спане, според детето. Чистеха ни всеки ден, като сменяха и кърпите за баня. Липсваше ми само една отоплителна лира в банята, за да си сушим банските и халатите, защото не съхнеха достатъчно.
СПА-то, басейните, солната стая също са ОК. Освен вътрешните басейни, работеше и единият външен, но малцина се престрашиха да се топят навън. В събота хотелът беше фул макс, в неделя и понеделник се изпразни наполовина. Храната беше хубава и си отговаряше на категорията на хотела, като имаше доста видове основни, мезета, десерти.
Занимания за тийнейджъри, освен басейните и СПА-то: фитнес, билярд, дартс, стая с джаги и някакви ротативки.
Персоналът беше доста любезен, с две думи - доволни сме.
За апартамента откъде резервирахте - на сайта на Макси или по друг начин?

# 200
Аз съм резервирала през сайта, по спомен, като избереш датите ти два наличните помещения, гледаш апартамент 3 звезди. Ще се ориентираш, защото цената беше по ниска.
Мисля, че Макси си ги менажират.

# 201
Аз съм резервирала през сайта, по спомен, като избереш датите ти два наличните помещения, гледаш апартамент 3 звезди. Ще се ориентираш, защото цената беше по ниска.
Мисля, че Макси си ги менажират.
Много благодаря, ще проверя да резервирам така

# 202
  • There I was on a July morning
Milittana, аз резервирах през сайта на хотела. Имаше промоционална оферта на Черния петък и намалението беше реално, защото сега цените са по-високи. Но пускат и други оферти, трябва да се следи.

# 203
Днес се върнахме от Гранд хотел Велинград и реших задължително да пиша тук и после имейл на хотела да ги уведомя "колко съм доволна" от услугите им. Били сме там миналата година може би март и няма да стъпя повече за тази цена. Преди да тръгнем наши приятели ни казаха,че са били преди 10 дни и храната не става и са много разочаровани, ама аз бях резервила от черния петък още с 20 % отстъпка и нямаше как да сменям. Та днес се прибрахме с хранително отравяне според мен. Цяла нощ имах киселини в стомаха, още след вечеря усетих ,че нещо става и на мен, и на дъщеря ми. Да отбележа,че наблягам предимно на салати, които изглеждаха видимо увехнали, хумуса беше на вкус много сух и т.н да не навлизам в подробности. Сутринта отивайки на закуска (ядох само един банан) в асансьора една жена говореше по телефона как сестра й цяла нощ повръщала и рано рано ходило да аптека за деган. Та храната в ресторанта си е проблем за мен, нито разнообразие, на вчерашната закуска дъщеря ми взе последните 2 палачинки в 9 и 30, а днес пак по това време нямаше изобщо плачинки, яде мекици,които бяха страшно кисели- познайте защо. Та аз определено го зачерквам като дестинация вече Велинград, не може за тия суми да се подиграват с нас. Та сега съм с темепратура 37-38 гр, утре няма да мога да ида на работа...ега ти и почивката ! И вече времето за напускане за стаята е 11 часа- поне за мен е нещо ново.
Инфо за цени:
кафе в хотела - 4.49 лв
мин.вода Велинград в ресторанта 1,5 л - 6 лева
сладолек Галакси 5,50 лв, Магнум - 6 лв.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 19:36 от CarryIna

# 204
  • Пловдив
Точно навреме ми идва това мнение .След като се колебаех  къде във Велинград да отида за края на януари и накрая се спряхме  на Цигов Чарк (останахме доволни] ,преди дни тъкмо резервирах уикенд през март в Гранд Хотел Велинград .През Букинг е и не съм платила нищо ,така че мога да го откажа по всяко време .Срещнах мнения ,че храната е еднообразна ,но това за качеството е нещо ново  Anguished

# 205
  • на село
А моята дъщеря бяха в края на ноември в Гранд хотела, много са доволни и оплаквания нямаха.

Съжалявам, че така се е случило при вас.

Иначе и аз преди 2г за Коледа в Санте бях с растройство, но от цялата компания само аз, късмет и това не ми попречи да резервирам края на март с 3 изхранвания същия хотел и на добра цена.
На мен там ми харесва, дори повече от прехваления Кингс Валей.

# 206
Някой скоро да е бил в Инфинити? Били сме там няколко пъти и го харесвам.
Видях, че през май месец им предстои ремонт, та в тази връзка, има ли нещо притеснително в момента- неработещи съоръжение и т.н.т.?

# 207
Някой скоро да е бил в Инфинити? Били сме там няколко пъти и го харесвам.
Видях, че през май месец им предстои ремонт, та в тази връзка, има ли нещо притеснително в момента- неработещи съоръжение и т.н.т.?
Здравей, бяхте там през януари, всичко работеше нормално. Отзивът ми е две страници назад.

# 208
  • София
Арте - престой от 02.02 до 05.02
Хотелът е добре горе-долу. Имах по-големи очаквания. Но явно зависи човек какво търси за почивката си в спа хотелите. Ще започна с нещата, които ми харесаха. Персоналът е любезен, отзивчив и за три нощувки не видях намръщен човек от персонала. Още първата вечер, сешоарът в банята ми се стори, че не духа достатъчно топло и силно, за да изсуши косата на детето и моята. По принцип все си нося сешоар, но сега си казах, че отивам в пет звезден хотел и няма да ми е ноебходим. Така и не разбрах дали работи както трябва сешоара. Та, обадих се на рецепцията дали имат оборотен сешоар и за няма и минута ми донесоха сешоар. Направи ми впечатление, че до края на престоя не си потърсиха сешоара. Храната е отлична и разнообразна. Хареса ни много. Места имаше за всички в ресторанта и не се е налагало да чакаш, за да се храниш. Аниматорките също са много добрички. Навсякъде в хотела е много топло и приятно. Банята голяма и удобна. Солната стая ни хареса.
Нещата, които не ми харесаха. Първо още с настаняването виждам само две чаши за вода, а ние сме двама възрастни и две деца. Имаше само две пакетчета кафе, след което кафето се заплаща по 3лв., ако си вземеш дозички от рецепцията. За петзвезден хотел и такива суми за нощувка, мисля, че е нужно да помислят за поне едно кафе на ден. Били сме и в други хотели и са ни давали всеки ден капсули. Също – съпругът ми не пие кафе, а дори едно пакетче чай нямаше в стаята. За комплимент дават само две води от 0.5 ml. Разтегателният диван имаше продънено и спането беше ужасно. Спахме аз и таткото. Да – може би трябваше да поискаме потматрак – но предполагам се е виждало, че виданът има пропаднало още като са го оправяли. Терасата много тясна. Спалнята имаше топ-матрак, но и тя беше твърда. Басейнът малък за този хотел. Джакузита тип голямо корито – не ми харесват – то се вижтат как плуват кожи. Хората слагат хавлии на столове и шезлонги и шатри и с часове никои не ги използва. Съответно няма място или трудно се намира място за да си оставиш кърпата. За шатрите е абсурд да се доредиш – макар че веднъж успяхме. Спа зоната е малка за хотела – 3-4 човека и край напълни се помещението. Едно от помещенията не работеше в спа зоната – арома парна баня. Лично нашето семейство ходи заради басейни и спа зоната. Точно поради тази причина – този хотел отпада от нашите дестинации. За сега фаворит си ни остава Инфинити. Там има всякакви басейни. А в Арте един голям. Също – втория ден застудя и в помощението с басейна веднага се усети. Отваря се вратата за навън непрекъснато, става течение и ако не си потопет до брадичката във водата, усещатено е за студено и неприятно. Ако някои е отъшъл за ядене – ще остане доволен. Но – ако е като нас – отишъл за басейн и спа – лично за моето семейство – това не е нашият тип хотели.
Ако имате въпроси- питайте.

# 209
Здравейте,момичета.Четох из велинградските теми, но не видях скорошни мнения за Аква Вива.До утре трябва да заплатя резервацията си, но като се зачетох из мненията в нета леко се притесних.Наистина ли в хотел 4 звезди се заплащат халати?И за храната и ресторанта като цяло имаше кофти мнения.Това ще е дълго жадувана и чакана почивка и ще пътуваме от другия край на България.Наистина не искам да вярвам, че съм направила грешка.Пакета е с вечеря без напитки, така че ако някой има идея дали цените са високи.
Звънях в хотела,но никой не ми вдигна.Служителката от туроператора ми препоръча именно този хотел пред Холидей.

Общи условия

Активация на акаунт