Хотелите във Велинград - 15 тема

• 48 205
  • 441
  •   3
Отговори
# 435
Eднократното посещение на СПА зоните не води до никаква полза за организма. Както и непрекъснатото киснене, както и плющенето вечер на блок маса. Истинското лечение е поне десетдневно с умерен брой процедури дневно и лимитирано използване на минералната вода до 30 минути дневно с почивки между ползванията. Колко хора може да си го позволят е съвсем различен въпрос.

# 436
П.И. Ехх, убихте хубавия спор. Добре, да заровим томахавките. Хубав уикенд на всички! Grinning

# 437
  • Пловдив
https://villarossaspa.com/about

Моята представа за СПА. Не съм ходила. С концепцията на Кашмир, но мноооого по-елегантно и също толкова скъпо. Нищо общо с онзи кич.

# 438
https://villarossaspa.com/about

Моята представа за СПА. Не съм ходила. С концепцията на Кашмир, но мноооого по-елегантно и също толкова скъпо. Нищо общо с онзи кич.
Това ми хареса като интериор, цените са соленички, но повече ме притеснява, че Наречен е в един улей между река и планина до шосе и на практика извън хотела не може никъде да се отиде, поне това съм виждала от пътя за Смолян като минавам от Пловдив. То се и вижда от прозорците как хотелът е пъхнат между скалите. Ще го разгледам още веднъж, но Наречен като курорт е далеч от Велинград в полза на втория.

# 439
  • Пловдив
Да, определено е така. Наречен ми е познат район, защото живея в Пловдив. Но аз по принцип не се разхождам извън хотела. Бачковски матастир е близо. Във Велинград, последно бях във V Chalet, но изобщо не отидох до града. Трябва си оглед на място. Резиденциите на бившата власт, имам предвид властта преди 1989, са на избрани места, каквото е и Велина, та разчитам на локацията. 😀

# 440
Ние всяка година минаваме покрай Наречен на път за Родопите. Там изглежда все едно бомба е паднала.

# 441
В момента съм тук, хотел Двореца. За пореден път, че е любим на детето. Един вътрешен басейн, подходящ за деца. Няколко външни- студен, топъл и горещ, голям за плуване пак топъл, две джакузита. Всичко това е навън. Има още два големи, които зимата са покрити и не се ползват. Спа- то е добре- сауна, парна баня, турска баня, инфраред кабина, топли пейки- стандартно. Платени услуги- каквото си пожелаеш. Рибките ги няма. Топло, чисто, храната е супер, но по- малко разнообразна от друг път, когато сме идвали. Може би, защото в момента има може би 10- 15 стаи запълнени. Хора, празно е! Не знам защо. Цената в букинг беше 1020 лв. за двама възрастни и дете под 12 години. През сайта на хотела платихме 543 лв.!!! Почти двойно по- малко.

Общи условия

Активация на акаунт