Хотелите във Велинград - 15 тема

• 63 112
  • 583
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря.

# 571
  • гр.София
В Елбрус има ОИ

# 572
Не е ОИ, а само изхранване – закуска, обяд и вечеря. Напитки има включени само за закуска, през останалото време си ги плащаш, дори водата.

# 573
  • гр.София
Аааа, да. Вярно, че плащахме допълнително за напитки. Грешката е моя.

# 574
Във Велинград само Селект съм виждала да предлага ОИ. До колко е ОИ е друг въпрос. Не съм ходила там, не знам. Елбрус и Аура са на FB.

# 575
Отзив за Роял Спа Велингра - микс от опит за лукс и мизерия. Храната беше ок. Спа-то също е хубаво, ноооо до тук. Стаята тъмна, с мухъл около дограмата, а в банята ръжда. По-малките външни басейна са без плочки, с нещо подобно на отлят бетон и доста грапави, с поред мен дори опасни, не бих пуснала малко дете. Вътрешния по-голям басейн бе с изпочупени плочки. Красивите шатри от снимките бяха резервирани целодневно. Имаше гости от различни националности, но особено се открояват шумни компании от специфичен контингент, което не отговаря на очакванията ми за комфорт и 4звезден хотел, изобщо кой ги дава тези звезди . Отдавна не бях ходила във Велинград, но не бих повторила.

# 576
Да Ви питам, в Санте има ли хавлии за басейна (външния), щото да не нося излишно.

# 577
  • Резерват "Северозапад"
Да Ви питам, в Санте има ли хавлии за басейна (външния), щото да не нося излишно.
Има хавлии за спа-то.
Ние ги използвахме и за външния басейн.

# 578
Благодаря, Сузане!

# 579
Има, взимаш си ги от рецепцията на спа-то като тръгнеш към басейна.
Преди 2 седмици проблемът на Санте беше не липсата на хавлии, а невероятното количество семейства с деца, които си хвърляха хавлиите на шезлонгите преди 9 сутринта за да си ги “запазят”, а реално шезлонгите почти не се ползваха преди 10.30-11, а понякога и повече докато децата вилнееха из цялото спа, но не и в детския басейн.

# 580
Не звучи добре.
Ние сме ранобудни, но нали има закуска, която предполагам почва от 8.00ч.

# 581
7:30 ако не се лъжа.
Иначе персоналът беше супер любезен, много чисто, без забележки към храната - изключително разнообразна и много готвени опции. Вкл. детски пюрета.

PS Първият ден преброих 10 вида маслини (любими са ми), вторият имаше само 7 вида. Много се радвах на факта, че винаги имаше и таратор и супи, както и много вегетариански опции. Изядох невъобразимо количество патладжани, тиквички, гъби, чушки във всякакви варианти + сьомга, октопод и телешки език! Козе и биволско сирене също! И качамак! И пъдпъдъчи яйца!

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 23:49 от Agent Provocateur

# 582
Благодаря, Агент!

# 583
Има, взимаш си ги от рецепцията на спа-то като тръгнеш към басейна.
Преди 2 седмици проблемът на Санте беше не липсата на хавлии, а невероятното количество семейства с деца, които си хвърляха хавлиите на шезлонгите преди 9 сутринта за да си ги “запазят”, а реално шезлонгите почти не се ползваха преди 10.30-11, а понякога и повече докато децата вилнееха из цялото спа, но не и в детския басейн.
Събирам две-три такива хавлии и се настанявам, ако имам намерение да лежа повече на шезлонг. Хич не ми дреме. И без това на тръгване този род ползварели минават и вземат първата хавлия, която им попадне, защото не помнят къде са оставили своята. Или "разчиствам" един шезлонг за да поставим нашия багаж.
Направо ми е писнало от липсата на всякаква култура на ползване на СПА зоните у голям част от посетителите.

ПП Бъдете спокойни за себе си. Скоро нямам намерения да отскачам към Велинград. 😜🤣

Общи условия

Активация на акаунт