Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 223
  • 812
  •   1
Отговори
# 315
И аз подарявам седмичните.

# 316
Здравейте!
Може ли да помоля, ако някой от Вас има тази дъска, да сподели дали може да се пише върху бялата й част с маркер за бяла дъска? Както и дали ролката хартия може да бъде сменена с тази от ИКЕА?

На бялата страна може да се пише с черен маркер за дъски, както и с разни флумастри (взимам ѝ такива, на които пише washable, с надеждата, че се изпират по-лесно) - изпробвано от дъщерята. Тази страна е и магнитна. Може да се забърсва и с мокра кърпичка. Хартията може да се сменя - пръчката, на която се закача, се вади. Не знам дали ролката от Икеа ще стане на дебелина, не съм я пробвала, защото не ми е хрумвало, че може да има там. Simple Smile

# 317
Днес посетих новия Лидъл на Пещерско шосе. Бях на разходка и се озовах наблизо, та си взех двата продукта за по 1 стотинка от купоните-награди. В магазина видях двама служители от нашия филиал, който сега е затворен за ремонт. Магазинът е доста голям, но аз си предпочитам нашия по-малък филиал. Особено за ежедневно пазаруване ми е в пъти по-удобен. Нищо че преграждат често с колички.🙂
Интересно че купоните ми по 1 ст. не се отчетоха веднага, въпреки че си бяха активирани и уж Лидъл+ сканиран успешно...Касиерката цъкаше нещо на телефона ми, накрая ме "обвини", че веднага съм отворила на купоните и не били активирани (не беше така, бяха си активирани поне от два дни). Поздравлението за двата купона за 1 ст. обаче ми се появи на касата отново- въпреки че аз си го видях още преди няколко дни...На второто сканиране на Лидъл+ всичко беше точно и отстъпките се появиха.

# 318
Здравейте!
Може ли да помоля, ако някой от Вас има тази дъска, да сподели дали може да се пише върху бялата й част с маркер за бяла дъска? Както и дали ролката хартия може да бъде сменена с тази от ИКЕА?

На бялата страна може да се пише с черен маркер за дъски, както и с разни флумастри (взимам ѝ такива, на които пише washable, с надеждата, че се изпират по-лесно) - изпробвано от дъщерята. Тази страна е и магнитна. Може да се забърсва и с мокра кърпичка. Хартията може да се сменя - пръчката, на която се закача, се вади. Не знам дали ролката от Икеа ще стане на дебелина, не съм я пробвала, защото не ми е хрумвало, че може да има там. Simple Smile
Имаме я от 1 година
+1

# 319
Аз вчера заредих салфетки 5бр , картофи ,мандарини и няколко донъта - много ми харесват тези с лешник и бял шоколад. Днес ,пак минах и взех още 5 кутии салфетки ( в гаража могат да си седят и нищо им няма ..а пък са ми консумарив Wink) , десертчетата с извара ,коити не бях видяла че са 2+1 , кебапчета и още 2 донъта ( малката тази седмица това ще и слагам в кутията за училище) .
Закони салфетки става въпрос?

# 320
Козметичните, в кутия.
И аз заредих. Все пак, сополив сезон е Wink

# 321
  • shumen
Тези тахани са само в тематичните седмици.

# 322
Подарявам бонбони Фереро +

# 323
Подарявам:
Локумени вафли ягода 3+1 безплатно, четка за зъби Dentalux 4+1 безплатно, бонбони Ferrero Rosher - 2.50 лв. отстъпка, избрани български вина - 20% отстъпка.
Скрит текст:

# 324
Това Фереро скоро не го ли пускаха под 10лв.?

# 325
Купонът за отстъпка 5 лв при покупка над 50 лв заради затваряне за ремонт на любимия ми магазин Лидъл е валиден до 16.02. уж, но пък също пише и "31 дни до изтичане". Кое ли ще е от двете...😅🤔

# 326
Насипните мандарини още ли са от "онези" сладките, които коментирахме преди време? Преди седмица взех и все още бяха супер сладки. Утре ще ходя, но да питам за всеки случай Wink
Долче, аз бих разчитала, че е до 16.02. Нали на 17ти каза, че ще го отварят?

# 327
Здравейте! Някой купи ли си торта с купона до вчера - 2лв. и каква. Аз си взех ганаш - не била с купона - пишеше, че е за различни видове на марката (забравих й името).

# 328
Май беше Нутела с маскарпоне. На тази фирма всички са хубави и си струват, дори на редовна цена, поне по мое мнение.

# 329
Подарявам:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт