Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 227
  • 812
  •   1
Отговори
# 300
Аз вчера заредих салфетки 5бр , картофи ,мандарини и няколко донъта - много ми харесват тези с лешник и бял шоколад. Днес ,пак минах и взех още 5 кутии салфетки ( в гаража могат да си седят и нищо им няма ..а пък са ми консумарив Wink) , десертчетата с извара ,коити не бях видяла че са 2+1 , кебапчета и още 2 донъта ( малката тази седмица това ще и слагам в кутията за училище) .

# 301
Най-после ще има само едно приложение за Лидъл Smile

Скрит текст:

А досега колко приложения имахте? Стана ми интересно

Две Simple Smile - Lidl Plus и Lidl. В първото е картата и купоните, а второто използвах за списъка, който може да се прави в него. Според информацията сега ще прехвърлят и списъка в първото приложение, което ще стане много по-удобно. Аз не ходя без списък да пазарувам, защото обикновено забравям половината неща, които ми трябват Smiley

# 302
Последно, донатите сърца с плънка ли са или без, някой беше писал че взел и са без, но пише че са със? И плънката хубава ли е, какво сладко е? Мисля да отида за сърцевидни нещица днес.

# 303
Последно, донатите сърца с плънка ли са или без, някой беше писал че взел и са без, но пише че са със? И плънката хубава ли е, какво сладко е? Мисля да отида за сърцевидни нещица днес.
Преди няколко дни бяха без плънка
Одобриха се и така от детето.

# 304
Не помня койпохвали сърчицата с ягодов пълнеж. Наистина са страхотни. Днес отидох специално да си взема. Нямаше…

# 305
  • София
Мда, много е приятно това "сърчице".  Simple Smile

# 306
  • на последния етаж
Продават ли се още в Лидл таханите на Bettr?

# 307
  • In transit
Не ги ли пускат само тематично? И аз ги харесвам.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 18:37 от Mikkey

# 308

Не. Само когато има веган био седмица.
В К. обаче ги има постоянно в асортимента.

# 309
При нас имаше доста останали от тези продукти.

# 310
  • София
Здравейте!
Може ли да помоля, ако някой от Вас има тази дъска, да сподели дали може да се пише върху бялата й част с маркер за бяла дъска? Както и дали ролката хартия може да бъде сменена с тази от ИКЕА?

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:17 от Sophia L.

# 311
  • на последния етаж
Благодаря ви, не знаех, че само в био седмици ги има.

# 312
  • Варна
Ягодите в кутия сърце са много вкусни.

# 313
Подарявам ( не го правя с цел да печеля повече купони, а защото няма да ходя повече в Лидл тази седмица)
Скрит текст:

# 314
Имам за 20 % избрани български вина и другите седмични ,четки за зъби,чедър,кроасани с каков крем и косов йогурт,чедър ,локумени вафли.

Общи условия

Активация на акаунт