Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 234
  • 812
  •   1
Отговори
# 285
  • София, Манастирски ливади
Кроасаните според мен са кифлички с шоколад, но не са лоши. Тестото е различно от това на кроасаните.

# 286
В кроасаните им има ли палмово масло?

# 287
  • Сф
Цитат
съответно аз се върнах отново в магазина и си накупих куп понички на цена 24-27 ст.  всъщност обрах всичко останало - около 20-на бройки
Тоест, чутовната икономия от 13 или 16 стотинки за поничка е била причина да отидеш и да натовариш в кошницата всичко налично? От нещо, което преди това не си имал намерение да купуваш? Винаги съм се чудила тези смешни намаления за кого са предназначени, просто ми се струва невероятно, чак и да излезеш на каса и после да се занимаваш с оставяне на съхранение на покупките, да губиш още време, и за какво? Уж два лева спестени, но ако гледаме реално, по-скоро излишно похарчени пет лева за нещо, което по принцип не си искал.
А на мен ми е много чудно, вие пък защо  правите оценка на чуждото време и пари и ангажирате с вашите изводи.
 С най- добри чувства ви го казвам Simple Smile
А тези намаления са предназначени, за да не отиде всичко на боклука. Също така ,има хора които биха си купили подобни лакомства ,само ако са стотинки. Примерно , защото са бедни и не могат да си позволят редовната цена.

# 288
оест, чутовната икономия от 13 или 16 стотинки за поничка е била причина да отидеш и да натовариш в кошницата всичко налично?
Хората правят това и без да има намаление, съвсем нормално поведение си е, намалението е просто бонус😁Поговорката капка по капка вир също е приложима 🤨

# 289

Някой виждал ли е тези зюмбюли от днес? Дали ще заредят през седмицата, понеже търсих, но нямаше при нас..

# 290
Най-после ще има само едно приложение за Лидъл Smile

# 291
  • Буркина Фасо
преди мен други са грабили доста. видях пълните пликове, но не ме е интересувало.
направи ми впечатление чак когато чух разговора на касата. преди това когато влизах в Лидл имаше по 1-2 бройки от различните видове. някой с 50% намаление. такива си бяха взели семейството преди мен на касата и касиера им каза, че вече били още повече намалени. аз си качих напазаруваното в колата и чек тогава се върнах отново, буквално преди затваряне. взех няколко вида, които ме интересуваха. толкова бяха оставили за мен. Smiley

# 292
  • shumen
Тези кроасани детето ги хареса.

# 293
Снощи ходих за салата. Много набързо минах , имаше копфсалатка на 1,17. Домати купих от 2,79, ужасни са на вкус.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 12:40 от Не се сърди, човече

# 294
  • София
Снощи ( София, Канала ) зелевите листа Freshona и мешаната туршия РС бяха с -50%
В този магазин понякога има ударни намаления, но само за ден, и не знам днес пак ли са на тези цени, но все пак ако купувате такива продукти, погледнете.

Донътите Орео, КитКат и Милка съм купувал по 15-20 стотинки инцидентно вечер. Ми, донът като донът... Съвсем не заслужават редовните си цени. От трите Орео най ми хареса.

# 295
  • In transit

Някой виждал ли е тези зюмбюли от днес? Дали ще заредят през седмицата, понеже търсих, но нямаше при нас..
Ако търсиш конкретно този модел с металната кофичка, видях ги миналата седмица. Вчера в нашия филиал нямаше от тях.

# 296
  • Mediterraneo
Най-после ще има само едно приложение за Лидъл Smile

Скрит текст:

А досега колко приложения имахте? Стана ми интересно

# 297
На Канала наистина изкачат добри намаления, но персоналът, мениджмънтът и като цяло зареждането са...майко мила. Добре че поне спряха да ползват гардеробчетата за лични вещи от персонала.

# 298
  • София
Намаленията зависят от управителя.

# 299
Имаше едно старо приложение, в което можеше единствено да се правят списъци за пазаруване. След това се появи ' +', където вече също може да се правят списъци.

Общи условия

Активация на акаунт