Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 178
  • 812
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мандарините сорт Надорцотт са страхотни! Купих в събота. Сега не знам дали ги има в Лидл. Не съм ходила тази седмица. Ако има бих купила 3 кутии.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 12:18 от Amiamo

# 511
Днес ходих за грозде , ама набързо и без количка взех и странджанско дядо, не съм купувала досега , дано става за ядене. Имаше чери доматчета на 2лв 0,500кг, взех и от тях. В почивните дни ще пазарувам основно.
Странджанско дядо само производство на една местна фирма от Болярово. /това е район Странджа/
Качеството е несравнимо с продукт от която и да е от веригите.

# 512
Зеленика, не ми допадна дядото. Ще се изяде , но няма да повторя

# 513
  • Бургас
Реално няма смисъл да имат две приложения за едно и също нещо, стига да подходят търговски и да може докато с е разглежда брошурата директно да се добавя избран продукт в списъка. Не е чудо невиждано, има го при някои търговци.
  В другото приложение я имаше тази възможност - разглеждайки списъка с продукти от брошурата, разделени пак по теми, да добавяш в списък за пазаруване и там си излизаше продукта със снимката и текущата цена. На мен това ми липсва и затова го ползвах и него.

Заредих се днес с гризините с розмарин и козе сирене от италианската седмица. Обожавам ги и прегрешавам с кеф с тях. Лошото е, че и мъжете у дома ги харесаха и ме подяждат (снощи им оставих по двечки на всеки Joy )
Пак погледнах за магнитния хващач, търсен от Севда, но както и предния път - тц, няма и при нас.

# 514
Именно, но не директно от самата брошура. В онлайн каталози на други го има като функция.
П.п. Имам предвид, че ако се минава само към Лидл+ приложение и за списък за пазаруване има какво да се подобрява спрямо това, което последното предлага като функционалност в момента.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 16:58 от fenyx

# 515
  • Бургас
По-удобно от брошура дори беше (поне за мен). Само скролирах и което го исках го "лайквах" и то си влизаше директно в списъка. Дано вкарат тази функционалност, че да ни улеснят!

# 516
  • Перник
Здравейте!

Имам въпрос за кремовете за ръце на Cien. Взех този от снимката, но това не е крем, а ултра гъст гел, което след 45 мин все още не беше попил и лепнеше. Така ли е по принцип, ако някой друг го е ползвал, или просто този е лоша партида?

Тъкмо идвах да похваля този крем Simple Smile Ръцете ми бяха напукани до кръв от студ и редовно миене и мазането с други кремове не помогна особено. С този се оправиха след точно 2 намазвания. Слагам съвсем малко, буквално една капка. При мен попива и не лепне. И с това количество 100 мл. ще си имам и за по-следващта зима сигурно Simple Smile

# 517
Този крем е спасението ми през зимата. Слагайте много малко количество.

# 518
Зеленика, не ми допадна дядото. Ще се изяде , но няма да повторя

И аз взех от дядото - не ми хареса, само мазнотии. Взимали сме друг път и беше сравнително добро. Явно вече са го развалили.

# 519
Здравейте , някой да е взимал от кутиите със суши, заслужава ли си или не е хубаво?
Доста е евтино спрямо заведенията и се чудя дали изобщо ще става.
Дъщеря ми обича много суши и не харесва всяко и каза, че от Лидл само това /намаленото в момента/ харесва /като за суши , к. не е прясно, де- няма как да се сравни с прясно приготвено в свестен ресторант/ https://www.lidl.bg/p/susi-set-saporo/p10015282?pageId=10039630& … urrent_Sales_Week

# 520
Някой видял ли е дали има останали дамски елеци L, XL, в магазина в Кючука? На този на България снощи нямаше ни един.

# 521
В Люлин днес отварят още един нов филиал на бул. Добринова скала.

# 522
Отдавна не съм купувала ирландско масло, а днес се оказа на промоция за 2.99. Дали се прецакаха?

# 523
  • Буркина Фасо
абсурд !!!

# 524
Отдавна не съм купувала ирландско масло, а днес се оказа на промоция за 2.99. Дали се прецакаха?
Днес отивам да заредя, дано е останало, само такова ям 😬

Общи условия

Активация на акаунт