Неуважително ли е за половинките ви?

• 14 560
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Трябва по-често да отбелязваш в нейно присъствие "забавните, интересни, красиви" мацки около вас. Може изведнъж да й мине мерака да зяпа и коментира други мъже.

# 121
  • Далечният изток
Ами да, то в случая щом не разбира от друго, с нейните камъни по нейната глава.

# 122
Честно казано, каквото и да правиш, тя просто не те уважава. Има ли смисъл да си общуваш с такъв човек?

# 123
Трябва по-често да отбелязваш в нейно присъствие "забавните, интересни, красиви" мацки около вас. Може изведнъж да й мине мерака да зяпа и коментира други мъже.
Да направих го за да я по дразня, за моя колежка която има симпатии към мен, подразни се но си за мълча за момента, после разбрах че се е ядосала, и я питах сега разбра ли какво имам предвид, а тя каза че това било кофти, защото съм я познавал и съм прекарвал време с нея, а тя прави същото,но явно не го вижда.

# 124
  • Далечният изток
След този разговор продължава ли да коментира по същия начин?

# 125
А твоите приятели не са ли хора, които познава? Все повече ми прилича на нарцис тази твоята, ако тя направи нещо е невинна, ако ти повториш същото - ядосана. Да не говорим, че за мен подобни подмятания имат за цел единствено да принизяват партньора и да го държат в несигурност. Какво да ти кажа... не знам какви точно са ви отношенията, но аз не бих търпяла някой да ме мачка.

# 126
Ми прави го и ти, кво ти пука тогава, че тя се ядосвала? Готини мацки колкото щеш, като мине някоя казваш и глей тая къв г**з има и така

# 127
Да приятелите ми, също са ни от кръга с хора , тогава не се сетих да я питам.
Скоро ми заяви няколко пъти, ей така от нищото докато се разхождахме
'' Вече не се заглеждам по мъже, жените са ми по интересни, как са направени и облечени или поне за сега де, по нататък може и да ми станат пак '' ей такива някакви, тогава си казах, а до сега правила ли си го? Като че ли се усеща и тя самата, не знам и аз.
Искам да разбера, това начин на мислене ли е, защото ако е така и не вижда нищо не редно в това, тогава не съм сигурен, дали искам да бъда с такъв човек.

# 128
Христо, моето мнение е, че си се хванал с изключително семпла и глупава жена. Явно капацитетът й стига за такъв тип разговори и коментари. Омръзнал си й, всякакво уважение към теб като към мъж е изчезнало, и активно се оглежда. Според мен в момента, в който някой от тия сладките й смигне, ще хукне и името ти даже ще забрави.
За мен мачът тука е свирен. Въпрос на време е и на това ти колко ще изтърпиш.

# 129
Щом продължава да го прави, след като си й казал, че ти е неприятно... явно не вижда проблем в това, и не я интересува какво й казваш?

# 130
Тя и да не вижда проблем, той като е казал, че му е неприятно и нищо не ѝ коства да запазва за себе си тези вметки, не знам за каква връзка става дума. Много глупаво поведение.

# 131
Според мен търси внимание, с което не искам да кажа, че в момента го няма, де.

# 132
За такива като нея, нуждата от внимание, е като бездънна яма, или черна дупка. Никога не е достатъчно, и винаги ще си го търсят по ей такива начини.

# 133
Не, тя не вижда проблем в това, проблема за нея е че аз го правя на проблем, затова и пуснах тая тема, да видя и други мнения, защото съм объркан, а иначе дали търси внимание, не знам, споделяла ми е че има много комплекси. Дали ще направи нещо, не знам, по скоро не мисля, просто поведението и мисленето явно е такова.

# 134
  • Далечният изток
Тя ти е жена, така ли? Докато бяхте гаджета правеше ли го?

Общи условия

Активация на акаунт