Неуважително ли е за половинките ви?

• 14 528
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
Нали знаеш защо се контят жените? За да впечатлят другите жени.

# 91
Това е вида пасивна агресия – да засегнеш човека до себе си, изтъквайки чужди полови преимущества. Също дебилен начин да накараш някого да ревнува, да дразниш нарочно с подобно внимание.
Чувала съм го във всякакви варианти – разни простаци с коментари: "ей, жена, глей тая ква сиса вади, евала! теб кога ще ти сложим", "тая, ако я докопам", "какъв бих ѝ го пернал през задника" до витиеватите "между другото, Х хич не е лоша, но ще спра да си пиша с нея, че ще вземе да се влюби в мен, а и има мъж", "Х е доста секси, но аз теб си те харесвам", "Х ми предложи вечеря и хотел, много е симпатична, но аз съм с теб" и подобни тъпотии, мога да изпиша каручка.
Съгласна съм - това е точно дебилен начин да накараш човека до теб да те ревнува, когато вече си поостарял, пооплешивял и жена ти вече те възприема като част от мебелировката. Най ми е смешно да се коментират разни актриси от сапунките и участнички от Ергенът колко били красиви. То това последното е оксиморон. Като одъртеят мъжете започват да се излагат. Люпят семки пред блока и се заканват "Ей тая какъв бих й го ръгнал", пък той не е правил секс отпреди Освобождението и разчита на старата си слава от казармата преди 40 години.

# 92
На мен не би ми било особено приятно, ако мъжът ми каже "Твоята приятека има страхотен задник/крака/гърди"

Ако каже "Еди коя си актриса има същото" няма да ми пука.

Някак си ако обсъжда "реални" жени пред мен няма да ми е приятно, иначе звучи по-скоро като шега.

И аз по същият начин казвам пред него "Крис Хемсуърт е много секси" , но не бих казала "Колегата ми от офиса е адски секси"

Не знам защо, но в съзнанието ми разликата е голяма

# 93
Момчета, на въпроса от темата съм отговорила още в началото както мисля.
На философските ви въпроси не се наемам да отговарям 😉.
Написах нещо в шеговития стил, в които и вие, обаче бързо превключвате на сериозен дебат 😆 .

# 94
Вижте, всички сте прави до някъде, просто на мен такова поведение не ми харесва, аз не си го позволявам, но явно всеки мисли по различен начин, може би аз трябва да си отворя очите, а иначе комплекси нямам, удари ме леко по самочувствието, но изглеждам добре и съм харесван,така че всичко е ок.

# 95
А какво мислите за харесването на снимки в социалните мрежи и изпращането на покани на други жени?

# 96
Следващото сигурно ще е какво мислите за излизането или спането с други? :Д
Nanii17, ти какво мислиш за изпращането на покани на други жени? Не е ли най-важно ти какво мислиш и чувстваш?

# 97
Да харесва каквито снимки иска.

Но да праща покани на непознати жени е меко казано подозрително... За какво му е на някого, освен за свалки?

# 98
Следващото сигурно ще е какво мислите за излизането или спането с други? :Д
Nanii17, ти какво мислиш за изпращането на покани на други жени? Не е ли най-важно ти какво мислиш и чувстваш?
.  Аз лично не го приемам , но искам да видя и други гледни точкиточlink=topic8#msd]

Но да праща покани на непознати жени е меко казано подозрително... За какво му е на някого, освен за свалки?
[/quote]

Като водихме този разговор той казва че е просто навик и   "какво толкова харесали са ми пратил съм покани "

# 99
  • София
Пълнолетен мъж със семейство и ангажименти кога има време за социални мрежи, снимки, лайкове и покани?

# 100
Това е лош навик социалните мрежи. Аз знам че нищо не прави , но ме дразни това изпращане на покани. След сериозен разговор обеща , че ще спре и така

# 101
За какво покани? Не разбирам добре с какво се занимавате .

# 102
А какво мислите за харесването на снимки в социалните мрежи и изпращането на покани на други жени?

Кво мислиме ние не е важно, важни са правилата по фейсбуците. А те са прости - 3 (словом - три) лайкнати снимки - заявка за секс. Е, айде от мен да мине - 5, ако не са поредни.
Wink

# 103
и аз искам толкова свободно време

# 104
В днешно време като гледам всички обвързани го правят и то с хубави жени до себе си

Общи условия

Активация на акаунт