Неуважително ли е за половинките ви?

• 14 631
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Тя ти е жена, така ли? Докато бяхте гаджета правеше ли го?
Да, тя ми е жена, винаги го е правила

# 136
Коя зодия е? Предполагам една...

# 137
  • Далечният изток
А защо тогава не те дразнеше?

# 138
Чудя се какво ли може да помогне на Христо ? И какво точно иска да разбере ? И защо?

# 139
А защо тогава не те дразнеше?
Винаги ме е дразнело, още тогава съм и го казвал, после се отказах и си мълчах дълго време, гледах да не обръщам внимание до скоро.
[/quote]
Чудя се какво ли може да помогне на Христо ? И какво точно иска да разбере ? И защо?
Искам да разбера дали това е нормално поведение, дали аз не се филмирам нещо, дали аз не греша, да не би аз да съм ревнивец, защо, просто искам да си отговоря на тия въпроси и да продължим.
Защото ние имаме проблем и в интимен план, инициативата винаги я поемам аз,а отговорът, ами така съм свикнала, промяна един месец, после пак същото.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 23:06 от Hristo_lp

# 140
Само да уточня, че комплиментите не се правят директно пред обекта, а след това се отбелязва лично на мен. Иначе съм съгласен, че много зависи от контекста, това ми прави лошо впечатление, начина по който го казва.
И отношението и след като я попитам е някак кофти, все едно се дразни, че съм я питаш и заявява нещо от сорта на'' е какво толкова като съм казала, че еди си кой бил красив, готин и прочие, не съм му скочила на врата''.
Сега се сещам, че бяхме седнали на по питие една вечер навън и тя ми вика, ако тук до нас има някой забавен, интересен, красив ще го отбележа и това е, не помня какво и отговорих тогава, нещо от сорта, е защо ти пък да го правиш, какво те интересува?!Аз бих го направил, само ако искам да я по дразня.

На твое място бих изкоментирала пред нея съвсем сериозно, че можеш за постоянно да я освободиш от присъствието си да си търси някой забавен, интересен и красив. Поведението й е не само неуважително, но и възмутително!

# 141
Тя не те уважава и ти прави на пук, писнало й е да сте заедно вероятно и нервничи, но явно й харесваш заради нещо, примерно ти плащаш сметките като седнете на кафе докато тя разглежда другите батки.

# 142
Егати забавачката.
Госпожата:
- Петърчо, защо удари Стоянчо?
- Ми госпожо, защото той после ме ритна...

# 143
Христо, под сурдинка да ти кажа – тази жена не те обича / уважава или има наистина дълбоки комплекси, които пък не си длъжен да търпиш.
Щом и в леглото е вяла и няма инициатива, не си нейното нещо и тъй като явно стои с теб от някакъв интерес, но вътрешно те отхвърля, затова е и това унижаващо към теб поведение.
И, не, това не е нормално или даже често срещано поведение в двойка.

# 144
Христо, под сурдинка да ти кажа – тази жена не те обича / уважава ...
Това по мой прочит. Аз пък да ви кажа, че той си го знае и той също не я обича. Но пуста му гордост. Пък и както става ясно -  кандидатки на хоризонта няма. ДА видим./

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 09:29 от bella-ciao

# 145
Не е порочно да си мазохист, но отстрани изглежда странно.

# 146
Може връзката ви да няма развитието, което тя очаква. И да иска да демонстрира, че има още риба в морето.

Или при нея няма директна връзка между устата и главния мозък.

# 147
Скрит текст:
Да приятелите ми, също са ни от кръга с хора , тогава не се сетих да я питам.
Скоро ми заяви няколко пъти, ей така от нищото докато се разхождахме
'' Вече не се заглеждам по мъже, жените са ми по интересни, как са направени и облечени или поне за сега де, по нататък може и да ми станат пак ''
Скрит текст:
ей такива някакви, тогава си казах, а до сега правила ли си го? Като че ли се усеща и тя самата, не знам и аз.
Искам да разбера, това начин на мислене ли е, защото ако е така и не вижда нищо не редно в това, тогава не съм сигурен, дали искам да бъда с такъв човек.
Психически как ти се струва съпругата ти?

# 148
Цитат
Психически как ти се струва съпругата ти?
Не знам за него, но на мен ми се струва малко превъзбудена.

# 149
  • София
Или незадоволена. /редакторът ми дава, че нямало такава дума.🤣/

Общи условия

Активация на акаунт