💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 068
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Ама защо не са поканили за ководещи бившите победители или техните авери-инфлуенЦъри Плиткови Satisfied
Явно не искат да изгубят аудиторията от самото начало...

Щото с Ванката и Сани категорично я спечелиха!
Сани каква роля изигра за целия епизод? А Ванката? Беше натоварен, горкият, да бъде забавен.
Не успях да гледам нищо от епизода - чух около 3 минути от цялото предаване. Днес може би ще имам повече време. Не знам как ще се справя с диалекта. Май е много тежко положението, но те вътре ще си се сприятелят.

# 211
Малко по- подробно да коментирам снощния епизод.
Както винаги моето мнение се различава Grinning
Противно на останалите на мен Петър (фермера) и Галена нещо не ми допадат, нещо в нея ме дразни. Ако трябва да ги определя като двойка, тя ми е активна, той пък твърде пасивен. Ще видим по нататък как ще се държат.

Фаворити от първата партида Grinning Кристиан и Емилиян (от Добрич). Хармонична двойка, приятни млади хора и си личи, че се обичат. Дано се сбъдне мечтата им Simple Smile

Интересни за гледаме са ми украинката и мъжа и наш Ивайло и Христина.

Първата двойка София и Тихомир са ми безлични, не са ми интересни.

Сега да не си помислите , че съм им запомнила имената , гледам ги от страницата на предаването Grinning

# 212
Харесва ми за сега и двойките са ми интересни . Симпатизирам на младите двойки от Добруджа. Интересна ми е и двойката с агенцията.Според мен ще са доста силни

# 213
Да се отбележа,че ще ги следя.Но вас повече, винаги в темата е по-забавно. Да видим Ивайло дали ще ме изненада с нещо.

# 214
Между другото, нали тук имаше един коментар, че визуалната прилика с двойка от миналия сезон ще я има. Ами сетих се, тази Галена доста ми мяза на Поли от миналия сезон.

# 215
Чак сега изгледах епизода. Все още нямам фаворити, но и няма двойка която да ме дразни. Ще видим как ще бъде понатам, а и искам да видя и останалите двойки днес.

# 216
  • София
Преди малко изгледах епизода. Засега нямам фаворити, нито дразнители. Първата двойка са симпатични за момента. Както и тези, които мечтаят за дете. Всъщност полицаите засега въобще не ми допадат.

# 217
  • София
Добрич е малък град, а Генерал Тошево е още по-малък град и като казвам, че всички се знаят, имам предвид всички 😀

Както казах, дори и преди това да не са се познавали, шансът да не са разбрали едни за други в периода между новината, че са избрани и започването на снимките, е минимален.
А не може ли поне едните да са си спазили договора и да не са разказвали на приятели поне, докато не влязат. Иначе вътре нищо чудно да направят коалиция, но навън не е задължително да са имали, освен ако нямаш повече информация.

# 218
  • До морето
Ми не знам, но още преди 2-3 седмици има публикации в добружански сайтове, че Галена и Петър ще влизат. Едва ли са го направили зад гърба на продуцентите.

Не казвам, че е задължително, а че е много възможно да се знаят, но да са предпочели да го запазят в тайна.

# 219
  • София
Ама защо не са поканили за ководещи бившите победители или техните авери-инфлуенЦъри Плиткови Satisfied
Явно не искат да изгубят аудиторията от самото начало...

Щото с Ванката и Сани категорично я спечелиха!
Сани каква роля изигра за целия епизод? А Ванката? Беше натоварен, горкият, да бъде забавен.
Сани раздаване чиний и вилици, връчваше картата за следващият пункт и въобще беше супер ангажирана и важна персона.../надявам се усещаш иронията/
И тях защо ни ги натресоха, никой не знае...

# 220
  • София
Изгледах, като цяло симпатични двойки, ще ги видим натам как ще са. Признавам си, че моментите с Иван и Сани ги превъртах. Достатъчно ми беше да ги гледам миналата година, нямам нужда и желание отново да си ги причинявам. Предаването от тази вечер също смятам да гледам чак утре - ако отново има какво, да мога да прескоча. И не визирам рекламите или поне не основно ☺️

# 221
То пък,щото онези с изгубения баланс са много интересни за гледане😃
Насилих се да го гледам/поглеждам по-скоро/снощи и аз.Повторенията са скучни и досадни.Миналогодишните двойки,също.Нямам фаворити,но полицайката ми идва в повече.
Ще видя дали ще го следя тази година.

# 222
Признавам си, че моментите с Иван и Сани ги превъртах.
Специално Ванката ми е мега противен персонаж. Не превъртах, но трудно му издържах напъните да сформира някакво изречение, та и да е "оригинален" в това време. Нямаше "смешки" този път.
Да видим довечера какъв хейт ще се излее по Ивайло и Ивана, заради възрастовата разлика. Помня, че още в Сървайвър ги бъзикаха, понеже те още от първия епизод взеха да се усамотяват във водата и страняха от другите.

# 223
  • София
На мен Ивана и Ивайло ми бяха много антипатични в Сървайвър не заради възрастовата разлика. Просто са противни. Той един надут и самовлюбен, но го изиграха доста хитро. Тя милата с едно самочувствие на незаменима. Може да са се променили, ще видим.

# 224
Аз не разбрах, на Ивайло жената има внуче ли?

Общи условия

Активация на акаунт