💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 075
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 225
  • До морето
А те тогава не се ли разделиха още в Сървайвъра?! Помня, че някой от двамата се отрече от връзката им още там. Явно после са се събрали

# 226
Аз не разбрах, на Ивайло жената има внуче ли?
Даже две. Тя е на 44, дъщеря ѝ на 25, майка ѝ на 64.

# 227
Още във визитката на Фермата това беше първото, с което представиха Ивайло. Че жена му е "най-младата и секси баба" или нещо от сорта.

# 228
И на мен ми е много познат двойника на Юли Тонкин 🤣. И аз щом го видях веднага на него го оприличих. Не се сещах от къде, може и аз да съм го гледала в София ден и нощ. Сега ми тръгна подкаста на предаването в Ютюб. Офф, ми не става тази Дени за водеща. Как решиха да е тя🤷🤷🤷. Криси и Арти да бяха избрали 100 пъти по-хубаво щяха да се справят.

А някой знае ли Ютюб канала на първата двойка ?

# 229
  • София
А те тогава не се ли разделиха още в Сървайвъра?! Помня, че някой от двамата се отрече от връзката им още там. Явно после са се събрали
Бяха разделени по едно време.

# 230
Само аз ли харесах полицаите Laughing На пръв поглед не са ми симпатични брокера и украинката и тези с децата и внучетата. Ама всички дами много красиви и досега само тъмнокоси, и младежите са симпатични.
Гледах представянията, другото ми беше скучно. 128 куфара, гащи, чорапи, пържоли  и тиквички на скара. Дотяга това повтаряне още от първи епизод, не могат ли да го съкратят, не са някакви кулминационни кадри ценни за развръзката.

# 231
  • София
На мен ми направи впечатления, ако не греша, че вчера всички, които влязоха имат брак. Grinning

# 232
Още във визитката на Фермата това беше първото, с което представиха Ивайло. Че жена му е "най-младата и секси баба" или нещо от сорта.
Божееее, това съм го пропуснала!
Тя да не е от етноса ...

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 18:54 от monii

# 233
  • София
Изгледах и аз. Като цяло никой не ме подразни, дори и Ванката, на когото не му бяха отделили много време за лигавщини и импровизации.
Маргарита /полицайката/ като че ли помрънка една идея повече, но може да е била стресирана от конфискуването на багажа. Joy Също не ми хареса как обясни, когато ги питаха колко деца имат, как тя имала едно, пък съпругът й имал още едно от друга жена. Ясно, че това дете от предишна жена едва ли живее при баща си, но можеше да не ги разделя така грозно децата на "наше и твое".
Не знам дали Ивайло ще успее да измие срама и да ремонтира имиджа, който си създаде във Фермата. Общо взето не съм фенка и на двамата Ивайловци. И Ивана не харесвах.
А Галена доста прилича на Поли на Митко от по-предния сезон.

# 234
Е, айде сега, от етноса, на 19 си е раждала дъщерята, не е кой знае какво. Grinning Иначе, не съм гледала други предавания с тях, но този Ивайло ми е един такъв мазен...не ми харесва.

Полицаите не мога да предценя дали ми харесват. Много са ми експресивни, натоварват ме такива хора, когато са около мен, но отдалеч ми окей да ги гледам. Grinning

# 235
  • До морето

Маргарита /полицайката/ като че ли помрънка една идея повече, но може да е била стресирана от конфискуването на багажа. Joy Също не ми хареса как обясни, когато ги питаха колко деца имат, как тя имала едно, пък съпругът й имал още едно от друга жена. Ясно, че това дете от предишна жена едва ли живее при баща си, но можеше да не ги разделя така грозно децата на "наше и твое".
Ми то и "наше" да каже пак не се знае колко е удачно и дали майката на детето би се зарадвала на това. Най -добре е, по принцип, да го остави той да се обяснява по този въпрос 😃

# 236
И на мен ми е много познат двойника на Юли Тонкин 🤣. И аз щом го видях веднага на него го оприличих. Не се сещах от къде, може и аз да съм го гледала в София ден и нощ. Сега ми тръгна подкаста на предаването в Ютюб. Офф, ми не става тази Дени за водеща. Как решиха да е тя🤷🤷🤷. Криси и Арти да бяха избрали 100 пъти по-хубаво щяха да се справят.

А някой знае ли Ютюб канала на първата двойка ?

https://youtube.com/@sofianeycheva?si=YXkblwuzSNB_v8tH

# 237
  • София
Най-накрая изгледах и аз. Повечето двойки ми харесаха, изглеждат си влюбени.

Първи впечатления:
София и Тишо са ми познати от ютюб, така че не ме изненадаха.
Петър го харесах още от Фермера, много беше спокоен и внимателен към половинката си, а тя се представя засега доста слабо. Особено срещу Христина. Дано се отпусне.

Полицаите не ми допаднаха, не ми хареса и че точно, когато си казаха професията, бяха без колани в тяхната си кола. Типични полицаи, които нарушават реда. В играта после всички бяха без, но там не зависи от участниците. Съмняват ме и отношенията им. Те са заедно от три години, кога точно се е разделил с жена си, кога я е свалял сегашната, тя се дърпала известно време. Малко жени си тръгват бременни или с бебе на 1-2 месеца от хубаво. Така че предполагам, че той е виновният.

Светозар е досаден и постоянно стои в заучената поза с ръцете, не знам защо си мислят, че така вдъхват доверие, точно обратното, изглежда фалшиво.

# 238
  • Mediterraneo
И аз сега изгледах епизода. Много ми е объркано всичко, имена със сигурност не мога да цитирам. Учудващо, харесах Ивайло и жена му. Във Фермата не го понасях, а засега не ме е издразнил. Жена му е пипната, но с финес.

# 239
Да се запиша и аз с първи впечатления от предаването Simple Smile
Двойките ми харесаха всички. Едва ли ще остане така, но на този етап е рано за заключения.
Може би най-приятни ми бяха Петя и Делян, въпреки това че сякаш са с разменени роли, някак не ми хареса мъжът от полицейската двойка, а и жената ми се стори пренавита и неестествена.

Хареса ми води Мария, отделно от това - самата тя ми е много приятна и смятам, че има точното излъчване за подобно предаване. Допадна ми, че този път не повтаря папагалски "мили мои" като Краси и жена му м. г., а поне са проявили малко творчество и е "мои мили" Joy

Обичам това предаване и се радвам, че ще има нов сезон Purple Heart
Дано този път са си взели поука и не допускат предходните недоразумения!

П.П. Харесвам Ивайло още от Фермата, въпреки че си е дразнителче Grin Интересен човек е, определено.

Общи условия

Активация на акаунт