💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 675
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 975
Милите.... Кики как плачеше само 😪

# 976
# 977
Аз гледам и слушам с половин око и ухо, та какво работи Емо, че беше споменато от някой, че продава неща свързани с биология, а няма елементарни познания по темата? Да не е фармацевт? Искам да се скандализирам, ако е, но вече хич не се изненадвам колко са елементарни хора с уж, престижни професии.

Според мен излагацията с тях не беше до такава степен липсата на знания, а хилядите оправдания защо не могат да отговорят на елементарни въпроси. Това ме навява на мисъл, че вместо да се засрамят малко и да запълнят тези дупки в знанията, те и до днес сигурно си се оправдават с чувство на паника, притеснение и не знам си какво. Както някой каза на абсолютно най-идиотските въпроси успяха да отговорят (Пинокио), та никаква паника не е било, просто всичко отвъд въпроси за деца в детската градина, им беше сложно.

# 978
  • Асеновград
Много ме е яд че си тръгнаха Кики и Емо, и двете двойки много ги харесвах.
Оставам с надеждата че по някое време може да ги върнат както се е случвало в предишните сезони.😞

# 979
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Фермера имал широкоспектърни знания? На фона на другите ако си помпа самочувствието освен.

Да, човек. Изключително нелицеприятен, мазен лицемер! Ужасен е.
точно обратното е; умен и интелигентен и е живял в чужбина; също така обича спорта; на мен ми е доста по-приятен от други

# 980
Радвам се, че Петър и Галена се спасиха и не участват точно в тази игра.
Защо? Те щяха да се справят..Пред телевизора отговаряха много точно.
Да не натрупват негативизъм от другите двойки.

Ами и Кики и Емо ми бяха симпатични. Като цяло нямам дразнещи двойки, да наречем някои от тях са ми просто неутрални.

# 981
София и Тихомир не ми допадат, не знам защо.
Сияна е нервачка и леко злобна, не го бях забелязала, а Светослав е мил и симпатичен, превъзхожда я много.
Не изключвам, че Кики може и да е "блокирала", но по причина, че не знаеше почти нищо. Въпреки това са ми много симпатични и положителни с Емо.
Христина е много по-добре с очила, днес обаче без тях ми изглеждаше на 50+. Нейният Иво винаги е "на педал", не понасям такива пренатегнати хора.

# 982
  • на село
Емо, мисля, че е дистрибутор на лекарствени продукти без рецепта, нещо такова беше.
Скандилазираха се на въпроса за първия антибиотик.
Аз изпуснах тази вечер,  началото, че гледах Съни бийч и не разбрах кой се е изложил на цветовата система и какъв е бил точно въпроса, ама за мен са RGB или CMYK Joy

# 983
Тази година поне за момента няма дразнещи двойки от рода на Сани/Иван ,Плиткови и Явор/Вики. Лично за мен има неприятни половинки от двойки и то мъже - футболистчето и Румен са ми начело, следвани от Тихомир, от жените може би засега само Сияна не ми е ок ,но не мога да определя точната причина

# 984
  • на село
На мен само полицайката ми е неприятна, особено като вземе да изцъкля очи да върти челюстта,  прави едни странни физономии.
И в началото това с децата- беше странно, от типа имаме дете или деца бяха, ама за неговото- нищо.

# 985
  • София
Жалко, че КиЕ отпаднаха, но не изключвам варианта да ги върнат по някое време в игра с други отпаднали двойки, но ако им се падне подобна на днешната игра..нямат шанс.
Много са ревливи тазгодишните участници, миналите не бяха чак такива.. И на мен ми стана много мъчно, а и Мария много се разстрои..

# 986
  • Асеновград
Тази година поне за момента няма дразнещи двойки от рода на Сани/Иван ,Плиткови и Явор/Вики. Лично за мен има неприятни половинки от двойки и то мъже - футболистчето и Румен са ми начело, следвани от Тихомир, от жените може би засега само Сияна не ми е ок ,но не мога да определя точната причина
Абсолютно съм съгласна, мъжете много повече се набиват на очи с негативни черти, и  другия Ивайло е много неприятен но поне има и положителни качества. Също и полицайката доста се натяга и не ми е приятна.

# 987
Полицайката и Галена са ми доста лигави и неприятни.

# 988
  • Асеновград
Галена ми е една от любимките.❤

# 989
Но няма отявлен злодей и неприятник. Всички се търпят.

Общи условия

Активация на акаунт