💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 664
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 990
Най-вероятно Емо е дистрибутор на хранителни добавки. Полицайката има неприятен говорен дефект и мен ме дразни като си отвори устата.
Ивайло Фермерски за втори път ми направи впечатление дали добро, дали е по-скоро хитър, но отиде да говори с адаша си и сложи картите на масата. След това днес отиде да им удари едно рамо и да ги окуражи с Ивана след първоначалния неуспех в играта. В първите епизоди говори със свитото момче, мъж на учителката, за да се опита да го приобщи. Като цяло на мен също ми харесват участниците и има доста забавни моменти.

# 991
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ивайло да не ми се възмущава много, че и жена му не беше цвете, ако беше отговаряла повече щеше да блесне и тя.
Не заслужаваха Емо и Кики да си тръгнат, но такава е играта. Има доста двойки преди тяхната за гонене.
София и Тихомир и на мен нещо злобни ми идват, Румен и жена същ.
Абе бая злоба лъсна в тая игра, вярно игра е ама и злоба имаше доста.

# 992
Играта днес беше много интересна. Бях се подготвила да е пълна излагация за всички, но всъщност някои участници се справиха прилично, изненадаха ме.

За Кики и Емо досега не можех да си съставя мнение, но днес ми направиха неприятно впечатление. Не знам защо си помислиха, че "блокажа" им оправдава незнанието. За незатвърдените знания е характерно, че под напрежение се забравят. Другите двойки бяха поставени под същото напрежение и въпреки това дадоха повече верни отговори от тях. При това първо ни занимаваха с блокажа на Кики, а Емо си блокираше не по-малко, така че напълно закономерно си бяха номинирани. Няма да ми липсват кой знае колко. Иначе дано да им се получи с детето!

# 993
Какво ражда дъба?

Отговор - Кестени
😂😂😂

Колко души е волейболния отбор? Отговор - 20

# 994
  • София
От тези двойки, нито една не заслужаваше да си отиде.
Но и аз на мястото на другите, бих таргетирала тези с най-малко знания, дори и да изглеждам злобна някому. Някои хора изпъкват с ум, други с липсата му Simple Smile.
Надявах се Ивана и  Скубивеждов да са на телевизора, с която и да е двойка, те също не показаха много знания.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 23:11 от Г-ца Бързо се уча

# 995
Какво ражда дъба?
Отговор - Кестени
😂😂😂
Нищо не разбираме ние. Това може да е някакъв Занзибарски дъб

# 996
Тая пък Кики блокирала... абе признай си че не знаеш че Аида и Травиата са опери на Верди.
То само това да беше, тя на нищо не отговаряше. 10 елементарни въпроса един след един след друг, на всеки ПАС.  На кого е музиката към Лебедово езеро - пас, на кого са опери Аида и Травиата - пас…  С коя буква от азбуката не започва нито една дума (“ь” демек) - пас, избройте три от Костенурките Нинджа, кръстени на художници - пас. Ееееееее…. Кикито сама си се закопа

# 997
  • Пловдив
Сега ги гледам и не мога да повярвам колко са хем злобни, хем прости, без да ме е срам, че съм груба. Повечето въпроси са за петокласници, че и по-малки.

Пампорово е в Пирин, и не знаем кой град се е наричал Филипополис. 🤦♀😱 “Припадвам”…

# 998
Какво ражда дъба?
Отговор - Кестени
😂😂😂
Нищо не разбираме ние. Това може да е някакъв Занзибарски дъб
Е, стига, де, всички знаем, че занзибарския дъб ражда занзибарски дъбчета. Joy

# 999
  • До морето
Аз, честно да ви кажа, не знам как се наваксват толкова пропуски. Ако да речем, ей сега Кики и Емо се засрамят, че са се изложили, откъде да я захванат да попълнят пропуските. То цяла бездна имат за пълнене.

И любимото ми: "Нарочиха ме!". Специално си го върнах, когато гръмна първата бомба при Кики й подадоха на втората минута. Тоест тя имаше цели 30 секунди на разположение, никой не й е подал с идеята да гръмне при нея. Тя обаче издъни 5 или 6 въпроса и естествено не е виновна. Нарочили я.

Голям срам неска - О, шипка, три деня младите войници -На прощаване.
Петко И РАЧО Славейкови, патриархът на  българската литература - неизвестен, Петя Дубарова.....

Само Васко Кеца е доволен, най-награя го признаха за Кралят на попа 😂😂😂

# 1 000
  • ПАЗАРДЖИК
Толкова се смях на въпроса: “ Кое е множественото число на Чихуахуа?”, че изпуснах предаването нататък! 🤣Няма да ми липсват Емо и Кики, не можах да се привържа толкова към тях.

# 1 001
  • София
Някои въпроси не бяха от пети клас, а от детската градина..-Колко цвята има българското знаме? Как започва химна на България? Колко букви има в българската азбука?..??

# 1 002
  • София
Хубава игра беше, лъснаха доста неща. Но се видя, че с хитрост, без знания, не става. На няколко пъти падаха в собствените си капани. Жалко за Кики и Емо, дано успеят с по-важната цел.

# 1 003
RGB са си основни цветове, RYB - също.
Не баш. G не е основен, защото се образува от смесването на Y и B (които са основни).
Трите основни са RYB.

# 1 004
В днешно време е по-лесно да кажеш, че са те нарочили, отколкото че си тъп. И това става все по осезаемо в днешно време.

Общи условия

Активация на акаунт