💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 663
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На Денислава не ѝ върви гладко мисълта, няма богат речник. Тя стана за смях в подкаста на ИВ, в който каза "реално" десетки пъти и всички коментари отдолу бяха за това. Сега явно е на вълна "честно казано". И аз използвам паразитни изрази понякога, но и не се бутам да съм водеща.

# 91
На Денислава не ѝ върви гладко мисълта, няма богат речник. Тя стана за смях в подкаста на ИВ, в който каза "реално" десетки пъти и всички коментари отдолу бяха за това. Сега явно е на вълна "честно казано". И аз използвам паразитни изрази понякога, но и не се бутам да съм водеща.
Е, може и затова да са я взели, да става за смях Joy ...
А тя дали не може да си прецени възможностите и да откаже, че не става за тази работа? Или майка й да й каже?

# 92
  • SF
От предаването я канят да им води официалния подкаст и тя ще каже, че преценява, че не става... На всичкото отгоре, съм сигурна, че е горда, доволна и зарадвана от предложението, за което тя си мисли, че става.

# 93
Коя е майка и? С какво е известна? Да ги слагат и двете, уляха се тия от Нова телевизия. В Америка няма как да пробие момичето, но в БГ напредва. Тъкмо се зарадвах, че няма да са Краси и жена му. За какво правят кастинг, като после сигурно ги взимат с връзки?

В рекламите се споменаваше, че една двойка била с южен диалект? Коя е? В Харманли как точно говорят?

# 94
  • на село
В Харманли- миеко говорят Joy  както в Хасково.
Ще има диалект, няма начин Grinning

# 95
Мацката от Харманли ми е симпатична на снимката, жалко.

# 96
Запис в темата! Колко хубаво би било, ако още в началото кажат какви ще са правилата в игрите! И да се спазват докрая, а не както беше в предишния сезон.

# 97
  • Bulgaria
В първите епизоди ще видим познати герои - Кристина и Артьом. Те ще посрещат участниците преди да влязат във вилата. Не е спойлер, днес те обявиха участието си.

# 98
  • SF
Да, замислили са някакви глупости - направете ангелчета в снега, влезте без багаж... Подобно на номерата, които правиха Иван и Петър миналата година и така добре им се получи. Не знам чия идея е било, тяхна или на екипа, но беше забавно. Сега тези номера ще се играят от Артьом и Кристина, но не вярвам да се получи нещо екстравагантно. По-скоро опит за оригинално посрещане.

# 99
Сега видях, че София от Харманли е и влогър с доста видеа за дома, семейството и майчинството.

# 100
Не съм гледала къде са участвали Денислава и майка и, но май майка и има повече дар слово.
В момента с руса коса ли е пак?
Скрит текст:

# 101
  • Bulgaria
Не съм гледала къде са участвали Денислава и майка и, но май майка и има повече дар слово.
В момента с руса коса ли е пак?
Скрит текст:

Участваха в Игри на волята.

# 102
Айде следваща двойка, колаборация между Игри на волята и Ергенът 😁
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Emblematichna-dvoika-o … n-za-drug-1997260

# 103
Уф, тая ми беше силно антипатична в Ергенът.

# 104
Уф, тая ми беше силно антипатична в Ергенът.
На мен и Неделчо ми е такъв, да не говорим , че ми е със съмнителна хигиена.

Общи условия

Активация на акаунт