💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 82 090
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И мен не ме дразни Мария (засега). У Ивайло също нищо лошо не видях, обича си жената. Тя много се справя много добре и не им личи особено разликата в годините, отиват си. Много позитивен епизод, няма още дразнители, но сме едва е началото. 😁

# 241
  • Варна
Личи им от 100 км разликата, но в това няма нищо лошо.
Ивайло си е мрънкало, сигурна съм, че по-нататък ще се покаже. 😉

# 242
Ще гледам предаването, надявам се да ми хареса.
Засега нямам харесваща двойка, има време.

# 243
  • София
Ми то и "наше" да каже пак не се знае колко е удачно и дали майката на детето би се зарадвала на това. Най -добре е, по принцип, да го остави той да се обяснява по този въпрос 😃
Може и да си права, на мен просто ми прозвуча недобре. Аз лично на мястото на майката не бих си помислила, че настоящата съпруга иска да ме измести като родител, а че се опитва да приобщи детето ми към новото семейство и  подхожда добронамерено и с желание. Маргарита можеше просто да използва по-подходящи думи, едва ли за първи път се налага да обяснява ситуацията.
Като цяло и на мен те ми се сториха пренавити и с доста високо самочувствие, а явно са влезли и със сериозната амбиция да спечелят, защото в подкаста Денислава спомена, че Маргарита била гладувала два месеца, за да влезе във форма за предаването.
Самият подкаст обаче не успях да догледам /въпреки че беше с Криси и Арти, които много харесвам/, защото Денислава изобщо не става за тази работа. Може би е най-неподходящият избор за водеща - има изключително беден речник, не звучи добре, повтаря като папагал казаното от гостите, като се опитва да го доукраси със собствени размишления.

# 244
Не знам дали Ивайло ще успее да измие срама и да ремонтира имиджа, който си създаде във Фермата
Защо пък трябва да измива срам и какво му е на имиджа? Има си мнение, изказва си го. Доказа, че не е чехльо и като си отваря устата (макар и повече, отколкото трябва) поне показва, че в главата му не е празно. Който е гледал поне няколко подкаста от youtube канала му знаят, че е светнат в доста области и има нелоши разсъждения. Обосновава се и не е просто лаладжия, ей така от любов към спора.

# 245
На Денислава й личеше, че е притеснена, нормално е. Вярно че е доста млада и не ми се струва особено ерудирана, но ако успее да предразположи и разговори гостите си, това няма да е чааак толкова важно. Така че засега нямам особени критики към подкаста й. Освен че НИКОЙ НЕ СЕ СТАРАЕШЕ ДА ГОВОРИ НА МИКРОФОНА!
(да ме извинявате за викането)

# 246
Абсолютно!
Чакам с нетърпение днешния епизод 😁

# 247
Оф, Петя и Дилян много ги харесах, ама може ли да тръгнат като е била на 14...поне това разбрах от подкаста.

# 248
  • Sofia
Аз не разбрах Ивайло какво точно работи? За жена му, ясно - гримьорка, и явно добре се справя, ами той? Занимава ли се с нещо съществено, или е просто мъж на жена си?

# 249
Беше част от екипа на фермата от миналия сезон и правеше подкасти с участниците от фермата

# 250
Изгледах, но имам чувството на една повтаряемост и еднотипност. Още нямам изградени впечатления, често са погрешни. Тая полицайката много ми прилича на една от София Ден и Нощ. Играеше контрольорка, гадже на Коко. Имаше проблем със зъбите. Не я харесах тая жена. За първото дете на съпруга си се изказва някак грубо ми се стори.

# 251
За сега нямам двойка, която да ми е направила впечатление. Но предполагам, че с времето ще покажат своите възможности и така ще мога по-лесно да кажа коя двойка ми харесва като отношение и игра.

# 252
И аз така си мисля.

# 253
  • Mediterraneo
Аз не разбрах Ивайло какво точно работи? За жена му, ясно - гримьорка, и явно добре се справя, ами той? Занимава ли се с нещо съществено, или е просто мъж на жена си?

Създава съдържание в интернет, той го каза във визитката си.

# 254
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
И аз така си мисля.

аз не мисля че той е мрънкало; на мен ми беше приятен в предишния си подкаст - за ЦСКА - Извън Групата
не гледам фермата и се радвам

Общи условия

Активация на акаунт