💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 838
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 480
Да , Петък , Събота и Неделя ще го дават .

# 481
  • София
Пропуснах първите два епизода и сега ги пускам. И вече мисля да ги спирам като видях водещите. Тая лигла ми писна да ми я бутат навсякъде. Толкова е некадърна, дразнеща, лигава, натягаща се и тъпа. Не знам даже как е впечатлила Нойзи, че се ожени за нея. Ад!!!
Ако не можеш да понасяш Мария, съветвам те да минеш на Денсинг старс, там водещ е най-кадърният, НЕдразнещ, НЕлигав, НЕнатягащ се и НЕтъп водещ - Краси Радков... и който хич не ни го бутат... навсякъде... дори и семейството му... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 482
Неочаквано, но ми харесва как се справя Мария с воденето - и с Емо, и соло.

# 483
  • Варна/Амстердам
Петя е много красива! Всъщност повечето жени са симпатични и лъчезарни (за разлика от "Ергенът"). Joy

# 484
Минавам с един нестандартен въпрос - знаете ли от къде ги намират тези еднакви анцузи за него и нея Grinning С половинката бяхме решили да си вземем за бъзика и да гледаме премиерата пременени на дивана с тях, но уви! Нищо не намираме в пустия мол

# 485
Полицаите са много забавни с тяхното ревнуване и провокиране Joy

# 486
  • София
Ивайло ми се струва доста агресивен.

# 487
И на мен ми се стори , че се ядоса и е агресивен Ивайло /футболиста/.
Играта е интересна, но със сигурност не е лесна, тъй като трябва едновременно да мислиш за две коренно различни неща и човек лесно се разкоцентрира!

# 488
Ивайло ми се струва доста агресивен.
Прави се на мъж пред леля си.

# 489
  • София
И на мен ми харесва как води Мария, естествена е и не ме дразни. Харесва ми и че не я обличат като избягала от цирка, както правеха със Стаси миналата година.
Ивайло е агресивен, да. И в Сървайвър го показа това качество.
Лошото е, че вече съм забравила кой кой е, а ги бях понаучила миналата седмица. Сега помня само няколко човека, а останалите ми се виждат просто познати отнякъде физиономии и трябва да ги уча отначало.

# 490
  • До сърцето...
"Кой пие повече?"
- Баща ти! Mr. Green

# 491
Някои хора май наистина забравят, че това е само една игра и ходят се излагат в национален ефир да правят скандали...

# 492
  • София
Яд ме е за Михаела и Венци. За сега ми харесват.

# 493
  • София
Яд ме е за Михаела и Венци. За сега ми харесват.
И аз ги харесвам, виждат ми се веселяци, докато има двойки които са ми ужасно скучни .. Като тези, които спечелиха, момичето с очилата, не ги знам какви са..

# 494
Маргарита доста ме забавлява с тези нейните фасони .. Grinning
Обаче ми се виждат силна двойка и май дълго ще ги гледаме, а нещо не ми харесва техният вайб..

Общи условия

Активация на акаунт