💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 778
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 720
Струва ми се, че Ивана се чувства на тръни какво нейният възлюбен може да изтърси. На синхроните физиономията ѝ се променя и става напрегната, когато Ивайло се мъчи да говори и да е забавен.
Ограничено момиче е това Даре. Голяма радост и гордост, че никога не е казвала "Обичам те". А щом хобито ѝ е да люпи семки и да гледа сериали, горките ѝ ученици.
Сияна има Златка Райкова вайб. За мен също е пренавита и няма реална оценка на качествата си. Досадна и мрънкаща е. Мъжът ѝ е лежерен, забавен, адекватен и успява да я приземи.
Ивайло Фермески е вечният коректив и задължително последната дума трябва да е неговата.

# 721
Само дето половината от естествените момичета вътре на въпроса "Каква опирация искам да си направя?", бяха отговорили "Уголемяване на гърдите". Тоест естествените са естествени, не щото са по-умни, а защото още не са събрали достатъчно пари.

И на мен това ми направи впечатление. Как пък една не каза, че няма нужда от операция. Красиви момичета, а мноооого компексирани.

# 722
Това предаване се развива. За момента всички двойки са много симпатични, държат се мило и са забавни.
Водещите също са ОК, въпреки че аз все още имам резерви към Емо.

Дай им време.Като почнат да се прегръщат пред телевизора и ще излязат други черти от характера на двойките.

# 723
В този сезон отново се следва тенденцията жените да са потърпевши- ще спазват обещания през цялата следваща седмица, после- те се мъчат и морят в басейна. По-логично за мен е, ако мъжете бяха облечени с гъбите понеже са по-мощни, а жените да ги цедят.

# 724
# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сияна, голям автогол си вкара като влезе в това предаване и да покаже този хубав мъж 😄 След като излязат бая бръмчалки ще се осучат около него, дано не му е слаб ангела. И аз мисля, че излезе ли и ринопластиката и е сигурна, щото нали инфлуенсър ще го раздава. Ако се позастоят, което мисля ще стане, даже ще и дойде безплатна.

# 726
Не харесвам хора, които се усмихват без зъби... За Сияна говоря. Някак си се старае да си прикрива зъбите дори като говори. Говори ми за доста ниско самочувствие. Ако има нещо да оправя там, да оправя, носа ѝ си е ок за мен.

# 727
На мен малко са ми странни... тази, дето прилича 1 към 1 на Лариса от "90 дни до сватбата" и тази, дето каза, че не обича да гледа животни, че ставало "мизерия". Съжалявам, че не мога да запомня имената още, но над 4 риалитита с по 25+ участници всяко и то станаха над 100 имена за помнене.

# 728
Сияна, голям автогол си вкара като влезе в това предаване и да покаже този хубав мъж 😄

Тя пак за да му угоди се е набутала да влезе. Нали каза в началото, че участва заради него, той много искал. Според мен е лошо когато единият от двойката е откровено неподходящ за реалито шоу, влияе им на отношенията после. Както Райна и Константин навремето влязоха в Биг Брадър по негова идея и тя си навлече много негативи от участието, и до ден днешен се помни.

# 729
Скоро сме на 50 стр. и дано в новата тема вече има лицата с имената на всички, визитки и т.н. Да сверяваме с първа страница.

Най-симпатичните двойки до момента са ми тези от Момчилград и Генерал Тошево.

# 730
  • София
И аз ще помоля за снимки в новата тема имена, години и град.

Сияна и мъж, според мен той е прав за първото място, играе стратегически, но тя ще ги провали. Който е вечно на първо място, ще го намразят и хвърчи, прав е, че е най-добре да се държи 2-3 място.

# 731
Иии толкова му беше на Ивайло доброто поведение. Показва се като отвратително злопаметен.
Зависи с коя двойка са на кантар Ивайло Г. и Христина.  Ако беше заедно с онзи с козята брадичка (забравих му името) и жена му, дето щяха да са номинирани... Ивайло Г.+Христина щяха да имат повече от 3 прегръдки, сигурен съм, онези бяха в немилост.  Пламен и Галена са доста обичана двойка, затова и получиха повече подкрепа.

Ако бяха с онзи с козята брадичка пред телевизора, козята брадичка си заминаваше директно.За тях едва ли щяха да кажат, че остават и двете двойки.

# 732
На 43 стр са качени снимките  от Rosita в удобен вид, че и аз ги бъркам.
https://nova.bg/shows/people/1654/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B8/

# 733
  • UK
Изгледах и аз най-накрая, за момента все още никой не ме дразни. Миналата година Иван и Сани още като ги представиха и ми стана лошо, тази година има прогрес.
Според мен като цяло до момента двойките са сравнително на една вълна, няма някакви отявлени селяни или претенции до небесата и затова и всички бяха емоционални на първата елиминация.
Сияна на мен ми прилича на Габи от първия сезон на Ергенът, мъжът ѝ Светослав не го намирам за особено привлекателен.
Много ми се ще да има повече игри за обща култура, някак си направени така, че да се видят и отношенията в двойките, като играта със знамената.

# 734
Забравих да коментирам София, на моменти ми се струва леко неадекватна в коментарите си, как мислите?
Ако объркала мъжа с друг, като се припознае и трите пъти в един и същ, щяла ли да спечели. Тогава Мария и каза не, но че може да си тръгне с друг мъж Joy
После, нещо спомена за някакъв бивш мъж, ей така от нищото.
И как объркваш големия задник на мъжа си с малкия на Светослав Grinning
Мъжа и пък е вечно навъсен, сякаш насила заставен да стои там...

Общи условия

Активация на акаунт