💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 763
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 735
  • Mediterraneo
Много ми се ще да има повече игри за обща култура, някак си направени така, че да се видят и отношенията в двойките, като играта със знамената.

Тогава биха лъснали много истини. Не знам дали искам да ги гледам в такава светлина. Като онази, миличката, с любимата книга, която се оказа единствената прочетена в живота й, Пипи Дългото чорапче... Умирам.

# 736
  • София
Съвсем на място си беше смъмрянето, не го слагам в графа "майка-син". И съпруг да ми е и по-възрастен да е пак бих го смъмрила, не бих си затворяла очите за това, което не е одобрявам. Та искам да кажа, че я разбирам!
Смъмрянето си беше резонно и на място, използваните думи бяха като към малко дете: "Не така! Не се прави така!". Той е на 30, не на 3, за да не знае кога какво е удачно или неудачно да се прави.
Аз също бих направила забележка, просто изразните средства щяха да са други, защото не се държа със съпруга си като с дете. И я разбирам Ивана и дори ми дожаля за нея, защото изглеждаше искрено засрамена заради него, а съвсем очевидно това не му е за първи път. Очевидно си е агресивен и с непремерено поведение  по принцип.

Другият Ивайло и той не успя да се сдържа дълго и започна да си показва "прелестния" характер. Сигурна съм, че ще има още какво да видим и да не ни хареса.

# 737
Ивана защо не си хване стабилен мъж на нейните години или даже по-голям, а се занимава с този дечко? Rolling Eyes Заради единия с**с ли е с него или я влече да го играе майка?

Изобщо и при двете двойки, в които жената е по-голяма от мъжа, този път се усеща някакво майчинско, покровителствено и усмиряващо поведение от страна на жените към мъжете им, личи им, че имат повече житейски опит и са по-зрелите във връзките.

# 738
Ами, то по принцип трябва да си е така, защото 15 години по-възрастен човек е логично да носи повече опит, мъдрост и уравновесеност. Мисля, че предимно сме свикнали на двойки с мъже, които имат предимство в годините, но се държат инфантилно в гонене на времената, когато са били на годините на сегашните си партньорки. Всъщност се сещам и за някои двойки с по-възрастни жени, които се стремят към същото и да гледаш как някой се лигави не е особено приятно.

Но не го намирам за лошо, че тези жени се държат по-спокойно и уравновесено, така да се каже държат се, както годините им предполагат. Не смятам, че са навлезли в чак непоносима форма на мамосване. Напротив, използват опит, за да са позитивно влияние на мъжете си, но доколко се получава е друг въпрос обаче.

# 739
Абе, аз между Ивайло и Христина не виждам кой знае каква възрастова разлика. Това са си 7 години, той има деца, тя има деца. Идеята ми е, че него не е нужно да го спрягаме като неопитен младок, а нея като старица. Grinning

При Ивана и Ивайло работата  есъвсем друга, там си е родителски контрол.

# 740
  • USA
Подкрепям горното мнение. Ако мъжа беше 7 години по-голям никой нямаше да обърне внимание. За какъв житейски опит говорим, разликата им е приемлива и нормална.

# 741
  • Melmak
Здравейте и от мен. Чак сега загледах предаването и наваксах с епизодите, защото преди това гледах “конкуренцията”, но Един за друг изглежда доста по-позитивно предаване. Не съм гледала предишни сезони.

Най-много симпатизирам на Галена и Пешо. Много са ми готини, спечелиха ме и с това, че пет години са били в чужбина и са събирали за своя къща. Изглеждат ми искрени и добри хора.

Другите двойки не са скандални като цяло, което ми допада. Не ми хареса изказването на Йоана за животните и космите, как животните правели “мизерия”. Не обичам такива хора. Обичам повече животните. 😁

Ивайло и Христина са ми най-антипатични, видяха ми се лицемерни на елиминациите. Особено Ивайло ми се стори злобничък, когато видя, че имат подкрепа само на 3 от двойките.

# 742
  • I want it all and I want it now.
Ивайло си е злобен. В "Фермата" си показа истинското лице,сега уж чисти имидж.

# 743
А Мария скули ли си е слагала (освен другите корекции), изглежда ми, че вече няма мимика на лицето.

# 744
Мария в лице страшно много заприлича на Гергана Стоянова.

# 745
Тази сървавърка дали ще се справи и с логическите въпроси и игри, които искат съобразителност, пъзел, код за отваряне на врата? Иначе, физическите, сигурно ще са и детска играчка, както и общуването с различни дразнители.

# 746
  • Melmak
Нямах представа, че е участвал и другаде. Честно казано и без да съм го гледала преди, така изглежда, злобен. Направо се зарадвах, че ги гонят, много ми е неприятен. Те пък.. решиха да ги оставят.

Кои други участници, освен този Ивайло и Петър, са участвали в други реалити формати?

Мария определено има някаква промяна в лицето. Сега ми изглежда постоянно учудена.

# 747
Ивайло и Ивана участваха в Сървайвър 2022г

На мен и Емо на Кики ми е много познат. Някъде да е участвал?

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 12:46 от Cafelate

# 748
Тази сървавърка дали ще се справи и с логическите въпроси и игри, които искат съобразителност, пъзел, код за отваряне на врата? Иначе, физическите, сигурно ще са и детска играчка, както и общуването с различни дразнители.
Според мен ще се справи, дори по-добре от някои други моми. Не разбирам защо добре подготвените физически , са подценявани относно интелекта. Още от първата игра показаха, че имат повече мозъчни клетки от някои други Simple Smile

# 749
  • Варна
Нямах представа, че е участвал и другаде. Честно казано и без да съм го гледала преди, така изглежда, злобен. Направо се зарадвах, че ги гонят, много ми е неприятен. Те пък.. решиха да ги оставят.

Не бой се, скоро ще ги изгонят. Ивайло пише тук.

Общи условия

Активация на акаунт