💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 670
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Ох, май ние ще рИвем днес! (:
Не мисля, сега ще обърнат позициите..

# 961
Имам чувството на лош пророк, дано много да греша, че любимците ми перничани ще си ходят. Те са ми много по-лъчезарни от добричлии(техеранци😁)

# 962
  • София, България
Честно казано и двете двойки не се справят много добре до момента в игрите… а чисто по симпатии повече харесвам перничаните. Simple Smile
Ей спукаха ни от реклами. Animal See No Evil

# 963
  • Melmak
Ох, недейте, перничани оставаааат! Моля ви! 🤍

# 964
Радвам се, че Петър и Галена се спасиха и не участват точно в тази игра.
Естествено, че е игра и не трябва да има сърдити, но е неприятно, когато си нарочен и посочват само теб.
Дано перничани останат, много са ми симпатични.

# 965
  • SF
И двете двойки са ми много симпатични.
Кики и Емо не са чели много книжки, даже хич. Като си имат бебенце, ще трябва да го възпитават, ама с тези нулеви познания... Иначе са страшно симпатични. Перничаните също са симпатични.
Има доста по-безлични двойки, които ще останат, а която да си тръгне от тези двете, ще е загуба. Освен пак да няма елиминации.

# 966

Ей спукаха ни от реклами. Animal See No Evil

Чак не знам с какво ще запълнят време до 23ч ......аман

# 967
  • софия
Харесвам и двете двойки. Жалко, че една от тях си тръгва.
Надявах се София и мъж да са пред телевизора, но някак се спасиха.
Те, двойката от Трявна и двете най-млади двойки са най-безинтересни и няма да ми липсват.

# 968
  • София
Радвам се, че Петър и Галена се спасиха и не участват точно в тази игра.
Защо? Те щяха да се справят..Пред телевизора отговаряха много точно.

# 969
И двете двойки са сладури, повече съм за перничаните аз, особено след като видях нивото на знания на Кики и Емо. От сърце им пожелавам скоро да им се случи бебенцето, но ми е тъжно когато елементарни хора създават деца, за които после се възмущаваме как са възпитани. А то си има логично обяснение.

# 970
  • SF
И по-елементарни създават деца. Тези поне са много симпатични.
И на мене разочарованието ми дойде от тази игра. Ако не беше тя, щях да ги харесвам повече, но сега няма как да кажа, че са върхът, когато им липсват наистина базови познания.
Нито едните, нито другите искам да си тръгват.

# 971
Имам познат, чиято прабаба се е подписвала с отпечатъка на пръста си, защото не е можела нито да пише, нито да чете. Нейният син завършва елитна гимназия и следва в Швейцария. Наследниците след това стават лекари и професори. Кики и Емо са добри и чисти хора. Ако не се лъжа, Кики беше завършила в Германия, но не знам защо така се е изложила. Дано имат късмет и щастието да им се усмихне съвсем скоро.

# 972
Оставамееее, оставамее.... 😁

Много неприятен израз"на телевизора", ами кажете "пред тв, пред екрана" нещо подобно. 😁

# 973
  • София
RGB са си основни цветове, RYB - също.
RGB обаче е адитивен цветови модел, а според мен въпросът като за втори-трети клас едва ли имаше за цел да задълбава толкова. В този смисъл съм на мнение, че се имаха предвид първичните основни цветове.

Като цяло победата на Ивайло беше много лесна, като да откраднеш близалка от бебе. Не показа кой знае какви знания, просто останалите бяха много зле. А и не съм изненадана, че вече е недолюбван от част от участниците, човек трудно може да избяга от себе си задълго.

# 974
Остават 😃много се радвам. Ще се очочорят и ще си вземат игрите.

Общи условия

Активация на акаунт