Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
-
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
-
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
-
Какви са обичайните пожелания за рожден ден?
-
Какви са мненията за учениците и ученето?

Но поне си почини, че звучиш точно като човек на ръба на силите си. 
Ревеше ми се, докато се изправя - от обида най-вече. Чак тогава някой ми отстъпи място. Добре, че паднах по гръб и нищо не ми стана.
Ако си 85 набор си на годините на сина ми-най-големият
Да са ти живи и здрави дечицата!
много тъжно
Бог да я прости!Аз бях пила фемисилует до преди десетина дни ги пиех,и сега като се замисля
болката от схванатият крак остана но ме болят едни вени ,направо са си подути и една гадна болка и чак ми изтръпва на моменти като от иглички целият крак,даже утре ще ида на съдов хирург да видя защо така
ти направо ме стресна с тая тромбоцитопения
Горката жена,заради едната хубост да си отиде от този свят така нелепо.....
обаче в това време дето се е запролетило ми се отваря доста работа
в градината,като прибавим и градината в едната църква....ще ми се оправи и крак и кръст ....и всичко останало 

Да ти е жив и здрав рожденника
Досега все се драчеха за нещо и се дърпаха, Матей въобще не даваше Пепи и дума да му каже. Сега го търси да играят заедно с играчките и го чака с нетърпение да се върне от училище

Я майките с четирима да се изкажат компетентно по въпроса