МНОГОДЕТНИ МАМИ 9

• 14 554
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и аз съм една от вас многодетните мами в този форум. Мойте слънца се казват Лора Карина и Фарзона. 

# 121
Нещо не мога да се организирам напоследък. Даже не мога да прочете всичко, което сте написали, камо ли да напиша нещо. Не знам, дали не съм в някоя дупка или депресия. Къщата стои нагоре с краката, даже вчера се обърках и обяснявам на децата, че е нагоре с главата, в резултат на което всички казаха, че е подредено! Даже не мога и да се скарам като хората!
Но много ви се радвам, че толкова сте написали! Поздрави и дано почна да влизам в час!!!

# 122
Здравей Елен ка, радваме се че се присъединяваш към нас! Напиши малко повече за вас - откъде сте, на колко години са дечицата ти, такива неща.
Супер Теди, много си си добре даже, ама май пролетна умора ни е обхванала...

# 123
     Здравейте, на Елен ка добре дошла! Hug И аз вчера имах пролетна умора, то нещо е много рано, ама като се е объркала нещо природата... то не е много хубаво...ама... Joy
     Това което исках да ви споделя, е че разбрах за едни мои градски, които били и те във форума на bg-mamma. С някаква асоциация с цел благотворителност за детски домове. Много им се кефа, и ще си организирам среща с една мацка от тях. Но мисълта ми беше друга. На 19 март организират благотворителен концерт тук във Видин. Поканили са Миглена Ангелова за водещ и тя се е съгласила. Също така и Илия Луков, но за съжаление не са могли да се свържат с Дони и Нети, доколкото знам те откликвали на такива мероприятия, но нещо не отговаряли на мейла. Ако можете да ни помогнете ще се радвам. И други идей не са излишни. Peace Пропуснах да кажа, че и ПаМбос е поканен.
   Приятен ден, Момичета!  bouquet

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 13:03 от renisa

# 124
Аз съм от Пловдив мъжа ми от Плевен но живем в София. Аз съм на 25 родена съм на 31 април  1985година. А  мойте  зверчета се казват Кари Фари и Лора , Кари  и Фари са  родени  на 1.10.2004г. А Лора  е  родена  на 6.12.2006г.

# 125
Добре дошла, елен ка!   bouquet

Страхотно е, че си толкова млада, а вече си открила какво щастие е да имаш повече деца! Сигурно не ти е лесно точно сега с две малки буболечки и бебе, но нищо не може да се сравни с това преживяване, още повече, че занапред трудностите ще намаляват, а радостта само ще се увеличава.
Радвам се, че си сред нас! Hug

# 126
Мами, пиша ви по много тъжен повод... Спомняте ли си дето ви казах за моята комшийка с отслабващите диети? Жената вчера е починала от масивни кръвоизливи по цялото тяло...  Във военна болница лекарите са правили всичко възможно да я спасят , но....Нямам думи!

# 127
   Съжалявам!!!Как масивни кръвоизливи,да не е била бита?!Ужас!!!

Добре дошла на Елен ка!!!  bouquetЕдин голяааам,голяааам букет цветя от мен,за избора ти!

# 128
Не , Злати, не е бита. Просто си е купила поредните супер , хипер, ултра модерни лекарства за отслабване, за да е по красива! Според нея. Получила е тромбоцитопения - пукане на капиляри по цялото тяло. Не знам кои са хаповете - питахте ме вече, но не е момента да попитам. Съпруга и е доста известен човек в шоу бизнеса, предполагам че просто се е опитвала да изглежда по добре. Много , много ми е тъжно! Тя беше много мила жена!

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 17:04 от ClanG

# 129
   Мисля че е хубаво да изкараш нова тема,след този случай.Нека всички мамита разберат какъв риск поемат с всичките тези добавки,кафета за отслабване,и хапове...Просто не знам какво друго да кажа,в момента!

# 130
О, Кланк, много съжелявам. Светла й памет на жената! Има ли деца?

# 131
  • Варна
Много тъжно наистина.Това е още едно потвърждение,че красотата не винаги заслужава жертви.Да внимават тези които предприемат драстични диети.

# 132
На четирисе и няколко години - тъкмо се зарадва на първо внуче....

# 133
  • Пловдив
На четирисе и няколко години - тъкмо се зарадва на първо внуче....

Съжалявам за близката ти ClanG Sad 
Знам че това няма да я върне, но семейството не би ли могло да съди тези, които разпространяват тези хапчета?

# 134
   Мисля че е хубаво да изкараш нова тема,след този случай.Нека всички мамита разберат какъв риск поемат с всичките тези добавки,кафета за отслабване,и хапове...Просто не знам какво друго да кажа,в момента!

Да, най-добре в Красива мама.

Много съжалявам за жената  Sad. Това е толкова тъжно и нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт