МНОГОДЕТНИ МАМИ 9

• 14 553
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
   Мисля че е хубаво да изкараш нова тема,след този случай.Нека всички мамита разберат какъв риск поемат с всичките тези добавки,кафета за отслабване,и хапове...Просто не знам какво друго да кажа,в момента!

Да, най-добре в Красива мама.

И в Клюкарника - с препратка към Красива мама. Току виж се окаже спасително за някого.

Мислех, че такива неща не се случват наистина. Горката жена. Горките й близки. Sad

# 136
  • Варна
Здравейте, мами! Добре дошла, Елен ка! Нещо ме обърка твоята възраст - как си на 25, а си родена 85 та? Обясни ми, моля те! И направо не мога да си представя как се оправяш с три деца под 3-годишна възраст! Предполагам, има кой да помага?

КланГ, мислех си, че от диети страдат девойчетата и младите жени, а то - жена над 40, дето би трябвало да е видяла и чула какво ли не да се скопоса така! Горката жена и горкото й семейство! Не трябва да става така!

Мами, аз днес имах малко произшествие. В една тъмна, стръмна и мокра уличка стъпих накриво и се строполих настрани върху чантата си. Не съм се ударила, но стъпалото ме наболява и може би ще се подуе. Сега си лежа, положила скъпоценния си крак на мека възглавничка, сякаш е бижу, а домочадието пече банички за вечеря. Всяко зло за добро, както се казва. Бебчо пък е решил, че щом лежа, сега е неговия час и си води активна фитнес-тренировка. Всъщност, неговото е подводна гимнастика.  Laughing

СуперТеди, почини си малко, пораздай задачи на останалите членове от семейството и може хем да ти се оправи настроението, хем къщата да си стъпи на краката.  Simple Smile Но поне си почини, че звучиш точно като човек на ръба на силите си.

# 137
Здравейте и от мен! Знаех си, че мога да разчитам на вашата подкрепа. Почувствах се доста по-добре, след като прочетох мненията ви. Благодаря ви най-сърдечно! Hug
Лилибон, и аз като теб - само че в шестия месец някъде - бях в автобус 76 и първо никой не ми направи място да седна, и рейса като зави и аз не успях да запазя равновесие и паднах. Никой не ми подаде ръка да стана, а се виждаше че съм бременна /тогава с дъщерята/, ама и да не бях - пълен рейс с хора, седят и гледат. Егати бездушието. #Cussing out Ревеше ми се, докато се изправя - от обида най-вече. Чак тогава някой ми отстъпи място. Добре, че паднах по гръб и нищо не ми стана.
Така че - пази се и не разчитай на добродушието на хората, защото май доста се е поизчерпало.
Добре дошла на Елен ка! Аз пък й се радвам, че е решила да има трето дете, след близнаците. Това не е много срещано. Много ще се радвам, ако се отбива и в близнашкия. Heart Eyes
Целувки на всички!
Hug

# 138
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добре дошла Елен ка   bouquetАко си 85 набор си на годините на сина ми-най-големият  FlutterДа са ти живи и здрави дечицата!
Lilibon важното е че не ти е пострадало малкото човече при падането и ти не си се ударила по-сериозно.То и това навяхване не е за подценяване,но пък сега ще те поглезят малко-бързо възстановяване  bouquet
ClanG   Praynigмного тъжно CryБог да я прости!Аз бях пила фемисилует до преди десетина дни ги пиех,и сега като се замисля  Thinking болката от схванатият крак остана но ме болят едни вени ,направо са си подути и една гадна болка и чак ми изтръпва на моменти като от иглички целият крак,даже утре ще ида на съдов хирург да видя защо така  Sick ти направо ме стресна с тая тромбоцитопения ooooh!Горката жена,заради едната хубост да си отиде от този свят така нелепо..... Praynig
Мама Цоцоланка как ли е?
АЗ привърших с лекциите и вече съм волна птичка  Stop обаче в това време дето се е запролетило ми се отваря доста работа  flowerв градината,като прибавим и градината в едната църква....ще ми се оправи и крак и кръст ....и всичко останало Joy
suzi_a това ли е бъдещият Крали Марко  breastfeeding

# 139
Здравейте в този късен час!
Получих преди няколко дни любезна покана да се присъединя към вас, за което съм благодарна на мама Цоцоланка. Да се представя - казвам се Диляна на 34 години съм и живея във Варна. Имам си трима юнака : Георги роден на 23.10.2006, Димитър роден на 27.01.2002 и Иван роден на 12.02.1996г. Днес Иван навърши 11 години

Да ви е сладко!

# 140
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
dil    bouquet добре дошла  Hug варненките се увеличават  newsm74 Да ти е жив и здрав рожденника smile3525
newsm59  bigdance2 Tada  bigdance2  Gift  ura dance
Къде във Варна живееш-нашият апартамент е срещу Спартак,а майка ми живее във Владиславово wavey

# 141
Благодаря за милото посрещане и за поздравите за рожденника! Живеем във Владиславово - най-младият квартал, а родителите ни са в Трошево.

# 142
Добре дошли dil и elen_kasmile3525

Чуствайте се като у дома си!

Честит Рожден Ден на Иван! Да расте здрав и щастлив и много да ви радва!

Лилибон хубаво е, че си се разминала само с това   Hug Почивай си и се пази!

Мамо Цоцоланке, пожелавам бързо оздравяване и възстановяване на майка ти!

Ние в събота и неделя бяхме в Пловдив, на рожден ден на малката ми племенничка. Децата много добре си поиграха и много бяха щастливи. Напоследък се виждаме рядко и се бяха затъжили един за друг. И аз се разнообразих и отдъхнах, каките с голям кеф гледаха Криско.

Сега пък да ви се похваля. От известно време нашият батко Пепи започна да намира общ език с Матей и много хубаво да си играят. Майчиното ми сърце е толкова радостно, направо ще ревна от кеф! yes Досега все се драчеха за нещо и се дърпаха, Матей въобще не даваше Пепи и дума да му каже. Сега го търси да играят заедно с играчките и го чака с нетърпение да се върне от училище LaughingЕ, гледката е малко смешна, че Петър е вече 1,70 и носи обувки 43 номер и като се просне на килима в детската заема цялото свободно пространство hahaha hahaha, обаче важното е, че има мир и разбирателство и най-вече наченки на братска любов.  Затова пък двамата действат заедно срещу Криси, понеже той все още се явява в ролята на вредител и грабител. Те понеже не му дават това с което играят, пък той точно това иска и като ги издебне граби и бяга с пълна сила Laughing. Много е борбен от сега милият, хич не им се дава лесно.
Ох, извинете ме за многословието, но днес много ме умилиха моите дечица sohappy

# 143
Добре дошла, дил   bouquet и Честит Рожден Ден на Иванnewsm59  Gift
Хубава торта, мерси! Simple Smile

лилибон, малкият дявол е бил. Възползвай се от положението и си полежи.

гал4е, това са най-умилителните моменти. И аз се разтапям, като ги гледам да правят нещо сговорно. Все се опитвам да задържа мига... Wink

# 144
Здравейте, мили многодетни мами!  Hug

Отдавна се каня да пиша тук...
Благодаря на мама Цоцоланка за личната покана да се присъединя официално към вас  Grinning

Казвам се Мария, на 29 години съм, и съм една изключително щастлива (макар и уморена  Wink) мама на три малки ангелчета  Heart Eyes

Никога не съм мислила, че ще имам породени дечица (и трите са желани и планирани, но не така нагъсто във времето  Wink Laughing ), но сега, когато това е така съм безкрайно щастлива и благодарна за малката разлика помежду им...

Радвам се, че ви има!   bouquet
Радвам се, че имам привилегията да съм сред вас   Heart Eyes

Лека и спокойна нощ на всички ви!

# 145
  • Варна
Зравейте, момичета!
 Отдавна не съм се вясвала!Малко трудно влизам в сайта!

bouquet Добре дошли на новите мами!Увеличаваме се,това е добре!Още 1 близнашка мама се вписа.Приятно писане и четене при нас!
Честит Рожден Ден на Иван-малко със закъснение!Да е жив и здрав и щастлив с  голямото си семейство! bdbaloni  party023 Gift  party002  ura
Дил,и аз съм от Варна,сестра ми е Диляна,а синът ми Иван.
КланГ, съжалявам много за твоята съседка!Наистина доста нелепо!Бог до я прости, милата!Като знам, че и аз съм пила разни неща и от както се помня все съм на диета!
Лили, малко неприятна случка!Трябва да се спреш!Видяхте как бродиш по улиците и морската градина.Бягах подир децата и не можах да ти се обадя,а те не са за изпускане от поглед!
Галче,блазе ти за хубавата мила картинка!У нас скоро няма такъв шанс да има тишина и сговор.Като кучета и котки са!

Аз имам хубави новини! GrinningМоят мъж ще си дойде до края на седмицата!Сега съм вдигнала цялата къща и чистя.Даже безвреме се наложи да пера снощи килими.Смятах да ги оставя на гостенина за домашно,но..От престараване в чистенето съм бутнала маркуча на пералнята и в един момент започва да цетрофугира и залива  Mr. Greenчаст от кухнята и коридора.Е, как няма да пера килими, ами те готови сапунисани Grinning!
Хайде ,мами да отивам,че не знам от къде да започвам!Много съм припряна като наближава да си идва и най- нервни ми са последните дни!
Лек ден на всички!

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 09:14 от Илиева

# 146
Дил, добре дошла! Нашето богатство се увеличава с още 3 юначета! Супееер!
Маминка, добре дошла и ти! Ще ни бъде приятно да обменим опит и идеи с вас!
Лили, да погалиш покрития басейн на отбора по синхронно плуване!
Зла Вещице, не знам какво и дали ще предприемат семейството - не са ми толкова близки, че да питам. С жената сме пили кафе, разменяли сме си книги, събирали сме се долу пред блока, но не ми е била близка. Не знам дали да пускам тема, това ви го казах на вас защото бях много потресена и да ви предупредя... Както казах мъжът и е известен човек, и може да не му се хареса да развявам историята по форумите, той е доста особен...
Дидке, а така! Няма да се даваш! Имам чувство че се сещаш за болежки само като спадне напрежението, че то иначе не остава време май...

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 09:25 от ClanG

# 147
  • Варна
Добре дошли, Дил и Маминка! Шапка свалям, на скопосните мами на много дечица! Да са живи и здрави и да ви радват като синовете на Галче! Аз също съм от Варна, може да се видим по-нататък.

За днес обаче съм в хоризонтално положение. Удареното място почва да избистря един син оттенък... Няма как, ще полежа, мерси за съпричастието!   bouquet Даже се чудех дали да не ида на лекар, но май по-добре да стоя далеч от болници. КланГ, покритият басейн много забавно подскача, много ме разсмя със сравнението си!  Laughing

Илиева, жалко, че не съм те видяла. Явно ходя като кон с капаци. Следващия път викай силно, да се видим и да поговорим. Simple Smile И честит ти идващ си мъж! Като една птичка ще донесе пролетта у вас!  Simple Smile

Какво ли става с Мама Цоцоланка? Дали пристигна вече в Добрич?

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 10:00 от Lilibon

# 148
Добро утро и от мен! Здравейте на по новите от мен! Весели празници на имащите повод!
Галче, Галче, за такива моменти на разбирателство и братска любов живеем ние майките.... У нас почти непрекъснато е като разбунен кошер, а коалициите непрекъснато се менят. Казват, че триъгълника е неустойчива фигура Wink
Еленка, април месец няма 31 дена, така ,че е малко трудно тогава да си се родила.Бъди и жива и здрава, но то тук мисля, че сме събрали жени, които не се страхуваме да застенем с историите, радостите и проблемите си.
Илиева, не се познаваме лично, но познавам вълнението около дълго чакан съпруг.Много се радвам за теб, виждам, че посрещаш неприятностите мъжки. Пази сили за мъжа Wink

# 149
Маминка, добре дошла!  bouquet

Ей, на тази Мама Цоцоланка ще трябва да й присъдим някоя титла: Специален Детектив Издирващ Многодетни Майки  Heart Eyes. Ако не е тя сума народ ще ни подминава ей така, като нищо! smile3503

Илиева, ха честит ти мъж! По леко с чистенето, че да не се сецнеш! Ще ти трябват сили и за след посрещането Joy Joy Joy
Моят пък сигурно ще заминава другата седмица, за ок. 2 седмици. Какво да се прави, налага се! Не ми е приятно, но ще се справим. Аз поне не съм съвсем сама, имам детегледачка.

Галче, Галче, за такива моменти на разбирателство и братска любов живеем ние майките.... У нас почти непрекъснато е като разбунен кошер, а коалициите непрекъснато се менят. Казват, че триъгълника е неустойчива фигура Wink

И какво сега, четириъгълник ли да оформяме, че да подобрим положението newsm78 Я майките с четирима да се изкажат компетентно по въпроса Thinking

Общи условия

Активация на акаунт