Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
-
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
-
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
-
Какви са обичайните пожелания за рожден ден?
-
Какви са мненията за учениците и ученето?
Приемам само емоционално и организационно натоварване не че не бих искала. Аз самата ходя там един път в годината. Надявам се ме разбирате правилно. Не искам да обидя никого. 
Със съпруга ми взимаме заем за шипкова градина и ни трябва ефтина работна ръка за създаването и!
в къщи нямам интернет,защото не е платен
Май видях рожденничка-поздрав от сърце
има,ама бавно с гимнастика и с редовен секс
най-вече
В темата за Димитрина няма да пиша по-вече но пък неможах да се въздържа,кои сме ние че да я съдим!На всички желая весел и спокоен ден!У дома засега удържаме фронта с болестите но знае ли човек-малкият снощи и сутринта се поразкашля,разтрих дадох сиропче,дано не се влоши днес в градината.Утре да занесете мед в църквата да се освети за здраве и да си запишете имената.В събота пък е задушница,незабравяйте да раздадете за "Бог да прости"-задължително е житото и хляба...другото каквото си решите!
Кажете ми вие купувате ли втора ръка дрешки или пък такова ли ви е мнението за хора като мен.